by Pit Bull » 08 Jul 2016, 00:51
Ima, zaboravio sam Hajduk, igraju protiv tima iz Rumunije, Iasi...
Ali jbg. imaju rezultat, Dinamo 3 puta u LS u zadnjih 5 sezona, svaki put Evropa, nisu prezimili ali skupljali su bodove. Sam ulaz u LS je skoro 5,000 koeficijent.
Rijeka igrala 2 puta LE u zadnje 3 sezone i to kako, oba puta njihov teren bio neosvojiva tvrdjava a gostovali Lion i Sevilja izmedju ostalih. Hajduk nije ulazio u LE ali je svaki put igrao plej-of ako se ne varam. A i cetvrti tim koji im je bio je znao doci do kraja kvalifikacija, Split izmedju ostalih.
Njima se bas retko desi debakl u kvalifikacijama. I ako Rumuni ove sezone ne budu imali ludu sezonu a ne bi trebali, Hrvati ce 2018-2019 imati dva predstavnika u kvalifikacijama. Bas je duel Hajduk-Iasi bitan zbog toga.
Sto se nekih prognoza tice, ja mislim da ce svi "nasi" timovi u 3.kolo sto ce opet biti injekcija za koeficijent. Realno Srbija nikad vecu sansu nije imala za 2 tima u grupama. Mada nisam optimistican da ce iko do grupa, ali otom potom.
Sto se Hrvata tice, takodje mislim da oba tima idu dalje, Buducnost ispada sigurno od Genka.
Skendija ce mislim proci Nefci koji je u slobodnom padu vec par sezona, tacnije od onog ispadanja od nas. Danas su izgubili od Maltezana 2:1 kuci i umalo ispali. Maribor igra sa Levskim i ne bi trebao imati problema dok Domzale igra sa Soligorskom i to ce biti egal.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒