Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Španska liga

Re: Španska liga

Postby Brižni baštovan » 11 Mar 2019, 17:03

Azar,Lewa/Maurito,i odbrana da se popuni

Samo Kurtou da oce maknuti...
Чак и сада, овакав какав је - рањен и на први поглед потпуно немоћан, Партизан је Партизан!
Brižni baštovan

Postby fabricio » 11 Mar 2019, 17:34

Dovesce on 4-5 igraca. Verovatno je vreme i za tog Azara.
Verujem da ce imati neku garantovanu cifru za trosenje, plus ono sto prodaju od skarta.

Za Real, mnogo bolje resenje od Murinja.

Problem je i taj period renoviranja, sumnjam da moze u jedno leto tek tako da odradi sve. Bice potrebna bar dva.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby fontaneros » 11 Mar 2019, 17:50

Vi stvarno verujete da je Azar taj lik koji ce da vas izvuce iz blata?
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby fabricio » 11 Mar 2019, 17:56

Sto bi cica reko, bacicu pasulj veceras pa cu da ti javim.

Otkud znam, za mene bio i ostao prevara, al posto sam u manjini koja to misli, sacekacu da vidim kad i ako potpise kako ce se pokazati. A i rekoh, 4-5 novih lica ce biti sigurno, nece Azar sam igrati.
fabricio

Postby Bolkonski » 11 Mar 2019, 18:03

Povratak Zidana je najbolja moguca stvar. Covek je definitivno otisao jer je zeleo da zadrzi Ronalda ili da se dovedu adekvatne zamene za njega, a Perezu se usladilo da pravi uspehe bez ulaganja.
Povratak na klubu znaci samo jedno - bar tri jaka imena u Realu na leto, a jedno od njih je sto posto Azar.
Neko pomenuo onog paramecijuma Ikardija, nadam se ne samo da taj decko nece doci u Real, nego da ce se vratiti u Argentinu samo da ga vise ne vidim na terenu. Najveci glupan i najveci sljam od kad ja pratim fudbal.
Bolkonski

Postby Brižni baštovan » 11 Mar 2019, 19:34

Izgleda da je Zizu odmah odlucio da Isko i Marselo nisu na prodaju,a da Bejl ide.
Ja bas mislim da je Azar igrac za Primeru a ne PL
Чак и сада, овакав какав је - рањен и на први поглед потпуно немоћан, Партизан је Партизан!
Brižni baštovan

Postby Domingoo » 11 Mar 2019, 19:36

Morace dosta da se ulaze u tim Azar je dobra opcija ali trebaju im minimum jos 3 igraca top klase.. pitanje je koliko jos Modric moze .. cini mi se da bi Eriksen bio odlican za njih ,napadac im je isto neophodan ne znam koliko im se isplati Levandovski koji vec ulazi u ozbiljne godine i ako donosi instant rezultat .. Ikardi bi bio mnogo bolja opcija i ako je sljam od coveka .. Kulibali bi im bio top pojacanje . Za sve te igrace treba minimum 400-500 milona
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Bolkonski » 11 Mar 2019, 19:40

Azar, Mbape i Eriksen.
Benzema, Modric, Bejl aut.
Bolkonski

Postby fabricio » 11 Mar 2019, 19:59

Dok skroz ne zadjemo u off o Azaru u sred sezone van transfer roka,

Ne znam kakvu je sezonu imao, mada po statistici opet vidim delimicno neefikasnu za igraca za kog se vrti cifra oko 200 miliona (mada zadnja godina ugovora sledi, moze da okace tu cifru macki o rep). Jebes i uticaj na igru i sve ako ti tako skup igrac ne garantuje bar 25-30 golova. Mrtvi Benzema ce izbiti na 30ak sa boljim prosekom.

Mbape je sa 17 godina dao isto golova u CL ko Azar za ceo zivot. Sad ga vec uveliko presisao uz 20ak utakmica manje. Recimo...

Ubadao sam utakmice kad stvarno fino dribla, salje lopte saigracima, jak je na nogama, nije padavicar... al sve je to precenjeno meni. Jos za te pare...
fabricio

Postby Џејси Керол » 11 Mar 2019, 20:07

Bolkonski wrote:Azar, Mbape i Eriksen.
Benzema, Modric, Bejl aut.

Skromno, nema stan :D
Nek dodju dvojica ja srecan!
proces.
Џејси Керол

Postby Фантом » 11 Mar 2019, 20:35

<3

Hteo sam konacno da vidim tog Poketina na velikoj sceni, ali moze i Zizu.
Nadam se da se vraca i crna magija koja je nestala u njegovom odsustvu.

Glavni cilj mora biti Mbape, Azar je sad gotovo siguran.
Bale sigurno out, Kovacic kad se vrati i Sebaljos verovatno isto, mislim da ni Isko nije preterano odusevljen povratkom Zidana.

Ima vremena do kraja sezone da proceni ko koliko moze i da presece na leto, mozda nije takticki genije ali man managemen mu je vrhunski pa bi to trebalo dobro da odradi.
дошао да вређа
Фантом

Postby Domingoo » 11 Mar 2019, 20:49

fabricio wrote:Dok skroz ne zadjemo u off o Azaru u sred sezone van transfer roka,

Ne znam kakvu je sezonu imao, mada po statistici opet vidim delimicno neefikasnu za igraca za kog se vrti cifra oko 200 miliona (mada zadnja godina ugovora sledi, moze da okace tu cifru macki o rep). Jebes i uticaj na igru i sve ako ti tako skup igrac ne garantuje bar 25-30 golova. Mrtvi Benzema ce izbiti na 30ak sa boljim prosekom.

Mbape je sa 17 godina dao isto golova u CL ko Azar za ceo zivot. Sad ga vec uveliko presisao uz 20ak utakmica manje. Recimo...

Ubadao sam utakmice kad stvarno fino dribla, salje lopte saigracima, jak je na nogama, nije padavicar... al sve je to precenjeno meni. Jos za te pare...

Meni se kod Azara ne svidja sto nije direktan ka golu previse voli da se vrti oko svoje ose .. ali je za to sto radi vrhunski igrac e sad u Celsiju nema ni priblizno kvalitetne saigrace kakve bi imao u Realu ali to je mac sa dve ostrice ili bi bio jos produktivniji i dobio vise slobodnog prostora pa bi bio direktniji sa loptom ili bi svojim davljenjem lopte ugusio ekipu ..
Njemu treba spic koji je direktan ka golu i koji ne zadrzava mnogo lopte on i Benzema bi gusili jedan drugog ali sa Ikardijem bi bio odlican tandem ..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Baxter Stockman » 11 Mar 2019, 22:23

Ja očekujem da se konačno reše Benzeme i Bejla...

Biće zvučnih imena na leto, to je sigurno.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Ron Swanson » 12 Mar 2019, 12:20

Samo da Junajted ne pojuri Bejla, nikako im on ne treba.
Ron Swanson

Postby Tileoleo » 12 Mar 2019, 13:43

Чуки Лозано. Манчестеру је потребно десно крило а где ћеш боље а доступније од њега.
Tileoleo

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal