Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby fontaneros » 04 Mar 2025, 13:27

Dzoni Stulic dobio poziv
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Baxter Stockman » 04 Mar 2025, 13:28

Opet nema Zukića
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Rancesco » 04 Mar 2025, 13:29

Image
Rancesco

Postby Desetka » 04 Mar 2025, 13:44

Bez zelje da uvredim bilo koga, ovo su mahom solidni fudbaleri, ima i dobrih, ali ovo je sigurno najskromniji sastav nase reprezentacije od kako ja pratim fudbal.
Nije da smo ranije bili super sila, ali recimo ekipa sa kraja devedesetih bi ovu ekipu rutinirala 10 do 10 puta u medjusobnom okrsaju.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Fudbaloman » 04 Mar 2025, 15:36

Koja je logika da sada kada nema Mitrovica izostavi Ivanovica, koji bez obzira na Cempionsip je jedini nas napadac koji daje golove u kontinuitetu nekom, kakvom takvom?! Ovaj covek skroz gubi kompas. Uzas od tima. A bracu neka je sramota sto ovo rade, ako imaju sramote uopste.
Fudbaloman

Postby Baxter Stockman » 05 Mar 2025, 10:00

Baxter Stockman

Postby Fudbaloman » 05 Mar 2025, 12:50

Gledajuci po tome kako je igrao nekoliko sezona u Laciju, bio proglasavan najboljnim veznim igracem lige, bio clan idealnih postava, u reprezentaciji nije pruzao partije na tom nivou. Da naravno, desavala se Norveska, bilo je nesto boljih meceva, ali je uglavnom trcao kao baba i utisak koji je ostavljao mnogo cesce je bio bled nego obojen. To sto je toliko izgleda sujetan da moze da dozvoli sebi da ga reci Radeta Bogdanovica posle Slovenije pogode, da se sada ponasa kao uvredjena mlada u stilu "pljujete me, eto vam", vise govori o njegovom karakteru. Da, jeste se kretao kao baba i jeste njegova krivica gol koji smo primili, ako ne kompletna ono makar delom ista koliko i Gacinoviceva koji je dao sebi for kao petlic i izgubio loptu. Samo sto Gacinovic nije ni blizu fudbalskih kvateta njemu, pa je logicno ocekivati od takvog greske ali od Sergeja i ne bas. Da je muskarac pre svega na mestu, upravo bi iz inata se odazvao i dao sve od sebe da promeni tu sliku i povuce tim sada kada nema vise Tadica, a ne on kao neki seronja, odbija pozive i duri se, kao deca kad se igraju klikera ispred zgrade pa se jedan naljuti i ode kuci. Treba ga namerno pozvati za jun, poslednji put, staviti ga u poziciju da ako je bas tolika gnjida, odbije Srbiju i kad je najvaznije, pa da mu to onda bude i poslednje, zakljucano. U suprotnom ima jos tri meseca da postane muskarac i prihvati kritiku te preuzme odgovornost. Ne postaje se musko sa gomilom tetovaza na rukama, vec sa stavom i karakterom, koji on pokazuje da nema. Imace jos jednu priliku, pa kako bude. Nista posebno necemo izgubiti i ako je ovo definitivan kraj. Nije Rodri da ga molimo i kukamo za njim.
Fudbaloman

Postby Fudbaloman » 10 Mar 2025, 12:50

Za 10 dana igramo mec protiv Austrije ali izgleda da nova sportska supersila od brenda koju smo mi prvi prepoznali pre svih, izvesni Kapeli Sport nije sposoban jos uvek da predstavi dresove svojih novih specijalnih reprezenata kao pocetak proboja i eliminaciju Najka i Adidasa u buducem vremenu :lollol:
Fudbaloman

Postby Baxter Stockman » 11 Mar 2025, 10:18

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/prvi-put-u-istoriji-orlovi-protiv-engleske-u-plavim-dresovima/507046

To sve, ipak, ne znači da je preoblačenje u skroz plavo nova trajna zamisao FSS-a, već će to biti slučaj za utakmicu sa Englezima, a skroz bela boja će biti prijavljena kao rezervna za taj meč. Ali u svim narednim situacijama gledaće se da Orlovi budu obučeni u trobojku: crveni dres, plavi šorts i bele štucne.
Baxter Stockman

Postby Olimp » 11 Mar 2025, 14:35

Samo plavi dres!
Olimp

Postby Fudbaloman » 11 Mar 2025, 14:51

Novi dresovi tek od septembra??! :lollol: Hahahahahah! Jos nisam cuo da neko potpise ugovor sa novim sponzorom i da isti gotovo godinu dana posle potpisanog isporucuje nove dresove. Pa ovo je sou! Ajde sto ce baraz za LN igrati u starim ali sto ce i kvalifikacije u junu poceti u istim. Ni pola godine nije bilo dovoljno da dizajniraju i kreiraju garniture posle potpisa. :okk: Alal vera! Izabrali smo sponzora, nema nam ravnih! I sad samo jos ostaje slag na tortu, a to je kad docekamo tamo taj avgust da ih predstave, ono jos gore od svake Pumine prethodnih godina, a znamo koliko je to tesko nadmasiti. E stvarno su me nasmejali, propisno. Bas cekam da vidim to.
Fudbaloman

Postby Olimp » 12 Mar 2025, 19:26

Ma jeste to ali koliko god da se čeka samo da opet ugledam plavi dres.
To je naša boja, a ne ova nekakva crvena.
Kao što je i nadimak naše reprezentacije Plavi a ne neki orlovi. Srbija mora isforsirati da je kao pravni sljednik SRJ i time i SFRJ nosioc svog jugoslovenskog nasljeđa i medalja. To u fudbalu i jeste tako, ali zato trebaju i simboli i boje biti takvi.
Olimp

Postby Fudbaloman » 12 Mar 2025, 19:51

Prvi sam se radovao 2006. godini i uvodjenju crveno-plavo-bele kombinacije i distance od Jugoslavije. Medjutim, prvi i priznajem da sam pogresio. Mislim da smo posle razlaza sa ovima trebali da zadrzimo jugoslovensku kombinaciju, jer su i dalje sve te tri boje nase, samo su drugacije rasporedjene od srpske zastave. A sto se plavog dresa tice, ja bih mu se radovao ali pod dva uslova. Prvi je da ga radi neka ugledna kompanija poput Adidasa ili Najka, a drugi je da on postane jedna od nasih stalnih opcija. No, kako sam razumeo, ta plava garnitura ce se nositi samo protiv Engleza, a standardne boje ostaju iste. Cak je i tu nedoumica, jer sam negde procitao da ostajemo posle toga kompletno crveni, dok negde pise da se vracamo crveno-plavo-beloj kombinaciji. Ako je ovo drugo jos i je dobro, ako je ovo prvo, katastrofa. Naravno, vrhunac je na sta ce dresovi uopste izgledati sami po sebi. Neka pise taj cuveni Capelli Sport ali bar neka dizajn urade svetski, medjutim nisam siguran da smo mi te srece.
Fudbaloman

Postby fighter » 18 Mar 2025, 13:51

fighter

Postby Fudbaloman » 19 Mar 2025, 14:11

Sta mislite ljudi? Jel opstajemo protiv Austrije? :biggrin: Pola ekipe fali, druga polovina greje klupe po klubovima, imam utisak da dugo nismo ovako bili igracki bedni sa formom i samopouzdanjem, gotovo 90% ekipe. Austrija je jedna kompaktna i izuzetno dobro vodjenja ekipa koja je na EP dobila Holandiju, nesretno i nespretno izgubila minimalno od Francuske, a znamo kako su nas dobili u prijateljskoj pre toga. Bez dileme, izostanak Mitrovica je najveci problem. Kakav god bio i koliko god izlazio iz povrede, on je talija ove reprezentacije i njegovo prisustvo je uvek pola gola. Vlahovic je poljuljan statusom u Juventusu a sokantno zvuci podatak da ce sada tacno 2 godine, dakle pune 2 godine kako nije dao gol za reprezentaciju! :krsti: Uzas jedan. O Jovicu ne vredi ni pricati. Prakticno kompletna odbrana koja ce zbog suspenzije da nedostaje u Becu je garant slike u kojoj cemo na svakih 5 minuta vikati "pa sta radi ovaj" dok budemo pravili dobro poznate lakrdije u zadnjoj liniji, od kasnjenja u ofsajd zamkama do gubljenja lopte ispred kaznenog i ko zna jos cega sve ne. Ovakvi kakvi smo, ne moze da se kaze cudo, to je teska rec, ali bilo bi prilicno iznenadjenje da budemo bolji u ovom dvomecu i opstanemo u A diviziji. S druge strane ako je cena ispadanje u B a da na jesen slavimo odlazak na SP koji cudom, verujem da bi svi to sad potpisali. Kako god, daleko smo od najave boljih rezultata. Ostaje da vidimo.
Fudbaloman

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja