Anceloti je gospodin za ovog brdjanina za pocetak, koji nema najosnovniju kulturu pa prodaje maglu kao neki smeker, Dzikic stajl. Prolazilo i kod mene dok sam imao 10 godina. Sad bas i ne.
Skupio je razuzdane igrace i sjedinio, nije sklanjao Kasiljasa, vec sa njim osvojio ligu sampiona. Ovaj pokazao da nije jakog psihickog karaktera posle svega. Nedugo zatim odlazi iz Madrida. Tuzan dan. Kakav crni ciganin Kasiljas brate moj.
Murinjo,
Podelio svlacionicu na 3 dela, izivljavao na najvecoj Realovoj legendi posle Raula i Distefana- Kasiljasu, jedan od najboljih svih vremena uz Bufona... naravno, srozao svoj imidz poslednjih godina, ali to je zvanje koje je nosio na svojim ledjima godinama, bez razloga ga sklonio, tukao sa Ramosom, buducom legendom Reala, nije pricao ni sa kim, nije osvojio ono za sta je dosao, a glumio nesto. Huskao igrace, pravio klanove, izgubio kompas i progutan je.
Imao najbolju ekipu u Evropi i osvojio jednu ligu za 3 godine, a u CL isamaran svaki put. Po zakonu velikih brojeva i Dimateo bi uzeo jednu sa onakvom ekipcinom u primeri. Nikakav to uspeh nije niti je doveden zbog toga eksplicitno. Anceloti je znao kakav kvalitet ekipa ima, skupio malo momke i uzeo Cl odmah ko gospodin.
Dzaba sto zna, kad je brdjanin i ne ume sa igracima. Moze u nekoj underdog ekipi da radi, gde ce ga stvarno slusati, u velikim klubovima zadnjih 10 godina ume da iznenadi u startu na znanje. Cim je sa grupom duze od godinu dana nastaju problemi, jer ne zna da se prilagodi, bar malo danasnjem vremenu. Ne treba da im lize picku, niti da bude kao Zidan, ortak, ali da se malo promeni. On to ne zeli i postao predmet sprdnje kog niko vise nece.
Kad ga kritikujem, nigde se ne hvatam za njegovo trenersko znanje, vec za druge stvari, zbog kojih je vise puta odjebavan iz klubova nego prosecno kuce na raskrsnici.
Svlacionica Realova posle nejga je najjadnije nesto sto je fudbal dao poslednjih 20 godina. Haos i rasulo je malo reci.