Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Nemačka liga

Re: Bundesliga

Postby xrečeved » 04 Feb 2013, 23:56

Levandovski od leta u Bajernu, javio isti izvor koji je najavio Gvardiolu kao novog trenera Bajerna.

Iskreno, žao mi je Dortmunda...
xrečeved

Postby mi.ta.3 » 05 Feb 2013, 20:01

Maloprije to citam, nije jos nista sigurno, Bajern ima dva dobra napadaca njima on i ne treba, a i ne vjerujem da bi Klop njega pustio, jer im je on jedan od najefikasnijih igraca.
mi.ta.3

Postby xrečeved » 05 Feb 2013, 20:04

mi.ta.3 wrote:Maloprije to citam, nije jos nista sigurno, Bajern ima dva dobra napadaca njima on i ne treba, a i ne vjerujem da bi Klop njega pustio, jer im je on jedan od najefikasnijih igraca.

Nadam se da je tako. Mada, opet, ma koliko ja simpatisao BD u odnosu na Bajern, voleo bih da vidim dogodine Bajern koji može da pomrsi račune Realu, Barsi, ... Konačno ćemo videti od čega je Pep sačinjen :)
xrečeved

Postby ОГИ » 05 Feb 2013, 22:47

Zašto dogodine? Već ove će se to desiti. :D
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby ОГИ » 06 Feb 2013, 13:56

Sportski direktor Borussije Dortmund, Michael Zorc opovragao je navode medija o prelasku napadača Roberta Lewandowskog u redove velikog rivala, minhenskog Bayerna.
ОГИ

Postby ОГИ » 09 Feb 2013, 01:42

Veliki derbi Bayerna i Schalkea, Ibiševićeve Švabe na Werder

U nedjelju će se na Allianz Areni susresti vječiti rivali, prvoplasirani Bayern Munchen i trenutno šestoplasirani Schalke. O velikom rivalitetu ove dvije ekipe ne treba puno trošiti riječi, samo je jedno jasno, u ovim okršajima pozicija na tabeli ne igra veliku ulogu, te su sve karte otvorene.

Za prvo zagrijavanje atmosfere bio je zadužen napadač tima iz Gelsenkirchena Klaas-Jan Hunteaar, koji je kazao kako se ne brine zbog bivšeg golmana Schalkea, a danas jedinice Bavaraca Manuela Neuera, koji slovi za jednog od najboljih čuvara mreže na svijetu:

"Gol se može zabiti svakom golmanu! Nijedan čuvar mreže nije Superman!", poručio je Holanđanin. Ipak, on zbog povrede definitivno neće biti u prilici da zaprijeti golu Neuera.

S druge strane golman Bavaraca je svjestan da će biti izviždan od gostujućih navijača, s obzirom na to da ga smatraju svojevrsnom izdajicom:

"Sigurno će biti nabrijana atmosfera, jer se igra protiv Bayerna i protiv mene. To mi je jasno. Ali to neće biti prvi zvižduci koje ja doživljavam u karijeri", istakao je Neuer.

U svakom slučaju, Bayern ima priliku da napravi korak više ka tituli, dok su gosti u prilici da se vrate na pravi put, nakon jako promijenjivih rezultata ostvarenih u završetku prvog, te na početku drugog dijela sezone.

Susreti koji su kao i obično bh. javnosti najzanimljiviji su dueli ekipa za koje nastupaju naši reprezentativci. Ipak, ovoga puta će boje BiH jedino braniti Vedad Ibišević u dresu svog Stuttgarta, budući da su i Salihović i Mujdža van pogona zbog povreda.

Ibiševićeve Švabe sutra dočekuju ekipu Werdera iz Bremena, dok će Fortuna na noge Mujdžinom Freiburgu. Ekipa Hoffenheima našeg Sejada Salihovića će u predstojećem kolu gostovati u Hannoveru.

Svakako ne smije se zaboraviti ni veliki duel branioca titule Borussije Dortmund, koja se trenutno nalazi na drugoj poziciji na tabeli i HSV-a, kao devete ekipe Bundeslige.
ОГИ

Postby belpH #77 » 09 Feb 2013, 15:32

sad gledam Dortmund i vidim Sahina u ekipi...kako je on dosao nazad? pozajmica ili su ga kupili opet od Reala?
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Grande Alessandro » 09 Feb 2013, 15:35

Pozajmica do kraja sezone...ne znam da li imaju opciju i da ga otkupe...
Došao je sad, tokom zimskog prelaznog roka...
Grande Alessandro

Postby belpH #77 » 09 Feb 2013, 15:37

fala :okk:

znam da je bio u Luzerfulu :biggrin:
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby ОГИ » 09 Feb 2013, 21:17

U posljednjem današnjem susretu 21. kola njemačke Bundeslige Bayern je u Minhenu razbio Schalke sa visokih 4:0.
ОГИ

Postby Pit Bull » 16 Feb 2013, 17:03

Verder i Salke se raspadaju ove sezone
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby ОГИ » 16 Feb 2013, 17:28

Bastos donosi bod Šalkeu sa dva gola, odlično pojačanje poslije odlaska Holtbya.
ОГИ

Postby andres86 » 16 Feb 2013, 20:45

Dortmund-Ajntraht 3:0 Rojs het-trik
Be a voice, not an echo
andres86

Postby ОГИ » 17 Feb 2013, 10:25

Borussia je sada ponovo ispred Bayera s 42 boda, ali sa čak 15 bodova zaostatka za Bayernom. Eintracht sa 37 bodova ostaje na četvrtoj poziciji.
ОГИ

Postby mi.ta.3 » 18 Feb 2013, 17:11

Dortmund zamenu za Levandovskog našao u Leverkuzenu

Borusija iz Dortmunda suočava se sa odlaskom poljskog napadača Roberta Levandovskog, koji je na meti nekoliko velikih evropskih klubova, ali "milioneri" razmišljaju unapred i već su spremili zamenu za njega. U pitanju je napadač Bajera iz Leverkuzena i nemački reprezentativac Štefan Kisling. On je trenutno najbolji strelac Bundeslige sa 15 golova na 22 utakmice, a ugovor sa "farmaceutima" ističe mu u junu 2015. godine.

- Osim Dortmunda postoji interesovanje još nekoliko klubova za Kislinga. Videćemo šta će biti na kraju sezone - rekao je igračev menadžer Ali Bulut nemačkim medijima.

Prema pisanju medija Levandovski bi na kraju sezone trebalo da pojača minhenski Bajern, što su iz Bavarske odlučno demantovali.
mi.ta.3

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal