by Pit Bull » 02 Oct 2019, 22:45
Mislim da se vec sada polako pokazuju obrisi timova koji ce proci dalje.
-Briz je napravio ogromnu stvar na Bernabeu, videcemo kako ce Real igrati do kraja, ali mislim da je tu samo borba ko ce biti treci.
-Deluje da ce Zvezdina grupa opet biti najinteresantnija, ali isto tako ako Totenhem dobije naredna dva meca protiv njih, i tu ce sve biti jasno. Olimpijakos je po meni porazom u Beogradu otpisao sve svoje sanse da prodje dalje.
-Deluje da ce Dinamo i Sahtjor direktno odlucivati ko ce dalje, mada Sahtjor sa 3 boda iz Italije po meni u ogromnoj prednosti. Bas bih se iznenadio ako Zagrepcani naprave cudo... Ja i dalje nekako mislim da ce Atalanta zavrsiti treca, bez obzira na uzasan start i tezak raspored u nastavku takmicenja.
-Juve i Atletiko sigurno. Videcemo moze li Leverkuzen kako da zajebe Lokomotivu za 3. mesto.
-Napoli malo kompromitovao situaciju kiksom u Belgiji, bice interesantan mec Salzburg-Napoli, mada treba cudo po meni pa da Liverpul i Napoli ne prodju dalje, iako Salzburg nije nimalo naivna ekipa i na ovom nivou.
-Barselona i Borusija vec sada imaju ogromnu prednost. Tesko ce Inter nadoknaditi kiks protiv Slavije na domacem terenu.
-U grupi G slicno kao kod Zvezde, sve otvoreno, mada mislim da su Lion i Lajpcig dve najbolje ekipe.
-Ajaks i Celzi po meni izvesno ovde prolaze, videcemo samo ko sa koje pozicije.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒