fabricio wrote:Dok skroz ne zadjemo u off o Azaru u sred sezone van transfer roka,
Ne znam kakvu je sezonu imao, mada po statistici opet vidim delimicno neefikasnu za igraca za kog se vrti cifra oko 200 miliona (mada zadnja godina ugovora sledi, moze da okace tu cifru macki o rep). Jebes i uticaj na igru i sve ako ti tako skup igrac ne garantuje bar 25-30 golova. Mrtvi Benzema ce izbiti na 30ak sa boljim prosekom.
Mbape je sa 17 godina dao isto golova u CL ko Azar za ceo zivot. Sad ga vec uveliko presisao uz 20ak utakmica manje. Recimo...
Ubadao sam utakmice kad stvarno fino dribla, salje lopte saigracima, jak je na nogama, nije padavicar... al sve je to precenjeno meni. Jos za te pare...
Meni se kod Azara ne svidja sto nije direktan ka golu previse voli da se vrti oko svoje ose .. ali je za to sto radi vrhunski igrac e sad u Celsiju nema ni priblizno kvalitetne saigrace kakve bi imao u Realu ali to je mac sa dve ostrice ili bi bio jos produktivniji i dobio vise slobodnog prostora pa bi bio direktniji sa loptom ili bi svojim davljenjem lopte ugusio ekipu ..
Njemu treba spic koji je direktan ka golu i koji ne zadrzava mnogo lopte on i Benzema bi gusili jedan drugog ali sa Ikardijem bi bio odlican tandem ..