Uh ti si bas mator kad se secas ovoga

ja sam bio tek na putu da se napravim ..
Inace setih se i Adriana u Parmi valjda je tada bio sa Mutuom u spicu kako je batica kidao

znam da mu je na jednoj utakmici pukao misic trcao je sprint i samo stao i uhvatio se za zadnju lozu ..
Takodje i Lece iz tih godina sa Mirkom Vucinicem ludim Cevantonom jako gotivna ekipa .. Treba pomenuti i smekerski Palermo koji se sad polako vraca ,legendarnog Di Natalea legendu Udinesea ,svemocnog Pelisiera iz Kijevo Verone koja valjda vise i ne postoji ..
Ludog brazilca Mancinija koji je dao jedan vrhunski gol petom .. i tako dalje i tako dalje .. Od engleza seticu se legendarnog Vudgejta najveceg promasaja Reala , Jimija Flojda Haseblajnka sa udaranjem golf loptice kao slavlja ,nize Norvesko Boxanstvo Tore Ande Flo ..
Ludog Krejga Belamija koji je Risea pretukao palicom za golf ..
Bobi Zamora koji je bio smrt za golmane , Blekburnovog lakog krila Morta Gampa Pedersena , seticemo se i Boltona njihovog cuvenog Ajbroks stadiona i ludog Dzej Dzej Okocu sa njegovim vestinama ,tu je onda i legendarni Nikolas Anjelka sa jelenom na grudima i crnim rukavicama ..
Kiron Dajer jedan od najvecih propalih talenata Engleske kao i Alan Smith koji je imao jednu od najezivijih povreda u fudbalu , a u Lidsu je zario i palio sa Markom Vidukom ..
Onda nama omrazeni Tim Kejhil koji je najtalentovsniji igrac glavom ikada ...
Malo ranije brkati Siman na golu Arsenala , Berkampova pirueta protiv Njukasla najatraktivniji gol ikada .. Sareni Ljunberg gospodin Pires , cuveni Hajberi na kome je bila posebna atmosfera ..
Darijus Vasel najveca zvezda Sitija , Filip Senderos koji je mogao da igra i za nas ali nije ..Debeli Anderson iz Mancestera najveca prevara , secam se i Valensije iz Wigana , Huga Rodaljege i onog iz obale slonovace sa belom kosom spustenim stucnama ..
I tako dalje i tako dalje.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.