Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby ИлићКапитен22 » 08 Aug 2019, 13:37

Не знам шта ће Луиз Јунајтеду :D
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby AirBall » 08 Aug 2019, 13:39

Mamba da casti, vratija se Shime...

Makar nece biti dosadno...

Poprilican komad budale...

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Ron Swanson » 08 Aug 2019, 13:46

Felipao wrote:Da, covek ima slican pristup kao Dule, i to ne prolazi kod razmazenih devojcica, ali ja taj pristup postujem. A ne da fudbal postane ko NBA, da igraci glume trenere a treneri da budu ikebane koji ce da lizu ego igracima kako se ovi slucajno ne bi naljutili. More mrs.

Koliko god nam se to ne dopadalo, takvo vreme je došlo, pa će pametni da se prilagode, a Murinjo će da bude bez posla i ponuda iz vrhunskih klubova.
Ron Swanson

Postby White Mamba » 08 Aug 2019, 13:47

AirBall wrote:Mamba da casti, vratija se Shime...

Makar nece biti dosadno...

Poprilican komad budale...

Predivno <3
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Old school » 08 Aug 2019, 13:50

fabricio wrote:izvinjavam se za off

U UTDu je bilo obostranih gresaka. Ne moze sve da se pripise Vudvordu i tek ponesto Murinju, oko povreda Bajia koje niko nije ocekivao i slicno... podjednake zasluge nose i Vudvord i Murinjo za raspad ekipe. Murinjo vise po meni.
Odakle god ode poslednjih 10 godina ostavlja rasulo maltene. U Realu ubedljivo najvece. Ono je nezabelezeno sta je covek uradio na odlasku. Gde god dodje, na harizmu i znanje prodrma ekipe. A odlazi kao isprdak jer pokusava da glumi Vujosevica.

Da se vratim na englesku, Kad su bili drugi, mogli su da budu i cetvrti, dva tri boda razlika izmedju druge i cetvrte ekipe... ali je zato City bio ispred njih 20+ bodova, 40+ gol razlika... cini mi se oba derbija dobijena.

Ta sezona je pocela, a ovde je utd okarakterisan kao fizicki najdominantnija ekipa u Evropi, nece moci niko gol da im da... krenuli su furiozno par utakmica, cekic u ekstazi secam se... a sezonu zavrsili kako su zavrsili, prosecno. Plus ona eliminacija od Sevilje koja je do te utakmice jedno 7-8 puta primala petarde u spaniji od ekipa iz donjeg doma.

Daleko je ta sezona, to drugo mesto od nekog uspeha i vredno pomena. Jedan poraz vise od rivala sa treceg ili cetvrtog mesta i bili bi 4. i to drugo mesto niko ne bi pominjao. To je jedna jedina utakmica razlike.

Air je cini mi se kacio da je od dolaska potrosio vise od Gvardiole, iako je razlika u nasledjivanju ekipe galakticka razlika, sa tolikim parama je morao bolje da bira, da igra korisniji fudbal.

LE je za Sevilje i Porto, a ne za UTD.

Istina posle odlaska Ser Aleksa je na žalost navijača UTDa nešto sasvim drugu. MAN UTD jeste trenutno klub kalibra LE sviđalo se to nekome ili ne. Ove godine će se ako je sudeći prema prelaznom roku boriti za pozicije od 5-8 mesta u Premieru. Ne pomaže tu ni vrednost među top 7 klubova sveta, ni armija navijača širom sveta, ni Solšjer, ni kožne čakšire. MAN UTD je klub na laganom zalasku slave.
Kako je fudbalska planeta prežalila i zaboravila jedan Milan tako će i MAN UTD.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby fabricio » 08 Aug 2019, 14:01

Felipao wrote:
fabricio wrote:Odakle god ode poslednjih 10 godina ostavlja rasulo maltene. U Realu ubedljivo najvece. Ono je nezabelezeno sta je covek uradio na odlasku. Gde god dodje, na harizmu i znanje prodrma ekipe. A odlazi kao isprdak jer pokusava da glumi Vujosevica.

U Realu najvece ? Toliki raspad je ostavio da su vec sledece sezone uzeli LS. Covek je selektirao ekipu sa kojom je Kapelo pokupio kajmak, a otisao je zbog cigana poput Kasiljasa, Ramosa i ostale spanske kalakurcije. Posle smo videli da je taj isti Kasiljas sklonjen da bi Real mogao da osvoji LS, a Murinja su zbog toga sabotirali.
Da, covek ima slican pristup kao Dule, i to ne prolazi kod razmazenih devojcica, ali ja taj pristup postujem. A ne da fudbal postane ko NBA, da igraci glume trenere a treneri da budu ikebane koji ce da lizu ego igracima kako se ovi slucajno ne bi naljutili. More mrs.

Anceloti pokupio kajmak :laugh: ehh...

Ovo je totalni off, stavicu u spoiler da mi ne obrise moderacija,

Spoiler: pokaži
Anceloti je gospodin za ovog brdjanina za pocetak, koji nema najosnovniju kulturu pa prodaje maglu kao neki smeker, Dzikic stajl. Prolazilo i kod mene dok sam imao 10 godina. Sad bas i ne.
Skupio je razuzdane igrace i sjedinio, nije sklanjao Kasiljasa, vec sa njim osvojio ligu sampiona. Ovaj pokazao da nije jakog psihickog karaktera posle svega. Nedugo zatim odlazi iz Madrida. Tuzan dan. Kakav crni ciganin Kasiljas brate moj.

Murinjo,
Podelio svlacionicu na 3 dela, izivljavao na najvecoj Realovoj legendi posle Raula i Distefana- Kasiljasu, jedan od najboljih svih vremena uz Bufona... naravno, srozao svoj imidz poslednjih godina, ali to je zvanje koje je nosio na svojim ledjima godinama, bez razloga ga sklonio, tukao sa Ramosom, buducom legendom Reala, nije pricao ni sa kim, nije osvojio ono za sta je dosao, a glumio nesto. Huskao igrace, pravio klanove, izgubio kompas i progutan je.
Imao najbolju ekipu u Evropi i osvojio jednu ligu za 3 godine, a u CL isamaran svaki put. Po zakonu velikih brojeva i Dimateo bi uzeo jednu sa onakvom ekipcinom u primeri. Nikakav to uspeh nije niti je doveden zbog toga eksplicitno. Anceloti je znao kakav kvalitet ekipa ima, skupio malo momke i uzeo Cl odmah ko gospodin.

Dzaba sto zna, kad je brdjanin i ne ume sa igracima. Moze u nekoj underdog ekipi da radi, gde ce ga stvarno slusati, u velikim klubovima zadnjih 10 godina ume da iznenadi u startu na znanje. Cim je sa grupom duze od godinu dana nastaju problemi, jer ne zna da se prilagodi, bar malo danasnjem vremenu. Ne treba da im lize picku, niti da bude kao Zidan, ortak, ali da se malo promeni. On to ne zeli i postao predmet sprdnje kog niko vise nece.
Kad ga kritikujem, nigde se ne hvatam za njegovo trenersko znanje, vec za druge stvari, zbog kojih je vise puta odjebavan iz klubova nego prosecno kuce na raskrsnici.

Svlacionica Realova posle nejga je najjadnije nesto sto je fudbal dao poslednjih 20 godina. Haos i rasulo je malo reci.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby JNA » 08 Aug 2019, 14:06

Evo ga Lukaku, negde se ovo i očekivalo.
JNA

Postby AirBall » 08 Aug 2019, 15:48

Sarr u Watfordu, top pojacanje

Palace je zavlacio Zahu i na kraju ga nije pustio...

Ljut je kao ris, bojkotuje treninge

Sessegnon i zvanicno u Spursima 5 godina

AirBall

Postby fontaneros » 08 Aug 2019, 15:56

Hahahha, da sam na Zahinom mestu, busio bih ih samo tako...

Kakvi bednici, za te pare su mogli da dovedu dva sasvim solidna igraca, plus bi imali i Tosuna i Mekartija...
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby AirBall » 08 Aug 2019, 16:00

fontaneros wrote:Hahahha, da sam na Zahinom mestu, busio bih ih samo tako...

Kakvi bednici, za te pare su mogli da dovedu dva sasvim solidna igraca, plus bi imali i Tosuna i Mekartija...

Nisu hteli, ima ManU 20% od transfera...

Lukaku i zvanicno u Interu...

Navijaci ManU-a divljaju na drustvenim mrezama
AirBall

Postby Felipao » 08 Aug 2019, 16:01

Lakazet i Auba produzili ugovore. Op, op, nova klima u Arsenalu :D Fabricio sve je to ok, generalno si i potvrdio da je Anceloti samo pronjenim pristupom na Murinjovu selekciju uzeo LS. A sto se tice konkurencije, Barselona iz tih sezona, kad im je Murinjo prekinuo dominaciju, je mozda i najjaci tim u istoriji fudbala. Daleko jaci i od tadasnjeg Reala. Cavi, Iniesta i Mesi su po meni za all time tim sveta a gde su ostali majstori.
Felipao

Postby Tileoleo » 08 Aug 2019, 16:02

AirBall wrote:
fontaneros wrote:
Navijaci ManU-a divljaju na drustvenim mrezama

Шта кажу? :biggrin:
Tileoleo

Postby AirBall » 08 Aug 2019, 16:06

Tileoleo wrote:Шта кажу? :biggrin:

AirBall

Postby Tileoleo » 08 Aug 2019, 16:11

Па ово је глупо :biggrin: . Треба остати уз свој клуб и поред свега мајка му стара
Tileoleo

Postby Old school » 08 Aug 2019, 16:27

Teško je to! Najgora je ona jevrejska "Da Bog da imamo pa nemao".
Navikao ih Ser Aleksa da tresu na sirotinju skoro 20 godina u nizu. Da se bukvalno iživljavaju u Premijer ligi, da pobeđuju svaku drugu tekmu u 93-94min., da osvaju provenstvo sa 20 bodova razlike, da se hvale devizom mi prvi a vi se poređajte kako vam je volja.

Da sam na mestu Adidasa momentalno bih raskinuo ugovor za onih 800M na 10 godina. :biggrin:
Last edited by Old school on 08 Aug 2019, 16:29, edited 1 time in total.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal