Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Latinoamerički koktel

Re: Latinoamerički koktel

Postby Casper » 19 Aug 2011, 08:58

"Ми навијамо за Партизан прво зато што га волимо, а тек онда - зато што је најбољи!"
"Кад Партизан не би губио, како би знао да ли га волим?"

Душко Радовић
Casper

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 00:30

POKER kristijana beniteza u pobedI od 5:2 amerike nad atlasom ....
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 22 Aug 2011, 00:52

Kakva je samo utakmica bila Newells Old Boys-Boca Juniors...

Opcinjen sam s onim sto sam video... To je pravi fudbal, tvrdo, odgovorno, svi sve znaju i pobeda Boce golom u 87. minutu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby CRNO BELI SVET » 22 Aug 2011, 13:22

Gledao sam sinoć kombinovano Vasko-Flu, Baia-Santos i Kolo Kolo-San Felipe.
Na poslednjem meču se dogodila situacija kod gola za 0-2 zbog koje sam pola sata plakao od smeha. Ovo što su napravili golman domaćih Olivares i Skoti se može nazvati umetnost brutalnog samouništenja:

Što je najcrnje od svega, lopta je izašla van terena, ali pomoćnik zbog Olivaresovog položaja tela nije video i signalizirao korner. :laugh:
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 13:31

..moram da se izvinim za pogresnu informaciju ..benitez nije dao 4 al je dao 3 :) (nisam video prvi gol u lajvu pa sam pomislio da je on)

kakav napad ima amerika v.sancez ,chucho i vuoso ...
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 22 Aug 2011, 21:43

A Chucho u Engleskoj nije znao gde je levo.Dobre fizikalije i to je to...On je trebao u Zvezdu inache svojevremeno,ali nisu se nasli na cifri koja bi odgovarala i jednima i drugima (u nashoj ligi bi bio Didije Drogba )
Felipao

Postby nolinjo » 22 Aug 2011, 21:55

Felipao wrote:A Chucho u Engleskoj nije znao gde je levo.Dobre fizikalije i to je to...On je trebao u Zvezdu inache svojevremeno,ali nisu se nasli na cifri koja bi odgovarala i jednima i drugima (u nashoj ligi bi bio Didije Drogba )

milion i neki dinar preko nisu dali ...sramota ! chucho je odlican igrac i ono sto je igrao bilo je dobro ...al nije imao srece da nije postizao golove u engleskoj gde je cini mi se bio na pozajmici od strane santos lagune(gde je izuvao sa preko 50 golova za 2 sezone) -gde bi na kraju presao u najveci klub mexica :) i odma na nekih 5 tekmi dao isto toliko golova ... :blue:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby AirBall » 25 Aug 2011, 01:16

Kakav je Borges iz Santosa centarfor majko moja mila... Zmaj od igraca...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 25 Aug 2011, 01:30

AirBall wrote:Kakav je Borges iz Santosa centarfor majko moja mila... Zmaj od igraca...

kakav napad ima santos sa aroucom u vezi nejmarom i gansom ispred borges (zamena diogo iz olimpijakosa kardec ne tako davno najbolji junior na svetu :D ) a u vezi odlicni ibson iz spartaka moskve i majstor elano ...tijago alves klinja novi nejmar :)
kapiten edu dracena

svaka cast za golove ,edan glavom na odlican centarsut a jedan na vrhunsku realizaciju sutem sa 14 m kvalitetan fuzbal za sad :)
al na ovom mecu arouka dominira :) on i spic :jos:
bice golova mora nejmar (al santos lose stoji na tabeli -cuvaju se za ono finale bese - a proslu su dobili u goste i ovo ce vecaras)

NEYMAR PONIZAVA PROTIVNIKA ...zuta karta
nesto razmisljam ovaj teren ima bar 60-65 metara u sirinu i bar 120 u duzinu ,a nasi kad bi igrali ovaj tempo ,trcanja mislim da bi izdahnuli posle 20 minuta

santos dominira pasevima al direktnom igrom ni flu nije bezopasan .sad danilo spasi prazan gol ,maestralno uklizavanje odlican blok u pravo vreme (tako ce i nas anderson kad se oporavi )

gosa santosa dva odlicna suta brani ...stao santos :huh:

nolinjo

Pridružio se: 19 Jun 2011, 00:45
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby KKP » 25 Aug 2011, 08:52

Niko ne prati argentinsku ligu? Voleo bi da se malo zainteresujem više, ako neko prati ovde... :)
KKP

Postby CRNO BELI SVET » 25 Aug 2011, 09:05

Gledam sinoć meč, i baš sam razmišljao da se nakačim na poluvremenu i napišem nešto slično k'o Air o Boržisu, ali sam zaspao... :biggrin:

Nego, neverovatno kako igrač koji je imao prosečnu karijeru do sada, izuzev solidnog nastupa u Sao Paulu, ovako procveta u 31. godini života.
Sjajno kretanje i otvaranje, odlična kontrola lopte i fenomenalna realizacija...Već u prvom meču od prelaska iz Gremia protiv Avai-a nakon samo dva treninga je potigao dva gola iz tri šanse.
Naravno da njegovi kvaliteti lakše dolaze do izražaja pored takvih saigrača kakvi su Nejmar, Ganso, Elano i Arouka, ali pre svega me zapanjuje njegov procenat realizacije.

Inače, još jedan napadač trenutno igra u na veoma visokom nivou, Rafaelu Muri je ovo peti meč zaredom da je zatresao mrežu protivnika...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby Felipao » 25 Aug 2011, 09:20

CRNO BELI SVET wrote:Inače, još jedan napadač trenutno igra u na veoma visokom nivou, Rafaelu Muri je ovo peti meč zaredom da je zatresao mrežu protivnika...

Njega sam se nadao da cemo preoteti Zvezdi :D Odlican igrach.
Felipao

Postby Niko123 » 25 Aug 2011, 09:23

KKP wrote:Niko ne prati argentinsku ligu? Voleo bi da se malo zainteresujem više, ako neko prati ovde... :)

Ja ponekada gledam :smile:
Niko123

Postby nolinjo » 25 Aug 2011, 11:19

Felipao wrote:
CRNO BELI SVET wrote:Inače, još jedan napadač trenutno igra u na veoma visokom nivou, Rafaelu Muri je ovo peti meč zaredom da je zatresao mrežu protivnika...

Njega sam se nadao da cemo preoteti Zvezdi :D Odlican igrach.

ma moze on da daje i 10 na 10 al meni on nikad nije bio igrac :imsorry: ,korpulentan i spor tim mora da se podredi njemu tacnije njegovoj igri ,i on vecinu golova nabija glavom
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 25 Aug 2011, 11:25

sinocni mec je obelezio ovaj potez :D
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal