Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Španska liga

Re: Španska liga

Postby fabricio » 04 May 2019, 00:03

Ali sta ce im on majko sveta...

Ako nesto mrzim, to je kad neko sere po timovima koji obrcu stotine milina svojim profi procenama i znaju bolje od bilo koga od nas. Ali ovde stvarno ne kapiram... cemu...
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Bolkonski » 04 May 2019, 01:11

Luka Jovic u najvecem svetskom klubu ?
Gasi fudbal, ovo je obesmisljeno.
Bolkonski

Postby Tileoleo » 04 May 2019, 01:14

Били су и Гравесен, Вудгејт, Адебајор и Дренте па ево фудбал и даље постоји.
Tileoleo

Postby Bolkonski » 04 May 2019, 01:24

Ni jedan od 60 miliona i to Gravesen i Vudgejt defanzivci. Zna se kakvi ofanzivci dolaze u Real.
Pa i taj Drente bio najbolji mladi igrac Evrope u trenutku dolaska, a Adebajor je dosao kao pozajmljen igrac i uz to je strasan napadac, samo lud.
Bolkonski

Postby Tileoleo » 04 May 2019, 01:36

За факинг Вудгејта су дали тада (2004е) 19 милиона. У данашње време ко зна колико би то дошло.

Дрентеа довели на основу тога што је покидао пар мечева у младој репрезентацији Холандије. И био МВП такмичења.

Гравесен...не бих коментарисао. Једино можда да су га довели да бије Роналдиња који је тада плесао по терену. И сличне.

Адебајор...ај то и некако

Гаго јеботе. Сећаш се Гага? Касано, Хунтелар исто непотребно доведени.

Сви ови трансфери су много нелогичнији него Јовићев. Барем мени. Не кажем да ће човек кидати, ко зна можда прође ко Огњеновић, а можда и ко Ван Нистерлој. Ал полако мајку му да видимо. Задржи још мало то светло. Подршка нека. Наш је. :biggrin:
Tileoleo

Postby fabricio » 04 May 2019, 01:49

Gledaj okolnosti, a ne imena samo.

Platio je Real i Rodryga 50 miliona prosle godine, pitanje dal ce ikad prvi tim videti.

Ovo je pokusaj kradje, ako ne bude dobar, jebace im se, "malo" ga platili. Samo to bi bilo ok da je ovo manji klub kome bi Jovic bio starter. Lik ce imati 10min u proseku.
fabricio

Postby hehule » 04 May 2019, 02:12

Ja ipak mislim da je Real idealan tim za Jovića. Ali možda od sezone 20/21 kad Benzema odradi svoje.
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Tileoleo » 04 May 2019, 02:19

Какве околности, Фабри?
Tileoleo

Postby Cvele » 04 May 2019, 07:23

Tileoleo wrote:Какве околности, Фабри?

Takve da trenutno nema pet krštenih špiceva koje bi mogli dovesti,a da su u dobrim godinama.
Cvele

Postby fontaneros » 04 May 2019, 08:27

Ma izgrmece luka... Nametnuce se odmah i izbacice onog laznog igraca iz postave...

Ocekujem 20+ golova u prvoj sezoni odmah
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Old school » 04 May 2019, 09:58

Tileoleo wrote:Били су и Гравесен, Вудгејт, Адебајор и Дренте па ево фудбал и даље постоји.

Zaboravio si na Spasića?! :biggrin:
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Old school » 04 May 2019, 10:01

fontaneros wrote:Ma izgrmece luka... Nametnuce se odmah i izbacice onog laznog igraca iz postave...

Ocekujem 20+ golova u prvoj sezoni odmah

Tu se slažemo, prve dve-tri sezone i pomozi Bože ali ovo u poslednjih par?!
Ipak nema veće prevare od igrača od kada pratim fudbal, a pratim ga skoro 40g. i baš ga pratim, od Anjelke... :biggrin:
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Lakerit » 04 May 2019, 10:17

Да ли је уопште тај прелазак сигуран?

Како се променило у односу на прошлу годину када је СМС био блзу преласка у неки од најјачих клубова за велики новац а онда се распао под притиском током ове сезоне.
Lakerit

Postby fabricio » 04 May 2019, 10:37

Tileoleo wrote:Какве околности, Фабри?

Potreban je legitimi naslednik Benzemi, coveku koji ce se iz kluba povuci kao 5. najbolji strelac Reala svih vremena posle Ronalda, Raula, Santilane i di Stefana. Koga su ovi gore nasledjivali sto si ih pomenuo i koga je bilo briga ako se raspadnu?

Karim je odrzao lestvicu visokom posle Raula ovih 10 godina, bio najistaknutiji igrac u osvajanju 3-4 titule kad Ronaldo dozivljava preobrazenje u duha u kriticnim trenucima pa mu Benzema cupa guzicu. Istih tih 10 godina klub nije doveo napadaca svetske klase sto je dokaz koliko veruju Karimu posle raznih perioda raspadanja na psihickom planu.

Igraci koje si gore pobrojao, su uglavnom bili pokusaji, kao sad sa Viniciusom recimo. Opet pominjem Rodriga, placen 50 miliona, pitanje da li ce u prvi tim ikada. Toga ce uvek biti i bilo je. Niko nije ni ocekivao da Gravesen postane legenda Reala.

Mi ovde pricamo o najosetljivijoj poziciji u najboljem klubu svih vremena. Takodje, dosta igraca koje si pobrojao su dovedeni u kriticnim trenucima za klub, dok nije Pero 2009. surduknuo silne pare i renovirao sve linije maltene i do dan danas uglavnom uzimao sve sto pozeli.

Da se vratim na prvu recenicu.

Da li iko na forumu misli da je Jovic bolji fudbaler od Benzeme? Objektivno? Ne po karijeri, trenutno cak?

Da li iko misli da ce Jovic da skine Karima iz postave koji u dusu poznaje klub, saigrace, filozofiju Zidana, covek koji je tom istom zidanu miljenik tek tako preko noci? Benzema ce biti starter, Jovic ce igrati 10 minuta i cekati eventualno konacni pad Benzeme.

Drugo je po sredi.

Nije problem Jovic, ja bih hejtovao 99.9% fudbalera da su doveli slicnog profila... problem je sto Realu treba mnogo vece ime napred jer je Benzema uspeo lestvicu posle Raula da odrzi relevantnom i visokom.

Luka je eksperiment, tako je jednostavno i ocito, a dok se oni uvere jel hoce ili nece Jovic da da nesto veliko za dve godine, neki ce ostareti, neki se obavezati novim ugovorm, a Real, Real ce biti u nebranom grozdju i ostace bez WC napadaca jedno 5-6 godina najmanje ili ce morati da iskesiraju 300 miliona za nekog.

Ne bih se iznenadio i otkupninom pa pozajmicom.

elem, prima neko mnogo vece pare od mene da za ove stvari i strucniji je, a ako neko zna da omasi, to je Real...videcemo sta ce biti, nisam optimistican oko buducnosti Reala i devetke, za Jovica me bas briga, uopste nije poenta u njemu.
fabricio

Postby Bolkonski » 04 May 2019, 11:54

Kazem, Vudgejt i Gravesen su defanzivci.
Inace, vecna zal za karijerom mocnog Klas Jan Huntelara :crybaby:
Secam se Gaga, dosli on i Iguain u paketu, za obojicu nije placeno ni 40 miliona. A i Gago je bio defanzivni vezni.
Jovica placaju 60 miliona, a decko odigrao jednu solidnu sezonu za Ajntraht. Drugo je ovo sto pise Fabricio, njima treba top napadac, a ne neko ko moze da bude solidan, a moze da bude Perica. Cak mi se ni profil nekako ne uklapa u Real. Jovic nije napadac koji radi za tim, ne ucestvuje u igri, vec je tip cekalice. Mislim da u Realu treba da igra napadac koji zna za loptom i konstantno je “ u terenu “.
Nesto ne vidim Jovica kao igraca koji moze da zameni Benzemu, cak mi deluje da su svesno dali 60 miliona za igraca koji treba da odmara Benzemu, pa ako bljesne odlicno, ako ne bljesne uvaljace ga nekom Lionu za 25 miliona i gotovo.
Samo se pitam kako ne ukradose De Jonga, nego Jovica.
Bruka je da im Barsa ovako uzima igrace. Uzeli su im Nejmara, uzeli De Jonga, jos ako uzmu De Lihta, a izvisili i za Mbapea.
Nece epme cuditi da i za sezonu-dve i Vinisijus zatrazi transfer kad ga budu setali sa pozicijama i kad u cuvenim Zidanovim rotacijama igra svaku trecu utakmicu.
Bolkonski

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal