by Bolkonski » 06 Aug 2019, 19:57
Eriksena treba prodati po svaku cenu, i prosle sezone je bio prosecan. Odbrana Totenhema je na vrhunskom nivou, pre svega na planu uigranosti. Aldervejled je mozda i najpotcenjeniji stoper na svetu. U pitanju je stoper top nivoa, ni po cemu slabiji od nekih igraca koji se smatraju kremom i oko kojih se lome koplja.
Davinson Sancez i Fojt dolaze.
Dovodjenjem vrhunskog desnog beka odbrana postaje mozda i na najvisem nivou u PL-u.
Ndombele je doneo potrebnu cvrstinu i u veznom redu.
Prodaja Eriksena i dovodjenje Lo Selsa i Kutinja daje jednu novu dimenziju i ofanzivnom delu, pre svega, na planu brzine, tranzicije, ubacivanju izmedju linija i u samu zavrsnicu.
Njih dvojica bi podigli vezni red za dve klase u odnosu na proslogodisnji sa Eriksenom.
U napadu su Son i Kejn. Kejn vec jeste top klasa, dok Son grabi ka tom nivou i mozda bi bas ove sezone mogao da se podigne na visi nivo.
Erik Dajer, Vinks,Sisoko, Dele Ali, Lamela i Moura bi doneli veliku sirinu u rotaciji, iako je po meni Moura vanserijski igrac koji zasluzuje da bude nosilac igre.
Sve u svemu, dovodjenjem Lo Selsa i Kutinja, Totenhem postaje kandidat za titulu i glasao sam za njih u anketi.
Jedino gde mi se cini da nesto nedostaje jeste vrhunski zadnji vezni, ali mogu to da zatvore igracima koje imaju.