by Tomasz Rzasa » 13 Nov 2016, 00:06
Realno nam igra ne lici ni na sta, mrtvo, sporo do zla boga.. ofaznivno se sve svodi na guranje lopte na bok i centarsuteve usamljenom Mitrovicu ili na cekanje nekog individulnog poteza pre svega Tadica. Defanzivno cak i nije bilo toliko lose, ali ne bi mi bili mi kad ne bi usrali nekom individualnom greskom/poklon golom.
Ovoj ekipi u ovakvoj formaciji objektovno mnogo fali Kolarov, ja ga bas i ne mirsisem nesto ali njegov ofanzivni kvalitet je prilican, sut, prekid, generalno je pretnja po tom levom boku.
Takodje nemamo taj luksuz da se odricemo igraca Ljajicevih kvaliteta koliki god on bio indijanac.
Tomovic bi takodje morao da ima mesta, pa i Lazovic iz Djenove, on tamo igra desno u slicnoj formaciji.
Takodje ne vidim sto ne bi bilo mesta i za Djurdjevica na spisku, konkurencija u napadu nam je ionako katastrofa, on bi mogao da bude od koristi da udje s klupe, unese tu neku borbenost i energiju koja ga krasi. Ako moze jebeni Pavlovic malo je reci da moze i on kao kapiten mlade reprezentacije da bude na spisku.
Al kako god i dalje smo u dobroj situaciji, sledeca dva kola su kljucna, Gruzija na strani pa Vels gajbi, ako bi tu uzeli 6 bodova(u sta malo je reci sumnjam), bili bi u odlicnoj situaciji pred mec kod kuce sa Moldavijom.
So if you walk away
Who is gonna stay