Meni je prvo glupo što su pustili Hakimija.
Mislim da danas nema kritičnije pozicije od desnog beka, a sa njim su mogli da imaju Marsela na desnom boku narednih deset godina.
Varan je top 3 štopera na svetu, Ramos deluje da može do četrdesete, ali bih ja gadjao nekog štopera od dvadesetak godina da raste i dodje do top nivoa, kao Varan uz Pepea i Ramosa. To bi trebalo da bude Militao, ali nekako me nije oduševio.
Ferlan Mendi je samo takav ubod Zidana. Vidi se da je pratio Ligu 1 u onoj pauzi od trenerskog posla

Levi bek za narednih 10 godina.
Zadnji vezni zacementiran Kazemirom i Valverdeom.
Meni su najupitniji Kros i Modric.
Modric je na kraju karijere, a Kros deluje istroseno i bez onog pravog entuzijazma, što nije čudno s obzirom na to da je osvojio 4 LŠ-a i SP.
Isko me nikada nije ubedio da je njihov nivo.
Meni bi tu trebalo jedno pojačanje. Pogba je bio idelan, mislim da bi pod Zidanom totalno eksplodirao i došao do maksimuma, a na maksimumu je vidim boljeg centralnog od njega.
Sada, Real je doveo i Rejnera, a ima i Edegarda koje smatraju budućnošću na pozicijama ofanzinih veznih.
Azaru bih dao još jednu šansu. Ovo što je igrao je sramotno.
Mada, mislim da Real neće dovoditi igrače zbog svog strateškog plana, a taj plan je trozbac Mbape - Haland - Vinisijus.
U suštini, njima treba neki ekstra kvalitet napred, a tu čekaju Kilijana i Halanda, i po meni, samo rotacije Pogba - Modric, Valverde - Kros, uz tog štopera koji će naslediti Ramosa.
Imperija za narednih 5 godina, a kad nadodju Rodrigo, Rejner i Edgar, za narednih 10 godina.
Siti uzeo Ferana Toresa i Akea, a planiraju bar jos jednog igrača.