Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Nova Superliga

Подржавате ли идеју формирања Европске Суперлиге?

Да
26
23%
Не
87
77%

Total votes : 113

Re: Nova Superliga

Postby Golden Warrior » 20 Apr 2021, 09:51

A inace u Premier ligi TV prava placaju toliko da bi gledali kako pijani Semi autbus ispred stadiona i uspeva da izbori opstanak sa 169 klubom u karijeri...
Golden Warrior

Postby ExEr » 20 Apr 2021, 09:53

Svega toga ne bi bilo da je Pera otisao pravo u policiju...
Zinulo dupe za pare, a zasto pare, da bi se placali preplaceni igraci. Umesto da plafon cena igraca bude desetak meleona wvra, dosli smo do stadijuma od srednje cene koja iznosi 20-30 miliona za kojekakve sabane, par miliona za mizerne, a prema stotki za dobre, uz naravno lapanje uefe, koja je mogla da zivi i od manjeg procenta.
Cim je para Bog, nema tu srece ni leba. Ubili su draz sporta, da david ponekad moz da sibne golijata i sad samo Golijati da igraju igrice, a sabani davidi da placaju dresove, prenose i semenke i hajneken
Ionako ni ovu smornu LS skoro da nisam gledao, ovu smejuriju tek ne bi...kad familija kaze uzeo si ronalda na maks level , gde da se igram sa tobom..e tako i ovde hoce klubove na Level max pa onda da gledamo soni...
JE BI TE SE
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Grande Alessandro » 20 Apr 2021, 09:57

Ja sam uzeo :popcorn: i čekam da se pokarabasaju!

Jebo im ja mater baš...

Kad bi mogao fudbal da stane na godinu dve, da svi ološi pocrkaju jer ne mogu da zgrću milione...

I da...loša vam je anketa...
Suviše kompleksno pitanje, da bi na isto dao ogovor sa da ili ne. Pri tome je neophodno da postoji i onaj odgovor koji je za neutralnu pozciju...
Grande Alessandro

Postby Cuburac » 20 Apr 2021, 10:02

ZARADA OD PRODAJE TV PRAVA ZA NACIONALNO PRVENSTVO - : zadnji podaci

1. Mančester Junajted 187.000.000

2. Mančester Siti 177.000.000

3. Liverpul 172.000.000

4. Čelzi 167.000.000

5. Barselona 166.000.000

6. Real Madrid 150.000.000

7. Juventus 122.000.000

8. Bajern Minhen 120.600.000

9. Atletiko Madrid 119.200.000
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby zeppelin » 20 Apr 2021, 10:02

Cuburac wrote:Ako premijerligasi stvarno budu suoceni sa proterivanjem iz PL, sto ne verujem da su ocekivali, verujem da ce ponovo preispitati racunicu

Meni je ovo najzanimiljiviji deo priče. Da li će engleski superligaši biti izbačeni iz Premijer Lige. To je potencijalno užasan ishod i za njih ali i za ostatak lige.

Mislim, koliko će vredeti TV prava za novu PL bez Liverpula, Junajteda, Sitija, Arsenala, Čelsija i Totenhema ?
Za ligu u kojoj će najveći derbi biti nešto tipa Everton - Vest Hem ?
zeppelin

Postby Inzaghi » 20 Apr 2021, 10:03

Sve osim izbacivanja je neregularno takmicenje.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Cuburac » 20 Apr 2021, 10:11

zeppelin wrote:
Cuburac wrote:Ako premijerligasi stvarno budu suoceni sa proterivanjem iz PL, sto ne verujem da su ocekivali, verujem da ce ponovo preispitati racunicu

Meni je ovo najzanimiljiviji deo priče. Da li će engleski superligaši biti izbačeni iz Premijer Lige. To je potencijalno užasan ishod i za njih ali i za ostatak lige.

Mislim, koliko će vredeti TV prava za novu PL bez Liverpula, Junajteda, Sitija, Arsenala, Čelsija i Totenhema ?
Za ligu u kojoj će najveći derbi biti nešto tipa Everton - Vest Hem ?

Naravno da je tako, videcemo da li Premier liga preti praznom puskom.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Golden Warrior » 20 Apr 2021, 10:17

Ko je uopste pretio izbacivanjem iz PL?

Koliko sam ispratio na Sky-u se uzivo ukljucio neki zvanicnik PL i iskljucivo je pricao o dijalogu...
Golden Warrior

Postby Inzaghi » 20 Apr 2021, 10:21

UEFA je u ovome sa savezima pre svega Engleske, Spanije i Italije za sada i u zvanicnom saopstenju od nedelje to stoji

As previously announced by FIFA and the six Confederations, the clubs concerned will be banned from playing in any other competition at domestic, European or world level, and their players could be denied the opportunity to represent their national teams.
Inzaghi

Postby fontaneros » 20 Apr 2021, 10:24

Nisu oni upali u dugove zbog pandemije vec sto preplacuju raznorazne idiote

Malo im kesa od uefe i tv prava, a sve se utrkuju ko ce pre Halandu da da 150 milki

Supci
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Inzaghi » 20 Apr 2021, 10:28

Naravno, nisu samo ovi klubovi osnivaci krivi. Perez i Anjeli su moroni. Budaletine.

Veliki uticaj i krivicu imaju UEFA/FIFA, fudbalski savezi itd. Ovo odavno nije pravi fudbal.

Neka idu. A ovi pederi neka samnje dozivljaj i organizuju takmicenja kako dolikuje. Jebale ih pare.
Inzaghi

Postby Dr. Thomas » 20 Apr 2021, 10:35

Moliće oni jednog dana da se vrate kad ta liga izgubi smisao.
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby Domingoo » 20 Apr 2021, 10:40

Jedini ispravan odgovor uefe na ovo je da se ogranici broj stranaca u ekipi na maksimum tri .. Ovi Bogati klubovi zele da oforme svoje takmicenje jer ni takmicarski ni finansisji ne zele da igraju sa Ludogorecom,Bateom ,Apoelom i drugim klubovima koji u njihovim sampionatima ne bi bili ni u prvoj ligi ..

Uefa treba da ogranici broj stranaca i tako pomogne manjim savezima da njihovi klubovi budu konkurentniji ..
To je jedini normalan i zdrav sistem ali uefu ne zanima sport fudbal njih zanima samo profit zato su doxvolili sve zato izbacuju male klubove a psg i siti koji krse finansijski fer plej nista..

Ili neka bogati prave svoje lige ili neka u sitiju igraju 10 engleza pa da gledamo ravnopravne meceve ..

Ovo sadasnje stanje nikuda ne vodi jer imamo 70% klubova u ls koji statiraju sluze za gol razliku da li to treba tim timovima ? Da li to treba Uefi ?

Ne treba nikom ..

Novac je preuzeo sve i sada uefa pokusava da zastiti nesto o sta su se prvi okoristili predstavljajuci nam da oni zapravo fudbalu zele dobro .. Kako da nije..

Mi smo dosli do toga da evropski klub u omladinskoj ekipi ima vise afrikanaca balkanaca brazilaca nego igraca iz sopstvene drzave..
Da li je to normalno i kuda to vodi ? O tome se 20 godina ne postavlja pitanje i sad im kao nesto nije jasno ?

Multimilioner koji svojoj zeni kupuje najskuplje stvari kola sminku i sto joj treba i sto joj ne treba se ljuti sto ta ista zena nece da ide svake srede kod njegove rodbine u babusnicu putem koji nije asfaltiran i ljudims kojima on za zivota nije nista pomogao ..

Zasto ti ekipe iz manjih saveza koje udju u LS ne uzmu vise novca nego dobijaju jednako kao i najbogatiji klubovi kojima to nista ne znaci ? Kako u nba postoji draft po kome prve pikove uzimaju najslabije ekipe ? Da li bi nba bio i upola zanimljiv da sampion dobijs jos veci vetar u ledja ..

O nekim stvarima je kasno razmisljati sada uefa jedino moze da ponudi ogranicenje broja stranaca pa da vidimo .. sve ostalo je suplja i smesna prica.

Mi smo prvi koji se ovde bunimo sto ling long ima 18 klubova sto igraju Backa Zlatibor i ostali seoski klubovi a ovde nam smeta sto Mancester nece da igra sa Apoelom pazi molim te .
Last edited by Domingoo on 20 Apr 2021, 10:48, edited 5 times in total.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Nowitzki.ct » 20 Apr 2021, 10:41

Dzo Glejzer je prije dvije godine dao izjavu u kojoj doslovno kaze - ne kapiram pravilo ofsajda. Danas taj covjek drzi slovo kako je ovo za spas fudbala, on i onaj smrad Perez...

Ali kad se pogleda da je jebeni JP Morgan upumpao u ovo 4,5 milijarde eura, sigurni budite da su ih upumpali da bi izvukli 4-5 puta toliko. I da znaju da ce uspjeti u svom naumu. Jebe se njima za mene bez ijedne odgledane utakmice sa Old Traforda. Jebe im se i za one sa stotinama odgledanih meceva s tih stadiona. Samo je bitno da generacija 16-24 godine kako Perez rece, bude srecna da gleda jake timove non stop. I da jedne sezone navija za Real, a iduce za Barsu zavisno od toga dje je jaca ekipa.

Milenijalci su propast sporta. Kapitalizam je samo orudje za upropastavanje.
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby Inzaghi » 20 Apr 2021, 10:42

Inzaghi

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal