killchrome wrote:znam da ne razumes :)
barseloni se tih par sansi upravo desilo, slabo su sta sami napravili...srece vise nego pameti veceras. ali realu fali ono sto sam rekao na pocetku sezone (i nije neka mudrost) - prisustvo superstara, kao sto barsa ima mesija...dovoljno je da bude prisutan.
da ne zaboravim totalni wtf - da je barselona igrala sa 1/3 snage
Ne, znao sam da mi neces objasniti, ali vise nije ni bitno.
Tim koji tezi da drzi posed 2/3 vremena, koji u jednom napadu 10 puta promeni stranu ne bunareci centarsuteve u nadi da ce se nesto slucajno dogoditi, tim koji ce pre izgubiti loptu u svom sesnaestercu, nego je panicno izbacivati i tim koji fudbal igra od gola do gola, svakako nije tim koji racuna na srecu. I sam Valverde je izjavio da nece biti zabrinut ako i na 15 min. do kraja bude 0:0, ocigledno ne jureci gol po svaku cenu. Igra svoju igru, a sansu ce iz igre napraviti, sa tom idejom su sinoc igrali. Naravno, ako se slucajnost dogodi, da ce hteti da je iskoriste.
Gledao sam mnogo puta kako Barsa igra punom snagom i kad melje protivnika, sinoc su igrali prilicno pesice i opusteno, svakako ne punom snagom, kako smo znali da ih gledam kada bas zapnu.
Naravno, nije to vise ona Barsa, nema tu vise toliko kreativnosti, istrosen je ovo tim, ali i dalje gaje isti stil i pokusavaju da se igraju fudbala.
Vinicius ? Svakako cudo tu moze da se dogodi.