Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby mali_buda » 22 Oct 2011, 19:53

Kakva losa igra odbrane Fiorentine, pogotovo posle vodjstva od 2-1. Umesto da svim silama cuvaju taj rezultat, kod njih odbrana busna ko sir. Kod drugog gola gostiju, lopta se seta kroz kazneni prostor, a dvojica igraca gostiju sami stoje :huh:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Grande Alessandro » 22 Oct 2011, 21:54

Juventus :facepalm:

Onaj stari, dobri Juventus :thumbdown:

Nikakva igra...generalno Konte što se igre tiče ništa nije doneo...ovo što Juventus pokušava da igra je mučenje lopte...

Utakmice koje su dobili, dobili su ili na mišiće (Sijena 1:0) ili na inspiraciju (Milan 2:0 i debi na novom stadionu protiv Parme)...

Biće ovo opet samo još jedna u nizu sezona mučenja...
Grande Alessandro

Postby Sasa_Beli » 22 Oct 2011, 21:56

Dobra je utakmica bila , 4 gola. Djenova je dobra ekipa , ja sam generalno zadovoljan.
Sasa_Beli

Postby Felipao » 22 Oct 2011, 21:58

Ma kakva Djenova,mi ih isprasili 3:1 :triprsta:

Sutra je Atalanta na meniju :maher:
Felipao

Postby MOREIRA » 22 Oct 2011, 22:00

Nismo smeli da primimo onako glupav 2 gol , Storari je ostao na nicijoj zemlji ovaj ga lagano prebacio , sezona je duga bice mnogo kikseva , ova utakmica nas nije priblizila ni odaljila od titule , bice valjda bolje kad se smiluje i pusti malo eliju i kvaljarelu da igraju :roll:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Grande Alessandro » 22 Oct 2011, 22:23

Klaudinho wrote:Dobra je utakmica bila , 4 gola. Djenova je dobra ekipa , ja sam generalno zadovoljan.

Đenova, ako se ne varam, vezala je pre ovog remija tri poraza...jedan čak od Parme :laugh:

Utakmica možda i nije bila loša, ali ja još uvek ne mogu da provalim šta Juventus igra i šta hoće Konte od igrača...a gledao sam skoro sve njihove utakmice ove sezone + neku pripremnu...
Igre nema nigde...bar one tečne sa idejom :dunno:

Sad ide par ozbiljnijih protivnika: Fiorentina, Inter, Napoli...i realno u utakmicama protiv Bolonje, Kjeva, Katanije i Đenove, su morali da izvuku mnogo više od 4 boda...
Grande Alessandro

Postby Sasa_Beli » 22 Oct 2011, 22:55

Nov je tim mora se postepeno raditi , nista preko noci. I dalje mislim da Juve ima kvalitet za titulu.
Sasa_Beli

Postby nolinjo » 22 Oct 2011, 23:00

Klaudinho wrote:Nov je tim mora se postepeno raditi , nista preko noci. I dalje mislim da Juve ima kvalitet za titulu.

ti si lud d'izvines...nema ovde kvaliteta ,tu ima kvaliteta za maximalno 5 mesto na tabeli ...previse prosecnih igraca koji ne deluju kao tim jer su umisljeni da su zvezde ...pocevsi od krasica,pepea,barzaljija,vucinica...
najbolji igraci ovog tima su uz gosu naravno,markizio pirlo -i vidal naravno nosonja iz odbrane
uz alesandrovih 20 maksimalnih minuta
to nikako nije dovoljno za titulu :bleh: :nene:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 22 Oct 2011, 23:02

Kad pogledam kako igraju najbolji italijanski timovi, potpuno mi je jasno zbog cega su izgubili jedno mesto u LS.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Grande Alessandro » 22 Oct 2011, 23:04

nolinjo wrote:uz alesandrovih 20 maksimalnih minuta

Prijatelju, kojih 20...ja ne mogu ni 15 da izdržim :biggrin:
Slažem se sa dosta toga, pre svega oko kvaliteta nekih igrača, ali biće Juve na boljoj poziciji od 5. mesta...upitno je da li može da se bori za skudeto...ja više mislim da će se boriti za plasman u LŠ...nadam se da će bar to da izbore...
Grande Alessandro

Postby Sasa_Beli » 22 Oct 2011, 23:06

nolinjo wrote:
Klaudinho wrote:Nov je tim mora se postepeno raditi , nista preko noci. I dalje mislim da Juve ima kvalitet za titulu.

ti si lud d'izvines...nema ovde kvaliteta ,tu ima kvaliteta za maximalno 5 mesto na tabeli ...previse prosecnih igraca koji ne deluju kao tim jer su umisljeni da su zvezde ...pocevsi od krasica,pepea,barzaljija,vucinica...
najbolji igraci ovog tima su uz gosu naravno,markizio pirlo -i vidal naravno nosonja iz odbrane
uz alesandrovih 20 maksimalnih minuta
to nikako nije dovoljno za titulu :bleh: :nene:

Evo sve ostaje na forumu , pa se citamo tamo negde u maju :jezik:

A ko ce osvojiti titulu da bacimo koji evro u vetar :biggrin:
Sasa_Beli

Postby nolinjo » 22 Oct 2011, 23:13

JA DAEM SVE STVARI IZ SOBE ,KOMP uz sve propratne delove plus... djojstik pride,MUZICKU LINIJU,DVA KREVETA,REGAL ,2 FOTELJE TEPIH, STo za komp,2 MALA STOCICA,,mobilni-jes da ne vredi ni 5 evra ...i 3/4 koka kole od 2 litre (posto trenutno toliko ima u flajki)-----i najvredniji detalj u sobi,partizanov jastucic! :beyond:
...da ce napoli da uzme titulu pre nego juventus !
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby VMJunior » 22 Oct 2011, 23:16

Lopovski mafijaski klub iz grada automobila nece biti sampion jos najmanje 15 godina...
A sampion ce nekad biti sigurno,oprati se nece nikad.

Na njih pola fudbalske Evrope gleda sa gadjenjem.
A bili su simpaticni nekad...
VMJunior

Postby Felipao » 22 Oct 2011, 23:17

Od svega toga vredi komp(a ni on,restartuje se svaka 2 minuta) al taman da zalegne za Aston Vilu,Parma-Napoli i fantazi NLB (vec vidjeno da te shurim) da ne bi morao da saljem kostolomce :funbat:
Felipao

Postby CRNO_BELI » 22 Oct 2011, 23:34

Svaka cast za Stevana. Da nije imao onu povredu, vjerujem da bi sad igrao u Realu, Barsi, Mancesteru ili nekom slicnom klubu.
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal