Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby Bolkonski » 31 Jul 2020, 11:29

Ma da se momentalno iskoristi ako Inter hoće da da Šrkinijara za francuskog starletana, to je pravi štoper, a ne devojčica Stouns.
Bolkonski

Postby murinjo80 » 31 Jul 2020, 11:38

Procitao sam negde da nema pregovora sa Interom.Da Levy nece da ga proda .On je meni strasan igrac.Nadam se da Jose nece da se zajebe oko njega.
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Bolkonski » 31 Jul 2020, 12:16

Taktički nepismen igrač, hoće da se gura napred, a daje 2 gola po sezoni.
Mislim da Šrkinijar mnogo više može da posluži Totenhemu. Idealan štoper za PL.

Kakvo čerupanje ovog Bormauta, rekao bi čovek da su u najmanju ruku bili peti, a ne ispali iz lige.
Bolkonski

Postby fontaneros » 31 Jul 2020, 14:34

Lokalni mediji u Breši javljaju da je Inter sve dogovorio sa Brešom oko transfera talentovanog plejmejkera Sandra Tonalija. Očekuje se da Tonali u ponedeljak dođe na potpis ugovora. Inter ga dovodi na pozajmicu s obaveznim otkupom ugovora za 35.000.000 evra narednog leta.

Steta, dobar je mali
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby ИлићКапитен22 » 31 Jul 2020, 14:54

Чуди ме да га је Јувентус испустио. Реално смешне паре.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Bolkonski » 31 Jul 2020, 15:00

Meni deluje kao da je Juventus napravio istorijsku grešku kada je ispustio Marotu za Paratićija, Marota je doktor za ovog, verovatno najkvalitetniji sportski operativac na svetu.
Bolkonski

Postby fontaneros » 31 Jul 2020, 16:14

Kepe

Pokupili smo Kulusevskog, ne mere sve jbg :beyond:
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby ИлићКапитен22 » 31 Jul 2020, 16:19

По мом скромном мишљењу тај Кулушевски ће да буде озбиљан промашај. Тонали је две класе бољи фудбалер.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Bolkonski » 31 Jul 2020, 19:38

Došlo je i do prvog miniranja Mastera.
Najodvratniji operativac, posle Vudvorda i Marine, stavio veto na prodaju Ndombelea.
Iako je jasno da starletan ne želi da bez pogovora ispunjava Masterove zahteve i taktičke zamisli i da će većinu utakmica počinjati sa klupe, a u dosta neće ni ući.
Time se Jevrejin stavio na stranu straletana u nastajanju, a kontra trenera, a uz to i sprečio klub da se pojača štoperom visokog nivoa.
Zato je veliki Morati uvek čuvao ledja Masteru i dobio njegovo najbolje izdanje, a kada je u najboljem izdanju niko ne može da mu pridje.
Ali, jedan je veliki Italijanski šmeker Masimo, a nešto skroz drugo ovi fizičari, marketing stručnjaci i kvazimenadzeri.
Bolkonski

Postby ilika99basket » 31 Jul 2020, 20:03

Pise na Mocartu da Valensija prodaje Pareha zbog plate(3,2 mil), obestecenje 4 do 5 miliona. Bukvalno dzabe. Meni je ovo neshvatljivo osim ako nisu u velikim dugovanjima.

Škrinjar je u top5 štopera ako je Totenhem odbio njega zbog Ndembelea treba da se ugase
ilika99basket

Postby Bolkonski » 31 Jul 2020, 20:09

Goveda.
Savršen štoper za PL i Mastera. Sa njim i recimo Kondogbijom bi bili zid, ali, ne, Židov čuva Tangija.
Bolkonski

Postby Radonjaa » 31 Jul 2020, 20:20

ilika99basket wrote:Pise na Mocartu da Valensija prodaje Pareha zbog plate(3,2 mil), obestecenje 4 do 5 miliona. Bukvalno dzabe. Meni je ovo neshvatljivo osim ako nisu u velikim dugovanjima.

Škrinjar je u top5 štopera ako je Totenhem odbio njega zbog Ndembelea treba da se ugase

Valensija je (navodno zbog finansijskih posledica korone) stavila na rasprodaju sve igrače sem Solera i Gaje. Feran Tores je prodat za smiješne pare.

Što se tiče Ndombelea, odličan je igrač, tu je definitivno nešto puklo sa Murinjom, a klasično je samoubistvo forsirati ostanak igrača koji nije u dobrim odnosima sa trenerom. Ne bi me čudilo da Levi pušta ovu priču da ne bi izgledalo da mora hitno da ga proda.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Bolkonski » 01 Aug 2020, 11:01

Izgleda i sam Ndombele trazi transfer.
I ako ne iskoriste priliku da igrača koji se ne miriše sa trenerom i koji bi bi na klupi zamene za igrača koji bi držao odbranu, ništa drugo nego bušenje u startu.
Bolkonski

Postby Sezione » 01 Aug 2020, 11:25

ExEr wrote:Nikako. I dalje mislim da i a priori i a posteriori uvek tvrdis da si u pravu. I dalje mislim da treba da olabavis sa tastaturom. I dalje mislim da ides nadmeno u raspravu, pa kad pocnes tako stiklom, nemoj da se zalis kad odgovori neko.
Moras da budes siri, otvoren i za tudje misljenje, da uvazis nekog. Retko to radis. Ne govorim o meni. Mlad si, a mislis da znas vise od svakog. Mozda. Ali mozda i ne.

Sto se tice ZO i on je uzo dve EL sa dva autsajdera. I jos sedam preko i pitaj kurca koliko ostalih titula i priznanja. Verovatno su obozavali Srbina i da ga pune trofejima. Itudisa nisam potcenjivao. Ali ZO je najveci svih vremena, i niko nikad nece biti ni blizu njegovog uspeha, a ima mnogo velikih trenera, ogromnih, ali ipak stepenik nize
Sto se Murinja tice, i autsajdera, Porto da, Inter ne bih svrstao u autsajdere nikako sa Toldom, zanetijem, materacijem, etoom, kambijasom, samjuelom, motom, maikonom, snajderom,muntarijem, pandev itd
Nimalo autsajderi

Toldo je te sezone branio isto koliko i ti, mozda koju utakmicu vise :biggrin:
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Angus Young » 01 Aug 2020, 15:27

nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal