Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby ИлићКапитен22 » 04 Aug 2019, 22:05

Изгледа завршен трансфер Кансела у Сити. Данило + 30 милиона. По мени нејасан потез Јувентуса. Кансело је сасвим добар бек.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby AirBall » 04 Aug 2019, 22:45

ИлићКапитен22 wrote:Изгледа завршен трансфер Кансела у Сити. Данило + 30 милиона. По мени нејасан потез Јувентуса. Кансело је сасвим добар бек.

Ocigledno Sarri zeli da igra svoj omiljeni 4-3-3 gde insistira na jacem defanzivnom beku...

Cancelo je perfektni wing-back...

Dusu dao za Pepa i njegov totalni fudbal

Sarri je tvrdoglav kao mula...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby fontaneros » 05 Aug 2019, 07:31

Dibala danas na pregledima, ali u Torinu.

Nadam se da je to to sto se tice price o njemu.
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby AirBall » 05 Aug 2019, 10:43

Izgleda da ce Kabasele iz Watforda u Leicester kao zamena za Maguire-a...
AirBall

Postby fontaneros » 05 Aug 2019, 17:13

Sidibe postao Karamela

Lajpcig odbio Arsenalovu ponudu od 60 miliona za stopera Upamekana

Radja se vratio na Sardiniju, tamo je i Nandez iz Boke

Lisice jure Prata, ponudile su kes i Gezala

Vulvsi krenuli po Rubena Dijaza, sto je i logicno...

Benedeto u Marseju
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby AirBall » 05 Aug 2019, 19:24

Veliko pojacanje za Galebove, igrace na gol vise Potterov Brighton

Potencijalna bomba u smiraj prelaznog roka

Novinar Independenta tvrdi da ce Everton platiti 65 miliona funti za Zahu Palace-u

AirBall

Postby AirBall » 06 Aug 2019, 12:50

Watford se ne zeza, oborili su klupski rekord dovodjenjem krilnog napadaca Rennes-a Ismaila Sarre-a...

Mecava od igraca...

Lagano prestaje potreba za Deulofeuom
AirBall

Postby Tileoleo » 06 Aug 2019, 14:24

Руни у Дербију. Као тренер играч али изгледа тек у јануару.
Tileoleo

Postby Felipao » 06 Aug 2019, 15:18

Kutinjo u Arsenalu ? Jel smo mi ludi, ali sinovi - stoper, stoper nam treba :colera:
Felipao

Postby AirBall » 06 Aug 2019, 15:25

Felipao wrote:Kutinjo u Arsenalu ? Jel smo mi ludi, ali sinovi - stoper, stoper nam treba :colera:

Objavio je vest L'Equipe koji je poprilicno pouzdan, ali je brzo demantovao novinar koji prati Arsenal

Ja iskreno ne verujem

Danas je Arsenal za smesne pare prodao Koscielnog u Bordo (5 mil) i Jankinsona u Forrest (2mil), ali je oslobodio ozbiljan novac za plate jer su ova dvojica sedmicno u zbiru imala preko 150 hiljada £
AirBall

Postby Felipao » 06 Aug 2019, 15:30

Kutinjo nam apsolutno ne treba.
Dobro je, jos da utrapimo Mustafija i gde bi nam kraj bio. Citam da zelimo Tirnija po svaku cenu i da ce to vrv biti realizovano iako ce biti povredjen nekih 8 nedelja. Takodje smo odbijeni za nekog stopera iz Nemacke bundes lige, ponuda je bila 50 miliona.
Felipao

Postby AirBall » 06 Aug 2019, 15:39

Felipao wrote:Kutinjo nam apsolutno ne treba.
Dobro je, jos da utrapimo Mustafija i gde bi nam kraj bio. Citam da zelimo Tirnija po svaku cenu i da ce to vrv biti realizovano iako ce biti povredjen nekih 8 nedelja. Takodje smo odbijeni za nekog stopera iz Nemacke bundes lige, ponuda je bila 50 miliona.

Ne sumnjam da bi Barsa pozajmila Coutinha na keca bilo kome van spanske lige samo da ne mora da mu placa mesecno jer im nije u planovima...

Sto se Tierney-a tice navodno je operisao kilu ali operacija nije prosla najbolje i oseca veliki bol kad pokusa da sutne loptu...

Za Mustafija sam procitao da je u izlogu nevezano za prelazni rok u Engleskoj, prodace ga i mimo toga ako bude ponude...

Problem sa stoperima nije samo kvalitet vec i kvantitet... Holding jos uvek nije fit, mora da igra Chambers...

Poludele su cene jer me manje od 50 sati do kraja prelaznog roka u Engleskoj...

Bournemouth je trazio 75 miliona Leicesteru za Akea jer znaju da imaju pare prodajom Maguire-a...

U ovom trenutku su Tarkowski i Dunk 40+ miliona

Nece klubovi da prodaju jer ne stizu da dovedu zamene...
AirBall

Postby Bolkonski » 06 Aug 2019, 15:48

Kutinjo bi bas mnogo podigao kvalitet Arsenala, ali vam ne treba, vi ste navikli na Ivobija, Mihtarijana koji odigra dobro svaku petu utakmicu, Ozila koga fudbal ne zanima, koga placate 20 miliona da se zajebava na terenu, ali ne treba vam Kutinjo.
Arsenalu treba i Kutinjo, i zadnji vezni i stoper.
Bolkonski

Postby Felipao » 06 Aug 2019, 16:04

Druze, da mi razigravamo tudjeg igraca godinu dana i da za godinu dana Barsa odluci da ga ostavi ili da ga proda PSZ za 150 miliona, apsolutno nam ne treba. Kod Sebaljosa se bar zna da nece imati mesta u Realu i da imamo dogovor da ga otkupljujemo na kraju godine. Ne svidja mi se ni to ali opet ima smisla, pogotovo sto je Sebaljos igrac u naponu snage a Kutinjo u debelom padu i poluraspadu i pitanje je i koliki bi imao motiv da igra u Arsenalu. Uostalom, na pozicijama koje pokriva Kutinjo mi imamo Pepea, Aubu, Sebaljosa i Ozila. Ne, apsolutno nam ne treba. Treba nam dva stopera i levi bek.
A sto se tice Ozila, od njega se zna sta moze da se ocekuje. Nikad nece biti igrac da povuce, sto se ocekuje od najplacenijeg igraca ali uvek ce imati visok postotak pasova i asistencije ukoliko ga okruzis dobrim igracima, sto u zadnje 2 godine nije bio slucaj. Ove godine to ima, i protiv Barse se videlo da zna fudbala, samo ne treba od njega ocekivati da bude nesto sto nije bio ni u Realu, ni u Volsfburgu.
Felipao

Postby Bolkonski » 06 Aug 2019, 16:22

Pa niste ni vi Kristal Palas. Sigurno biste imali klauzulu od nekih 80 miliina, a ja sam siguran sa bi Kutinjo vredeo te pare i da biste sa njim dobili skroz drugu dimenziju.
Pepe i Obamjeang u napadu, a Kutinjo iza njih, na sredini Toreira, Kedira i Sebaljos. Bombona. Pozadi Tirney ili Beljerin, Kolasinac ili Monreal, Sokratis i Boateng, kad ste vec ispustili Manolasa.
Ozila je trebalo da ponudite bilo kome za 30 miliona samo da ga ne gledate u klubu. Covek ima najvecu platu, a prosle godine u dosta utakmica sedeo na klupi. Nije on vise taj igrac koji ne moze da povuce, ali je uvek medju najboljim igracima, decka vise ne interesuje fudbal, zasitio se fudbala i on vise nikada nece igrati kao sto je igrao.
Bolkonski

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal