Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby Bolkonski » 28 Jul 2020, 17:28

I meni tako deluje.
Cak mi deluje da je to neka slicna pozicija koju igraju Musa i Vinks.
Ns znam sta ce mu, jos nije zvanicno, vidim da ga juri i uvek siromašni Everton, tako da se nadam da ce im ga preoteti.

A Ndombele, jasna stvar - starletan :biggrin:
Pisalo se da ga hoce Barsa, bilo bi super kad bi trejdovali njega za Umtitija i beka Emersona.
Bolkonski

Postby Kreanga » 28 Jul 2020, 18:59

Kad master zavrsi balvanizaciju Totenhema,10 godina se nece vratiti u LS.
Kreanga

Postby Bolkonski » 28 Jul 2020, 19:22

Isto kao sto je tvoj Junajted vratio u LS istog trenutka i bio drugi sto nije bio niko nakon Fergusona.
A Poketino se naosvajao trofeja u Totenhemu :lollol:
Cak ni protiv Lestera nije mogao da uzme titulu, na ekstremnu srecu dosao do onog finala LS-a i priredio nam najgore finale u istoriji LS-a, sa dva prelaska centra, a onda ostavio tim blize zoni ispadanja nego sestom mesto do koga ih je doveo Master.
Kao sto se ni Real nije oporavio od njegove balvanizacije u kojoj je doneo titulu posle 4 godina Barsinog rutiniranja, uzeo kup i doveo iz do polufinala LS-a, nakon sto su pre njega ispadali od Liona i Rome i postavio osnov za kasnije uspehe.
Bolkonski

Postby Kreanga » 28 Jul 2020, 19:34

Tad je imao sredstva,sad nece imati.Sa tim pojacanjima od 30-35 milki bice borba za 10.mesto.
Kreanga

Postby Baxter Stockman » 28 Jul 2020, 19:44

David Silva u pregovorima sa Laciom
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby ExEr » 29 Jul 2020, 06:26

Ajd sad smisleno. Da ne skaces ko oparen kad te pita neko nesto. Zeljku obradovicu je lako kad ga napune parama da bude dobar trener, ajd da ga vidimo bez para. A mister master je sa parama top, a bez para tj malo manje meleona je vrhunski doveo tim do sestog mesta :question:
Kad nekog obozavas onda ide jedna teorija a kad ga ne mirises onda si sa druge strane teorije.

Bez da ja smatram da je Murinjo jedan od najvecih trenera svih vremena, al volim samo njegovu filozofiju iz Porta, ostalo ne bas, al je delotvorno
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Gerzovo » 29 Jul 2020, 09:33

Murinju će biti top uspjeh ako dovuče Totenhem do lš.
Gerzovo

Postby Bolkonski » 29 Jul 2020, 10:58

Problem je sto me ranije nisi pitao, nego si isao na to da me vredjas.

Ne mislim ja da je lako biti trener sa jakim budzetima, niti je Zocu bilo lako da osvoji EL jer je imao budzet kakav je imao, vec da se njegov uspeh, koji neminovno jeste uspeh, suviše mistifikuje, dok se veci uspeh Itudisa osporava. A definitivno jeste lakse kad imas vise para, zato je i otisao iz Fenera, a tu opet imamo mistifikaciju kako je on carobnjak jer je ostvario najveci uspeh u istoriji turske kosarke, a zaboravlja se da niko u istoriji nije imao taj budzet i to poverenje, drugi trener bi dobio otkaz jos 2013/2014.

Sto se Murinja tice, on je uzeo dve LS sa dva autsajdera i kluba koja nisu bila ni u top5 najbogatijih u Evropi.
A jeste uspeh, jer je Totenhem zatekao na 14. mestu. Znaci, podigao ih je 8 pozicija gore.

I naredne sezone ce imati slabiji tim od Sitija, Liverpula, Junajteda i Celsija. Tako da bi 4. mesto bilo veliki uspeh.
Bolkonski

Postby ExEr » 29 Jul 2020, 11:31

Nikako. I dalje mislim da i a priori i a posteriori uvek tvrdis da si u pravu. I dalje mislim da treba da olabavis sa tastaturom. I dalje mislim da ides nadmeno u raspravu, pa kad pocnes tako stiklom, nemoj da se zalis kad odgovori neko.
Moras da budes siri, otvoren i za tudje misljenje, da uvazis nekog. Retko to radis. Ne govorim o meni. Mlad si, a mislis da znas vise od svakog. Mozda. Ali mozda i ne.

Sto se tice ZO i on je uzo dve EL sa dva autsajdera. I jos sedam preko i pitaj kurca koliko ostalih titula i priznanja. Verovatno su obozavali Srbina i da ga pune trofejima. Itudisa nisam potcenjivao. Ali ZO je najveci svih vremena, i niko nikad nece biti ni blizu njegovog uspeha, a ima mnogo velikih trenera, ogromnih, ali ipak stepenik nize
Sto se Murinja tice, i autsajdera, Porto da, Inter ne bih svrstao u autsajdere nikako sa Toldom, zanetijem, materacijem, etoom, kambijasom, samjuelom, motom, maikonom, snajderom,muntarijem, pandev itd
Nimalo autsajderi
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Angus Young » 29 Jul 2020, 15:04

nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Baxter Stockman » 29 Jul 2020, 17:46

Guglah malo kog jure Spursi..

Spominju se ovaj iz Sotona, Kalum Vilson za mizernih 10 miliona funti, njegov saigrač Bruks, Kastanj iz Bergama i neki Koreanac čije mi ime ništa ne znači.

Njuka isto juri Kaluma :D
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby fontaneros » 29 Jul 2020, 17:48

Mare pazario, po meni lose

Čelnici Lokomotive iz Moskve odobrili su kupovinu 24-godišnjeg napadača Bordoa Fransoe Kamane, tvrde ruski mediji!
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Bolkonski » 29 Jul 2020, 19:21

Kastanj, Hojberg i Kalum bi mogli da budu kvalitetna pojacanja. Ali, ovaj iz Korejac iz Pekinga :laugh: Hoce Son da probije drugara, kao Sejduba onog Sisea.
Pominje se i krilo, Luis iz Porta.
Čak i trampa Lamela - Perišić.
Bolkonski

Postby AirBall » 29 Jul 2020, 22:21

Bolkonski wrote:Kastanj, Hojberg i Kalum bi mogli da budu kvalitetna pojacanja. Ali, ovaj iz Korejac iz Pekinga :laugh: Hoce Son da probije drugara, kao Sejduba onog Sisea.
Pominje se i krilo, Luis iz Porta.
Čak i trampa Lamela - Perišić.

Dobar drugar zivi u Londonu i navija za Tottenham i kaze da Korejanci nenormalno pune klupski budzet, kupuju sve sto ima veze sa Spursima, to je marketinski potez...

Kakav posao radi fudbalski Harry Potter... Brighton aktivirao klauzulu Veltmana u Ajaxu i doveo ga za manje od milion na tri godine

Brighton have completed the signing of defender Joel Veltman from Dutch club Ajax, capitalising on a release clause in his contract, paying just over £900,000.
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Gerzovo » 30 Jul 2020, 08:10

Uh baš dobar potez Brajtona.

Biće zanimljiva pijaca, do oktrobra traje, a sumnjam da će se davati ovo ljeto po 100+ miliona za igrače.
Gerzovo

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal