Остаће запамћено како је издајник успео да купи све и свакога, да свакоме нађе цену, а пре свега његова способност да одабере оне који су склони продаји душе, образа и части.
Јавна је тајна какав треба да будеш да би успео да уђеш у тај круг моћи, сивих аутомобила, бмв-а, поршеа, станова на елитним локацијама, зимовања и летовања по најскупљим локацијама, да добијаш државне послове без икаквог знања и умећа .... листа оних који жале што нису почели од првих дана, и листа оних који не питају за цену да уђу у секту је сваки дан све већа.
Ово мора што пре да се заврши јер прети да дође до тачке после које нема повратка док овај не умре.
Као броз.
Искрено мислим да су нам студенти историјска шанса, сам Бог нас погледао.
Ако њих изневеримо, ако њих не подржимо, ако не дамо све од себе да они победе, мислим да ускоро другу шансу нећемо имати.
Под ускор мислим барем још 15 година.
Јоксимовићка и остале СНС дроље ако не прођу као Моника Белучи у филму Малена, џаба смо кречили.
За мушки део секте једнино мерило је робија, уз обавезно одузимање комплетне имовине - што је њима највећа казна.
Све испод тога је њихова победа.
Онај наркоман Лукас дрогира се као Тони Монтана, и нико да пита одакле му дрога, ко му је дилер.
Човек не силази са телевизије.
Таквих је море у овом злу.
Морало би се изградити десетак затвора да сва говна стану, колико их има да јашу народ и државу.
Овакво зло није харало Србијом никада.