Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Španska liga

Re: Primera

Postby Tyrone Spong » 22 Sep 2011, 00:42

KKP wrote:B92 prenosi Primeru, otkupili su prava!

a od kog kola krecu sa prenosima na b92 ?
za SK sam video da tek od naredne sezone prenosi
Tyrone Spong

Postby mali_buda » 22 Sep 2011, 01:15

Image

Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby MOREIRA » 22 Sep 2011, 02:29

E falim te boze , makar jednu ligu ne moram da pratim preko raznih stream-ova , jos kad bi neko uzeo premijer i kalco , a da nije kablovska televizija :ajdejebote:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Filipusis » 22 Sep 2011, 08:55

Tyrone Spong wrote:

Prenosice meceve subotom u 22h, a cini mi se da sam negde procitao da pocinju 1.10. utakmicom Espanjol - Real...
Filipusis

Postby Tyrone Spong » 22 Sep 2011, 15:35

^
hvala
Tyrone Spong

Postby Panta » 22 Sep 2011, 17:59

Moja Valensija prva, lepo :biggrin:

Iako sam poceo da navijam negde 2007. u vreme Vilje, Silve, Mate, Marcene, Visentea ,od kojih sada niko nije tu, gotivim i ovaj promenjeni tim, gde je udarna pesnica Soldado, inace momak rodjen u Valensiji.

Daleko od toga da cemo se boriti za titulu, ali trece mesto ne bi smelo da nam izmakne, uz jos poneki skalp Reala ili Barse.
Fedor is back.
Panta

Postby Felipao » 22 Sep 2011, 19:23

Mani je Valensija simpa ali najvishe zahvaljujuci onim generacijama sa Kili Gonzalesom i Klaudijom Lopezom koje sam extra gotivio i navijao sam za njih u finalima LS.
Felipao

Postby mali_buda » 23 Sep 2011, 00:10

mali_buda

Postby nolinjo » 24 Sep 2011, 09:46

Magazin broj 103 - DUGO ČEKANI BRAZILAC KONAČNO STIŽE
Nejmaru 60 miliona za šest godina

Prema pisanju brazilskog lista „Estadao“ traženi napadač Nejmar dogovorio se sa Realom i već je prošao lekarske preglede.
Menadžer Vagner Ribeiro priznao je pred novinarima da je Nejmar “položio” složene testove koje je postavio doktor Reala Karlos Diez u klinici „Sao Luiz“ u Sao Paulu. Visina transfera je 60 miliona evra, a ugovor je na šest godina. Nejmar će zarađivati kao i Kasiljas sedam miliona evra godišnje, a bolje su plaćeni samo Kaka i Ronaldo.

Ovo je kraj faraonskog transfera jer se više niko i ne seća kada su počeli pregovori. Sve je krenulo nabolje u junu kada je Vagner Ribeiro proveo nekoliko dana u Madridu u društvu predsednika Florentina Pereza.
Mladog napadača Santosa želela je i Barselona. Gvardiola i Zubizareta su tokom Kopa Amerika bili u istom hotelu u kome su se smestile „karioke“. Interesovanje je potvrdio Nejmarov otac. Kada su Katalonci u neformalnom razgovoru saznali cenu napadača neobične frizure brže-bolje su spakovali stvari i vratili se u Španiju.
Kada je dobio raport predsednik Roselj pokušao je da sklopi dobitnu pazlu. Kalkulisao je sa otkupom 45 odsto vrednosti, 40 bi imali sponzori, 10 Nejmar i pet menadžer. Sve je palo u vodu jer „živa lova“ uvek ima prednost.

Real je pobedio zbog formule: Novac u tri rate, Nejmaru pet miliona prilikom potpisivanja, plus prijateljski meč na Vila Belmiru (zvanično ime je „Urbano Kaldeira“) idućeg proleća na proslavi 100 godina Santosa koji je osnovan 14. aprila 1912.
Luis Alvaro Ribeiro, sposobni predsednik Santosa, ostvario je cilj. Naime, nije želeo da se odrekne Neimara ni po koju cenu u periodu borbi u Kopa libertadores. Kockao se i - dobio. Santos je osvojio trofej, prvi put još od vremena Pelea, a Nejmar je ostao zdrav i u sjajnoj formi. Klub iz velike luke dobio je „i jare i pare“.
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Burke » 24 Sep 2011, 21:31

Барса гази, 26. минут, а већ 3:0 .
Burke

Postby VMJunior » 25 Sep 2011, 01:28

Covece ,sta radi ovaj Mesi,to nije normalno..Veceras dade 3 gola Atletiku.A tek Barselona,oni dobiju Atletiko,koji uopste nje slab,sa 5-0,to je bre normalno maltene postalo.

Mesi ove sezone na 5 utakmica u Primeri 8 golova i 5 asistencija.Pa covek da da jos 3-4 gola i podeli 5 asistencije,covek ne moze 'A' da mu kaze,a on ce da da jos 20 golova i jos 10 puta da asistira.
Sad gledam i njegovu statistiku..Momak je sa nepune 24 godine,za Barselonu odigrao 278 utakmice i dao 192 gola uz 82 asistencije.U ligi sampiona 58(37)Sve to su , po meni ,nestvarni ucininci.

Primera radi,nenadmasni strelac i legenda Reala ,Raul Gonzales, na 741 mecu za Real postigao je 323 gola.

Mesi je sa samo 24 godine trenutno 20.najbolji strelac Primere u istoriji sa 127 golova.
Eto je za 5-6 godina vise igranja u Primeri dao 35 golova vise a Vilja 33.

A posto sam se u ove kasne sate malo zainteresovao za njegovu 'siru'statistiku,evo nekih podataka:

1.Najbolji strelac u istoriji Barselone u Evro-kupovima 38 golova
2.Najbolji strelac Barselone u Spanskom Super Kupu-8 golova
3.Rekord po broju golova u jednoj sezoni u dresu Barse-53 gola
4.Najbolji strelac u jednoj sezoni LS u dresu Barselone-12 golova
5.Jedan od 9 igraca Barselone koji su bili najbolji strelci Primere
6.Jedini koji je dao 4 gola u LS na jednom mecu u dresu Barselone
7.Uz Ronalda,igrac koji je dao najvise golova u Primeri u jednoj sezoni u dresu Barselone
8.Treci najbolji strelac u istoriji Barselone u svim takmicenjima i 3.najbolji strelac u istoriji Barselone u Primeri(uskoro ce na drugom mestu smeniti Kubalu 131-127)
9.3 puta osvajac Lige Sampiona
10.2 puta osvajac Zlatne Lopte
11.2 puta najbolji igrac Sveta
12.3 puta najbolji strelac Lige Sampiona
13. 7.najbolji strelac u istoriji Kupa/Lige Sampiona
.....
...
VMJunior

Postby KKP » 25 Sep 2011, 09:19

Tyrone Spong wrote:

Ne znam od kad kreću, to nisam video, valjda od oktobra, ali stvarno nisam siguran...

Valjno da će biti prenosa! :biggrin:
KKP

Postby nolinjo » 25 Sep 2011, 10:09

VMJunior wrote:Covece ,sta radi ovaj Mesi,to nije normalno..Veceras dade 3 gola Atletiku.A tek Barselona,oni dobiju Atletiko,koji uopste nje slab,sa 5-0,to je bre normalno maltene postalo.

Mesi ove sezone na 5 utakmica u Primeri 8 golova i 5 asistencija.Pa covek da da jos 3-4 gola i podeli 5 asistencije,covek ne moze 'A' da mu kaze,a on ce da da jos 20 golova i jos 10 puta da asistira.
Sad gledam i njegovu statistiku..Momak je sa nepune 24 godine,za Barselonu odigrao 278 utakmice i dao 192 gola uz 82 asistencije.U ligi sampiona 58(37)Sve to su , po meni ,nestvarni ucininci.

Primera radi,nenadmasni strelac i legenda Reala ,Raul Gonzales, na 741 mecu za Real postigao je 323 gola.

Mesi je sa samo 24 godine trenutno 20.najbolji strelac Primere u istoriji sa 127 golova.
Eto je za 5-6 godina vise igranja u Primeri dao 35 golova vise a Vilja 33.

A posto sam se u ove kasne sate malo zainteresovao za njegovu 'siru'statistiku,evo nekih podataka:

1.Najbolji strelac u istoriji Barselone u Evro-kupovima 38 golova
2.Najbolji strelac Barselone u Spanskom Super Kupu-8 golova
3.Rekord po broju golova u jednoj sezoni u dresu Barse-53 gola
4.Najbolji strelac u jednoj sezoni LS u dresu Barselone-12 golova
5.Jedan od 9 igraca Barselone koji su bili najbolji strelci Primere
6.Jedini koji je dao 4 gola u LS na jednom mecu u dresu Barselone
7.Uz Ronalda,igrac koji je dao najvise golova u Primeri u jednoj sezoni u dresu Barselone
8.Treci najbolji strelac u istoriji Barselone u svim takmicenjima i 3.najbolji strelac u istoriji Barselone u Primeri(uskoro ce na drugom mestu smeniti Kubalu 131-127)
9.3 puta osvajac Lige Sampiona
10.2 puta osvajac Zlatne Lopte
11.2 puta najbolji igrac Sveta
12.3 puta najbolji strelac Lige Sampiona
13. 7.najbolji strelac u istoriji Kupa/Lige Sampiona
.....
...

i sad idi pravo u wc :drool:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 25 Sep 2011, 10:14

mali_buda

Postby losmi » 25 Sep 2011, 14:30

sjajna vest da B92 prenosi Spance. Bice dobrog fudbala kod njih.
losmi

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal