Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Italijanska liga

Postby fontaneros » 20 Jul 2020, 22:39

Cvele wrote:Dibalica ljubav

Najveca <3
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby fontaneros » 21 Jul 2020, 08:37

A zna se ko je tata!!

Jedini koji je to uspeo u Primeri, Seriji A i Premijer ligi: Ronaldo protiv Lacija ispisao istoriju

Niko nije dao po 50 golova u tri najjače lige osim Kristijana

:blue: :blue: :blue:

Najbolji ikada!
fontaneros

Postby yobara » 21 Jul 2020, 08:57

Dzeko blizu, mada nema iskustvo iz Primere :biggrin:
yobara

Postby fontaneros » 21 Jul 2020, 21:40

Kaputo je u bruka formi

Ali je Zlatko klasa
fontaneros

Postby Pit Bull » 22 Jul 2020, 01:58

Milan otkazao Ragnika i produzio Piolija do 2022... Po meni dobar potez.

Pioli zna odlicno italijanski fudbal, imao je dobre rezultate sa Bolonjom i Lacijem, Inter prosek, Fiorentina debakl, mada u Violi niko od trenera nije nista napravio u poslednjih 10 godina, a nije da nije bilo solidnih imena.

Sa Milanom je Pioli izvukao maksimum.

Videcemo kad krene od nule za par meseci dokle ce stici, ali deluje da su Juventus i Inter prica za sebe, pre svega organizaciono. Videcemo kako ce Atalanta i Lacio odigrati sledecu sezonu paralelno sa LS u zgusnutom rasporedu.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby baketa96 » 22 Jul 2020, 07:05

Los potez. Jeste da su tek sad poceli da igraju fudbal ali... Milanu treba neko ko moze da uspostavi neki kontinuitet, po mom misljenju Pioli nije za to
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby fontaneros » 22 Jul 2020, 08:37

Ibrakadabra je takodjer frapiran :D

fontaneros

Postby grobar_Zvornik » 22 Jul 2020, 09:02

Pit Bull wrote:Milan otkazao Ragnika i produzio Piolija do 2022... Po meni dobar potez.

Pioli zna odlicno italijanski fudbal, imao je dobre rezultate sa Bolonjom i Lacijem, Inter prosek, Fiorentina debakl, mada u Violi niko od trenera nije nista napravio u poslednjih 10 godina, a nije da nije bilo solidnih imena.

Sa Milanom je Pioli izvukao maksimum.

Videcemo kad krene od nule za par meseci dokle ce stici, ali deluje da su Juventus i Inter prica za sebe, pre svega organizaciono. Videcemo kako ce Atalanta i Lacio odigrati sledecu sezonu paralelno sa LS u zgusnutom rasporedu.

И неће све док је актуелна политика клуба присутна.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Baxter Stockman » 22 Jul 2020, 20:45

Napoli počinje da štuca opasno
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Hajzenberg » 22 Jul 2020, 22:09

Ređo Audace-Bari 1:0, ekipa sa MAPEI stadiona ponovo u Seriji B, bili su domaćini ovog finalnog meča baraža. To je počivša Ređana koja sada ima novo ime i koja je dotakla dno i prošle sezone igrala četvrti rang, pa ove sezone se preko Serie C dokopala baraža i povratka makar u drugoligaško društvo. Istim putem je išao i Bari koji je proglasio takođe bankrot, prošle sezone isto Serija D, sada došli do finala baraža ali i sledeće sezone im sleduje Serija C i ona južna grupa sa Palermom (takođe povratnik iz četvrtog ranga), Katanijom... Zanimljivo da su kartu za Seriju B obezbedile ekipe koje imaju kakvu takvu reputaciju a to su Ređina iz Ređo Kalabrije, Monca kojom rukovodi Berluskoni i Vićenca koja je poslednje dve sezone imala istu priču kao i Ređo Audace. Inače, u sve tri grupe Serie C ima timova koji su bar po imenima, istoriji i tradiciji daleko bolji od ovogodišnjih drugoligaša i timova tipa Benevento, Krotone, Frosinone, Citadela, Pordenone, Trapani, Entela ali...ne igraju imena...

Sledeće sezone dakle na lepom MAPEI stadionu u Ređo Emiliji igraće Sasuolo u prvoj i nekadašnja Ređana u drugoj ligi. Sasuolo je već odavno tamo domaćin, oni su valjda negde iz okoline Ređo Emilije.
Hajzenberg

Postby Radlirez88 » 22 Jul 2020, 22:26

Šta znam po meni nije loše što su ostavili Piolia, igraju sjajno u poslednje vreme. Problem je što su menjali trenere konstantno i nagomilali su škart igrače. Ove sezone prelazni rok su odradili totalno ispod radara i po meni možda čak i najbolje u Evropi celoj. Theo Ernandez, Rafael Leao, Ante Rebić i Ismail Benaser su sve igrači koje su doveli ove sezone i oni će činii okosnicu tima u budućnosti uz Donarumu, Romanjolia i Kesiea. Sledeće sezone uz par pojačanja je sasvim realno da idu u lš iako je konkurencija nikad jača u Italiji bar u zadnjih desetak godina. Fali veliki Milan italijanskom fudbalu sigurno, najzanimljivija su liga ove sezone
Radlirez88

Postby ExEr » 22 Jul 2020, 23:38

Zlatan je tata igrice :blue:
Jedan od , mogu slobodno reci najboljih cenatrforova svih vremena.
Minimum u top 10, a smem da se usudim da kazem i u top 5
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Gerzovo » 23 Jul 2020, 08:33

Katastrofalan potez Milana, njima je trebala duguročna strategrija koju bi Ralf mogao ostaviti kao svoj pečat.
Pioli je igrao dobro nakon korona pauze, ali bez pritiska maltene, bez publike, sezona poodavno izgubljena.
Ako dočeka januar na klupi Milana biće vleiko iznenađenje, bar za mene.
Doduše, i upravu mu treba dovesti pojačanja, a ne igrače da napune roster, reda radi.

Biće zanmljiva serija A iduće sezone, Juve će biti prvi favorit, ali očekujem jači Inter, Atalantu na ovom nivou, pa i Roma bi trebala biti dobra.
Za Lacio ne znam, njima je Lotito popriličan kamen oko vrata, da hoće koji dinar više dati, napravili bi dosta poboljšan tim Simone i Tare.

Za Napoli nemam pojma, biće dobar roster, ali Gatuzo baš ne ulijeva povjerenje. Mada, igraće se zatvorenije, italijanština, pa gdje ih dovede.
Gerzovo

Postby Bolkonski » 23 Jul 2020, 12:05

Ibrahimovic top 5 svih vremena :lollol:
Mozda, u Svedskoj.
Luis Ronaldo, Anri, Levandovski, Eto, Drogba, Aguero, Benzema, Suarez, Sevcenko, svi bolji od bosanskog ekcentrika.
Najveca sreca u istoriji Intera je kad su ga dali Barsi za Etoa, inace nikad ne bi uzeli LS, jer bi se ovaj tradicionalno raspao u 1/8 finala.
Bolkonski

Postby grobar_Zvornik » 23 Jul 2020, 12:08

Болк не зезај. Лева испред Златана може само у Минхену бити. :biggrin:
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal