Bajern vraca Daglasa Kostu.
Ed se upiskio i doveo Teljesa i Kavanija.
Sto rece onaj komentator na hrvatskom Sport Klubu, Kavani uopste nije bio zelja, ni plan Junajteda, ali, imamo neki novac, pa daj da ga potrosimo
Teljes ima 27 godina i jednu jedinu sezonu u najjacim ligama, i to u Interu gde se raspao. Najbolji fudbal u karijeri je igrao u Turskoj i Portugalu.
Zanimljiv je igrac, ali moze da bude i tezak promasaj.
Zao mi je sto su doveli Matadora jer mi je jedan od omiljenih napadaca druge decenije dvadesetog veka. Ali, i on ima 34 godine, a oni mu dali ugovor na dve godine, deset miliona za sezonu

Pitanje je koliko on u 34. godini moze fizicki da podnese Premijer ligu, koju nikada pre toga nije igrao.
Atletiko pokusava da se ratosilja Lemara. Jos jedan odlican igrac koga je upropastila ona palancka fudbalska filozofija argentinske seljacine.
Roma ostala bez Zaniola i prodala Undera i Klajverta ...
Ajde Klajverta, nikad mi se nije svidjao, retko precenjen igrac, ali Undera ...
Oni sada moraju da dovedu bar jednog kapitalca u vezi. Ja bih pojurio bas Lemara.
I da konacno rese Smolinga. Nerealno mi je da Junajted ne racuna na njega, on hoce samo u Romu, Junajted trazi 20, ovi nude 17 i zbog tri miliona celo leto ne mogu da zakljuce transfer. Ed i uprava Rome, horor u malom.
Mojze Ken u PSZ-u
Lik dao par nebitnih golova u Juveu, raspao se u Evertonu i presao u PSZ. Ne moze to svako.