by Bolkonski » 01 Mar 2019, 18:03
Za Murinja iskljucivo ako Ramos ide.
Izuzev Ramosa ovaj sastav Reala je stvoren za njega.
Varana je on doveo iz Lansa ( valjda ), smatra ga najboljim stoperom sveta i pokusavao je da ga dovede i Celsi i u Junajted.
Karvahal je bek po Murinjovom ukusu - odgovoran, disciplinovan i takticki dobar defanzivac, a uz to i solidan napadac.
Modrica je Murinjo doveo iz Totenhema.
Krosa je zeleo letos u Junajtedu.
Kazemiro prototip Murinjovskog zadnjeg veznog.
Bejl prototip krila po Murinjovom ukusu - brz, eksplozivan, jak, moze da pokriva celu stranu, fizicki dominantan.
Sto se tice transfera, ja sam mislio da Real mora da dovede Azara, ali sam promenio misljenje gledajuci Vinisijusa ove sezone i mislim da bi bio greh ugusiti ga Azarom ili terati da menja poziciju.
Za Marsela i Benzemu je vreme da idu. Razlika izmedju Benzeme i Barsinih napadaca je bila po stoti put prikazana na poslednjem Klasiku. Ja ne znam koliko puta je Benzema protiv Barselone kostao Real pobede, koliko puta je Real bio bolji, napadao, stvarao sanse, ali bi ovaj omasio dva zicera, sa druge strane Suarezu je dovoljna jedna polusansa da da gol. Kamo srece da je Luis one sezone potpisao za Real kada je vec sve bilo dogovoreno. Ubedjen sam da Madridjani ne bi ostali na onoj Murinjovoj i skorasnjoj Zidanovoj tituli.