Tileoleo wrote:Какве околности, Фабри?
Potreban je legitimi naslednik Benzemi, coveku koji ce se iz kluba povuci kao 5. najbolji strelac Reala svih vremena posle Ronalda, Raula, Santilane i di Stefana. Koga su ovi gore nasledjivali sto si ih pomenuo i koga je bilo briga ako se raspadnu?
Karim je odrzao lestvicu visokom posle Raula ovih 10 godina, bio najistaknutiji igrac u osvajanju 3-4 titule kad Ronaldo dozivljava preobrazenje u duha u kriticnim trenucima pa mu Benzema cupa guzicu. Istih tih 10 godina klub nije doveo napadaca svetske klase sto je dokaz koliko veruju Karimu posle raznih perioda raspadanja na psihickom planu.
Igraci koje si gore pobrojao, su uglavnom bili pokusaji, kao sad sa Viniciusom recimo. Opet pominjem Rodriga, placen 50 miliona, pitanje da li ce u prvi tim ikada. Toga ce uvek biti i bilo je. Niko nije ni ocekivao da Gravesen postane legenda Reala.
Mi ovde pricamo o najosetljivijoj poziciji u najboljem klubu svih vremena. Takodje, dosta igraca koje si pobrojao su dovedeni u kriticnim trenucima za klub, dok nije Pero 2009. surduknuo silne pare i renovirao sve linije maltene i do dan danas uglavnom uzimao sve sto pozeli.
Da se vratim na prvu recenicu.
Da li iko na forumu misli da je Jovic bolji fudbaler od Benzeme? Objektivno? Ne po karijeri, trenutno cak?
Da li iko misli da ce Jovic da skine Karima iz postave koji u dusu poznaje klub, saigrace, filozofiju Zidana, covek koji je tom istom zidanu miljenik tek tako preko noci? Benzema ce biti starter, Jovic ce igrati 10 minuta i cekati eventualno konacni pad Benzeme.
Drugo je po sredi.
Nije problem Jovic, ja bih hejtovao 99.9% fudbalera da su doveli slicnog profila... problem je sto Realu treba mnogo vece ime napred jer je Benzema uspeo lestvicu posle Raula da odrzi relevantnom i visokom.
Luka je eksperiment, tako je jednostavno i ocito, a dok se oni uvere jel hoce ili nece Jovic da da nesto veliko za dve godine, neki ce ostareti, neki se obavezati novim ugovorm, a Real, Real ce biti u nebranom grozdju i ostace bez WC napadaca jedno 5-6 godina najmanje ili ce morati da iskesiraju 300 miliona za nekog.
Ne bih se iznenadio i otkupninom pa pozajmicom.
elem, prima neko mnogo vece pare od mene da za ove stvari i strucniji je, a ako neko zna da omasi, to je Real...videcemo sta ce biti, nisam optimistican oko buducnosti Reala i devetke, za Jovica me bas briga, uopste nije poenta u njemu.