Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby AirBall » 07 Aug 2019, 18:18

Kao sto smo i pretpostavljali Petlovi su zavrsili Lo Celso-a

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Bolkonski » 07 Aug 2019, 19:17

Ima Luiz jos bar dve sezone vrhunskog fudbala u sebi, a i koji stoper nije sklon kiksu, a sa nije Virdzil.
Bolja opcija od Ruganija, meni nije jasno otkud takvo otimamje za njega, covek vecna rezerva u Juventusu, a nije bas mlad igrac.
Ozila je trebalo da udome negde jos u ovom prelaznom roku, postao je tezak balast i kancer po ekipu. Prima maltene 20 miliona godisnje, a ne igra nista i ne zanima ga fudbal.
Bas bi zaostrio Arsenal ligu dovodjenjem Luiza i Kutinja, za ovog iz Seltika ne znam kakav je.
Bilo bi super da uzmu i Kediru kao slobodnog igraca.

Lo Selso opako pojacanje za Totenhem, jos vise ce im ubrzati igru, kad bi dosli i do Dibale i Hisaja - napad na titulu.

Romelu izgleda definitivno u Interu, sad kad je dovedu zamenu, pa slavni Ed uvali Solskeru tim bez napadaca :laugh:
Bolkonski

Postby AirBall » 07 Aug 2019, 19:21

Navodno je Chelsea spreman da proda Luiza za 20 miliona sto je smesan novac imajuci u vidu vreme i okolnosti...
AirBall

Postby Bolkonski » 07 Aug 2019, 19:32

Ovaj strajkuje, odbija da trenira, u problemu su, moraju da ga puste. Fino im je Arsenal usao u igraca.
Bolkonski

Postby AirBall » 07 Aug 2019, 20:13

Bolkonski wrote:Romelu izgleda definitivno u Interu, sad kad je dovedu zamenu, pa slavni Ed uvali Solskeru tim bez napadaca :laugh:

Iskreno sumnjam da ce ManU ostati bez napadaca...

Pominje se kao novo pojacanje Inaki Williams iz Bilbaoa i meni to zvuci sasvim logicno za poslednji dan prelaznog roka jer gotovo svi igraci u manjim klubovima Spanije imaju izlazne klauzule iz ugovora...

Nije potreban dogovor sa klubom ukoliko se aktivira klauzula..

To je bio i plan City-ja za Oyarzabala ukoliko Bayern potpise Sane-a...
AirBall

Postby murinjo80 » 07 Aug 2019, 20:16

Dembele iz Liona bi bio idealna zamena .
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby AirBall » 07 Aug 2019, 20:18

murinjo80 wrote:Dembele iz Liona bi bio idealna zamena .

Nema od toga nista...

Predsednik Lyona je izjavio da nije na prodaju...

Zavrsen je prelazni rok za njih, ne prodaju vise nikog..
AirBall

Postby AirBall » 07 Aug 2019, 20:40

Najzad je Tierney zavrsen

Cancelo i zvanicno u City-ju

Sidibe i zvanicno u Evertonmu

AirBall

Postby Stefanm992 » 07 Aug 2019, 20:42

Roma izgleda odustaje od aldervilda - steta jbg ovako ce bas biti patnja sa ovom odbranom ... inace englezi mi se bas gledaju ove sezone , arsenal pravi zanimljivu pricu ( ako dodje stoper(i)) , junajted da vidimo na sta lici pod solskjerom , celsi na novom pocetku , sparsi koji su po meni doveli bas ono sta im treba , i ovi moji slepci koji kad imaju najgoreg trenera onda se ona debela mrcina od elsija otvori za pojacanja ... mada generalno mislim da engleze koci ovo novo pravilo , iako su to ipak ozbiljni ljudi nekako mi utisak da ne stizu da odrade sve sto zele
Stefanm992

Postby AirBall » 07 Aug 2019, 21:00

Kakvog igraca smo doveli, samo da prevazidje povrede...

Skotlandjani kazu da je Tirney uz Robertsona iz Liverpoola najbolji skotski igrac... Cene ga vise od Frasera iz Bournemouth-a

Mirror pise da je Lampard dozvolio da Luiz ode za smesan novac u Arsenal, ne zeli tenzije u ekipi

AirBall

Postby fontaneros » 07 Aug 2019, 22:00

Spursi pokupili i Sesenjona
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby batistuta_20 » 07 Aug 2019, 23:50

Strasan posao je napravio Arsenal u ovom prelaznom roku.

Mozda i najbolji u celoj ligi.
SAMO JAKO!
batistuta_20

Postby Bolkonski » 08 Aug 2019, 00:10

Mozda, ako ugrabe jos jednog kvalitetnog ofanzivca, a ne da im se ofanzivni deo veznog reda svodi na Ozila kome se ne igra fudbal, Ivobija i Mikija koji se raspadne u drugom delu sezone.
Sebaljos nije klasican ofanzivac u veznom redu.
Meni je Totenhem bombona ako izvuku Dibalicu. A Sari je bandoglav kao mazga ako ga maltene istera iz kluba i ostavi samo sebe sa trkacem, Bernandeskijem.
Bolkonski

Postby Tileoleo » 08 Aug 2019, 01:10

Какви аматери седе у Манчестеру. Ликови сада немају ни нападача узимајући у обзир да Рашфорд примарно није нападач а немају ни десно крило узимајући у обзир да Лингард није фудбалер. А ако се Марсијал и Санчез не доведу у ред што је извесно, а Хамес се не покаже онда они неће имати са киме ни да дају гол осим са Рашфордом. Друга лиго шири своје гране. Ко би рекао да ће Тотенхем подучавати Јунајтед како се прави тим.
Tileoleo

Postby Bolkonski » 08 Aug 2019, 02:22

Ma dobar je Vudvord, kamo srece da svakog “ busi “ kao Murinja :laugh:
Fudbalskim klubom rukovodi nekakav fizicar koji nije znao pravila fudbala do pre par godina, kome je sezona uspesna ako je klub zaradio velike pare, a sportski uspeh je u nekom trecem planu, koji ima veceg uticaja od svakog trenera ( cak je i Fergusona poceo da davi u poslednjoj sezoni ), covek koji jedan Mancester Junajted, klub koji su osnovali radnici Mancestera i davali krv za svaku ponedu, svodi na bezdusnu korporaciju kojoj je jedini cilj da okrece kapital, pa ako neki igrac prodaje najvise dresova u Aziji, onda moze i da pisa po glavi svakom treneru i saigracu.
Zalosno je u sta je Ed Vudvord pretvorio Junajted, a ovo je samo pocetak, kroz par godina Junajted ce postati danasnji Everton, ali barem ce biti prosecan klub sa najvise navijaca i najvecim imenom :laugh:
Ed Vudvord ce odvesti Mancester Junajted u istoriju.
Bolkonski

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal