Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby mali_buda » 18 Sep 2011, 22:29

Keimaak wrote:Чудан ми овај ЈУве са Дијегом и Амауријем...мора даје из 09! :biggrin:

Sad sam im ubacio Pirla i ekipu, a izbacio ove koje si pomenuo :nene:

Hvala na ispravci, mnogo linkova za kratko vreme, pa se dese i greske, a i ovi zabari stalno namestaju. Svake godine Juve u Sijeni dobija istim rezultatom :laugh:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Grande Alessandro » 19 Sep 2011, 21:23

kocic wrote:protiv intera nisu napadali sa vise od 5 igraca... i to u veoma retkim slucajevima.

Ja sam odgledao drugo poluvreme i siguran sam da su u dosta napada imali po 7-8 igrača na protivničkoj polovini prilikom napada...
Vrlo često su na njihovoj polovini ostajali samo Kjaer-Burdiso-De Rosi...
No nebitno...

Čisto da prokomentarišem i utakmicu između Sijene i Juventusa...e to je onaj stari Juve :biggrin: ...sporo, tromo, bezidejno, ali na kraju su uspeli da daju jedan gol i za razliku od prethodnih par sezona završili utakmicu pobedom...to je ono što im je dosta falilo prethodnih sezona...
Grande Alessandro

Postby Sasa_Beli » 20 Sep 2011, 20:12

Pirlo je kljuc za ovu sezonu. Samo zdravlje da ga posluzi ni titula nije daleko !
Sasa_Beli

Postby Sasa_Beli » 20 Sep 2011, 20:28

Inter gubi od Novare 1-0 :laugh:
Sasa_Beli

Postby nolinjo » 20 Sep 2011, 20:39

Klaudinho wrote:Inter gubi od Novare 1-0 :laugh:

teraju trenera ...
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 20 Sep 2011, 21:49

Arrivederci mister Gasperini!!!
mali_buda

Postby kocic » 20 Sep 2011, 23:18

ludi morati :blue:
jebo te juventin :laugh:
vratite kezu!!!
kocic

Postby Grande Alessandro » 21 Sep 2011, 08:15

Zna Gasperini znanje... :laugh:
:ajdejebote: ...lik koji je igrao, pa potom trenirao mladi tim Juventusa, da pobeđuje sa Interom...pa gde to ima :biggrin:

Večeras da se dobije Bolonja kući i to je već lepa zaliha u odnosu na Inter... :manikir:

Kako bi serija A bila dobra kad bi se do kraja za trofej borili Napoli i Juve...milina! :okk:
Grande Alessandro

Postby nolinjo » 21 Sep 2011, 09:04

Grande Alessandro wrote:Zna Gasperini znanje... :laugh:
:ajdejebote: ...lik koji je igrao, pa potom trenirao mladi tim Juventusa, da pobeđuje sa Interom...pa gde to ima :biggrin:

Večeras da se dobije Bolonja kući i to je već lepa zaliha u odnosu na Inter... :manikir:

Kako bi serija A bila dobra kad bi se do kraja za trofej borili Napoli i Juve...milina! :okk:

http://www.mondo.rs/s218272/Sport/Sport ... nizam.html do kraja ce se boriti Napoli a za juve ne znam :nargile:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Grande Alessandro » 21 Sep 2011, 11:16

Ma i za Napoli je veliko pitanje koliko će izdržati na tri fronta...ja bih iskreno voleo, jer mnogo više gotivim njih nego recimo Inter ili Milan...tj. ova dva poslenja kluba i ne gotivim...
Grande Alessandro

Postby Sasa_Beli » 21 Sep 2011, 11:18

Juventus ne igra Evropu i samim tim ima najbolji moguci scenario :D
Sasa_Beli

Postby Houdini » 21 Sep 2011, 11:56

Gasperini je dobio i zvanicno otkaz.

Ja sam jos na pocetku rekao da je Gasperini katastrofa u najavi, a Gasperini sa formaciom sa tri centralna beka definitivna katastrofa. Sva sreca pa nisam gledao Inter ove sezone, jer sam znao sta sledi.

Nadam se da ce dati sansu Bareziju do kraja godine, a onda naci nekog Klopa ili tako nesto, kad su se vec skrtarili za Boasa.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby kocic » 21 Sep 2011, 13:01

i ja sam pomislio na barezija... 100 godina je u klubu i ovo mu je sad ili nikad... ne verujem da u ovom trenutku mogu da dovedu normalnog trenera.
vratite kezu!!!
kocic

Postby mali_buda » 21 Sep 2011, 13:06

Kakve kikseve sa trenerima je pravila uprava Intera nakon Murinja. Znam da je posle Specijalnog, bilo kom treneru bilo tesko da preuzme ekipu, ali u tom momentu dovesti Beniteza (ne sumnjam u njegovo znanje) koji je pun kompleksa naspram Zozea je ravno pucnju u svoje noge pred pocetak trke. Posle Beniteza, ne znam ni sam kako iscupase Leonarda?! Da li su hteli da napakoste komsijama ili sta vec, ali covek mi jednostavno ne deluje kao ozbiljan trener. Nakon toga, nastavljaju sa Gasperinijem! Da li ce se taj mazohizam nastaviti, videcemo ubrzo.
mali_buda

Postby Keimaak » 21 Sep 2011, 14:03

mali_buda wrote:Kakve kikseve sa trenerima je pravila uprava Intera nakon Murinja. Znam da je posle Specijalnog, bilo kom treneru bilo tesko da preuzme ekipu, ali u tom momentu dovesti Beniteza (ne sumnjam u njegovo znanje) koji je pun kompleksa naspram Zozea je ravno pucnju u svoje noge pred pocetak trke. Posle Beniteza, ne znam ni sam kako iscupase Leonarda?! Da li su hteli da napakoste komsijama ili sta vec, ali covek mi jednostavno ne deluje kao ozbiljan trener. Nakon toga, nastavljaju sa Gasperinijem! Da li ce se taj mazohizam nastaviti, videcemo ubrzo.

Хоће....Клаудио Ранијери! :laugh:
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal