Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby Grande Alessandro » 29 Oct 2011, 21:58

E još da im je dao i taj treći...pa pocrkali bi od muke...Alex je veliki čovek i veliki igrač :manikir:

Ovako je i slađe...koprcali su se do samog kraja :biggrin:

Sve se plaća, sve se vraća :triprsta:
Grande Alessandro

Postby Houdini » 29 Oct 2011, 22:22

Klaudinho wrote:Interisti ima li vas :D

Tu smo i dalje :D

Ja bih se nervirao da nisam rekao nakon titule u Ligi Sampiona da treba promeniti 7-8 igraca iz prve postave i dovesti nekog mladog i talentovanog trenera umesto Murinja.

Kada sam video da je na pocetku ove izbor sa Boasa pao na Gasperinija ocekivao sam bas ovo sto se desava.

Ja i dalje cekam da ode stara garda na celu sa Stankovicem, Militom, Maikonom, Lusiom, Cezarom, Kambijasom (svi sem Il Capitana), pa da krenemo ispocetka. Do tada vise zivaca trosim na VJ i njegov potop :D
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby mali_buda » 30 Oct 2011, 06:33

Houdini wrote:Tu smo i dalje :D

Ja bih se nervirao da nisam rekao nakon titule u Ligi Sampiona da treba promeniti 7-8 igraca iz prve postave i dovesti nekog mladog i talentovanog trenera umesto Murinja.

Kada sam video da je na pocetku ove izbor sa Boasa pao na Gasperinija ocekivao sam bas ovo sto se desava.

Ja i dalje cekam da ode stara garda na celu sa Stankovicem, Militom, Maikonom, Lusiom, Cezarom, Kambijasom (svi sem Il Capitana), pa da krenemo ispocetka. Do tada vise zivaca trosim na VJ i njegov potop :D

I ja sam ocekivao, da ce posle odlaska Murinja doci i do vece promene u igrackom pogonu. Jednostavno, momci su zajedno osvojili sve, verovatno je doslo i do zasicenja i manjka ambicija. I dalje ne mogu da se nacudim trenerskim resenjima Moratija i uprave nakon Murinja: Benitez (ogroman kompleks), Leonardo (njega kao da su sa biroa poslali, jer su morali da prime nekog ko ima najduzi staz na birou), Gasperini (verovatno pokusaj kopiranja komsija sa Alegrijem) i na kraju Ranijeri (kakav mazohista moras da budes da bi njega izabrao za trenera svoje ekipe???).

Sta god uzeli u obzir, ova pozicija na tabeli je sramotna. Sinoc me je nervirao komentator na Areni, koji je sve vreme potencirao da se Inter u slucaju poraza oprasta od titule. Sada je razlika 11 bodova i ne vidim da je nedostizna, pogotovo sto je ove godine u Seriji A mnogo manja razlika izmedju najboljih klubova i onih manjih. Za "velike"je svaka utakmica velika borba za 3 boda, nema lakih protivnika.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby mali_buda » 30 Oct 2011, 06:42

9. kolo:

mali_buda

Postby Houdini » 30 Oct 2011, 10:48

mali_buda wrote:I ja sam ocekivao, da ce posle odlaska Murinja doci i do vece promene u igrackom pogonu. Jednostavno, momci su zajedno osvojili sve, verovatno je doslo i do zasicenja i manjka ambicija. I dalje ne mogu da se nacudim trenerskim resenjima Moratija i uprave nakon Murinja: Benitez (ogroman kompleks), Leonardo (njega kao da su sa biroa poslali, jer su morali da prime nekog ko ima najduzi staz na birou), Gasperini (verovatno pokusaj kopiranja komsija sa Alegrijem) i na kraju Ranijeri (kakav mazohista moras da budes da bi njega izabrao za trenera svoje ekipe???).

Sta god uzeli u obzir, ova pozicija na tabeli je sramotna. Sinoc me je nervirao komentator na Areni, koji je sve vreme potencirao da se Inter u slucaju poraza oprasta od titule. Sada je razlika 11 bodova i ne vidim da je nedostizna, pogotovo sto je ove godine u Seriji A mnogo manja razlika izmedju najboljih klubova i onih manjih. Za "velike"je svaka utakmica velika borba za 3 boda, nema lakih protivnika.

Upravo to, ne mozes ocekivati od tima sastavljenog od igraca sa 30+ godina (sa izuzetkom Zanetija) koji su upravo osvojili sve sto se moze osvojiti da ce nastaviti da grizu kao neki omladinci. Druga stvar je da je Mou izvukao bukvalno sve iz njih i da su nam se kockice poklopile da se uzme ta LS. I Mou je to znao i zato je i otisao.

Sto se tice trenera Morati nije poznat kao osoba koja zna da izabere, Mancini i Murinjo su bili neki sasvim logican izbor, pa mu ne dajem bas prevelike zasluge za to. Ove sezone su morali da daju sve od sebe da uzmu Boasa, pa po cenu da za tih 15 miliona ne uzmu recimo Rikija Alvareza. Ali ipak se to nije desilo, kao ni smena generacija, tako da ne vidim sta bi se u skorije vreme moglo promeniti.

Kada je uzeta LS bukvalno smo mogli da biramo kog igraca zelimo, Hazarda, Dzeka, Jovetica... Ma koga god smo hteli, sada je to vrlo tesko, prvo sto je vecini igraca Serie A treca opcija (pitanje jos koliko dok Bundesliga ne predje na to mesto), a drugo sto je ovaj Inter vrlo slican onom iz devedesetih.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby dr schwarz » 30 Oct 2011, 13:19

Za sada Siena 1-0 vodi na poluvremenu protiv Kijeva,strelac Destro...
dr schwarz

Postby Panta » 30 Oct 2011, 15:32

Koje je govno ovaj italijanski fudbal.

Jedan jedini gol za pola sata :sick:
Fedor is back.
Panta

Postby dr schwarz » 30 Oct 2011, 15:34

Stvarno su teski govnari :krsti:
dr schwarz

Postby Tumbas » 30 Oct 2011, 15:37

Solo Atalanta!!! Vodimo na gostovanju Bolonji, sjajni Denis je strelac! Sad kontra za drugi i cao zdravo!
Sta kukate, evo golova na svim mecevima! :manikir:
Last edited by Tumbas on 30 Oct 2011, 15:43, edited 1 time in total.
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby Felipao » 30 Oct 2011, 15:37

Djovinko omashio penal :crybaby: Cezena ne moze da predje pola!
Felipao

Postby Felipao » 30 Oct 2011, 15:40

Di Natale ponovo!Na asistenciju Baste dovodi Udineze u prednost i izbija na celo liste strelaca sa jednim golom vise od Djovinka.
Felipao

Postby mali_buda » 30 Oct 2011, 21:32

LAzio strah i trepet na gostovanjima. Pred kraj prvog poluvremena vode na Sardinija 2-0!
mali_buda

Postby ОГИ » 30 Oct 2011, 22:02

mali_buda wrote:LAzio strah i trepet na gostovanjima. Pred kraj prvog poluvremena vode na Sardinija 2-0!

Kako neće kada imaju taj strašni napad. (Sise, Klose)

Jednostavno su najbolji!
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby nolinjo » 30 Oct 2011, 22:10

rebonja wrote:
mali_buda wrote:LAzio strah i trepet na gostovanjima. Pred kraj prvog poluvremena vode na Sardinija 2-0!

Kako neće kada imaju taj strašni napad. (Sise, Klose)

Jednostavno su najbolji!

nisu odigrali nista ..a vode lagano 2 razlike :okk: ovaj lazio je tesko ne voleti

dobar levi bek sto dade gol
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 30 Oct 2011, 22:18

nolinjo wrote:
dobar levi bek sto dade gol

Odlicno izgleda na terenu. Protiv Rome je usao u igru i uneo zivost medju svoje igrace, imao je i nekoliko odlicnih prodora.
mali_buda

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal