Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby Radonjaa » 22 Jul 2019, 18:05

Milan je nudio 30 + 5, nisu htjeli
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Withnail » 22 Jul 2019, 18:31

Felipao wrote:Parma do sada potrosila preko 70 miliona evra i nisu zavrsili prelazni rok

Koga je Parma dovela? ovo sto vidim na transfermaktu je sitno
Withnail

Postby Sezione » 22 Jul 2019, 18:42

Parma potrosila malo vise od Partizana :D
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Radonjaa » 22 Jul 2019, 18:45

Izgleda da je Milan završio Koreu iz Atletika, 40 transfer + 17 u bonusima

Radonjaa

Postby fontaneros » 22 Jul 2019, 18:49

Oslobadja se mesto za Hamesa

Sesenjon blizu Spursa, 23 milona plus bonusi

Fekir sleteo u Sevilju, Betis daje 20 milona + 10 kroz bonuse plus 20% od naredne prodaje

Elmad iz Trabzona u Napulj
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Felipao » 22 Jul 2019, 19:24

Withnail wrote:
Felipao wrote:Parma do sada potrosila preko 70 miliona evra i nisu zavrsili prelazni rok

Koga je Parma dovela? ovo sto vidim na transfermaktu je sitno

Kupili su sve sa obaveznim otkupom na kraju sezone, tako da su odgodili placanje. Inglese je cetvrti najplaceniji transfer u istoriji kluba, tj postace, 20 miliona. Karamoh iz Intera 13, Kornelius 6.5 , otkupljeni Sepe i Grasi iz Napolija za 11, brazilac Hernani 6, Adorante 5, Laurini milion, otkupljeni Sprocati i Machin po 2 itd. Neko mi je vrv promakao. Tu je i Kulusevski na cistoj pozajmici, bice Parma dosta jaca ove godine, ostali su nosioci Zervinjo, Bruno Alves itd.

Sto se tice Toreire, kojeg boljeg DMC je Arsenal imao od Patrika Vikere sto je bezmalo 15 godina ?
Felipao

Postby Bolkonski » 22 Jul 2019, 20:04

Zilberto Silva, Song.

Radonja, koliko je Toreira bio standardan, pogotovo u drugom delu sezone? Nisam siguran, ali mi se cini da je dosta meceva bio na klupi?

Inace, Atletiko pravi najjaci tim u svojoj istoriji. Meni su sa Hamesom jaci od Reala.
Jos da su doveli Hisaja umesto Tripijea.
Bolkonski

Postby AirBall » 22 Jul 2019, 22:20

fabricio wrote:Sebaljos je zlo od igraca i za mene bolji od startera koji mu uzima mesto, ali Real je specificna sredina te nema mogucnost da se nametne.
Ako tu izboksuju neko pravo otkupa posle pozajmice, posao decenije moze da napravi Arsenal.

Dve stvari treba napomenuti kad je Ceballos u pitanju

1) Pojavio se trac da on iskreno veruje da ce Zidan tokom ili na kraju sezone dobiti otkaz i da ce biti po volji novom treneru... Zidan ne zeli da cuje za njega, ne uklapa mu se u viziju kluba...

2) Postoji novi trend koji namecu najveci klubovi kad je prodaja mladih igraca u pitanju... Traze da se napravi klauzula po kojoj imaju pravo prece kupovine... Npr prodaju Ceballosa Arsenalu za 40 miliona i imaju pravo sledece leto da ga vrate za 50, ako razbije na sta niko ozbiljan nece da pristane jer prave igraca za drugoga bez mogucnosti ozbiljne zarade...

Sad se nesto slicno desava sa Keanom iz Juvea... Everton i Arsenal nude 10 miliona evra vise nego sto Italijani traze samo da ne bude te klauzule, ali Bianconeri ni da cuju...

Bolkonski wrote:Sta je tacno toliko izuzetno u tom Toreiri? Verujem da bi ga dali za 20 miliona samo da neko hoce da ponudi.

Arsenal ima tri igraca - Ozila, Obamejanga i Lakazeta. Od toga prvog vise ne zanima fudbal.
Sve ostalo je na nivou potpunog proseka i nekog sestog mesta.

Arsenal na sve moguce nacine pokusava da se resi Aube jer ulazi u poslednje dve godine ugovora i ne zeli da produzi... Nakon sto je Ramsey otisao za dz uvedena je praksa da samo igraci sa visegodisnjim ugovorima mogu da ostanu... Bilo je skoro gotova trampa sa Interom za Ikardija ali je Vandin mali odbio Englesku kao opciju...

Inace slican problem ima i Torreira kao i vecina drugih Juznoamerikanaca...

Ne moze da se privikne na zivot u Engleskoj i trazio je nazad u Italiju ali ga Englezi ne pustaju...

On je odlican igrac ali nije socijalizovan...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Radonjaa » 22 Jul 2019, 22:29

@Bolk
Ma bio je dosta standardan, nema Arsenal neku konkurenciju. 3 - 4 puta je počeo sa klupe, a propustio je i nekoliko mečeva zbog crvenog, ali je uglavnom igrao. E sad, pitanje za nekog ko je pažljivije pratio Arsenal, je, kako je igrao, čini mi se da su bili oduševljeni njim na početku, a da je kasnije malo splasnuo taj entuzijazam.

@AirBall - I ja sam takođe vidio te navode o životu u Engleskoj, ali je Toreira to čvrsto demantovao, možda i nije do toga

Radonjaa

Postby fabricio » 22 Jul 2019, 23:07

Air,

Madrid to posebno praktikuje sa precom kupovinom.
Svestan je i Real toga pa ne popusta tek tako i bice tesko pokupiti Sealjosa. Ali ako Arsenal izboksuje nesto, bicu opasno ljubomoran. Fantastican igrac i kao sto rekoh, za mene vec sad bolji od svih ostalih u vezi na Bernabeu.

Nema Real sluha za takve igrace, tim pre me cudi i prica sa Viniciusom sto ce dobiti slobodu.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby fontaneros » 22 Jul 2019, 23:17

Sebaljos sutra na pregledima, samo pozajmica
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Felipao » 22 Jul 2019, 23:54

Zilberto Silva svakako, ali on je Vijerin saigrac, iz istog su razdoblja te najbolje generacije. Dakle samo Song za 15 godina, a meni nije cak ni on. Jedino bi Diabi mozda bio bolji da ga nisu unistile povrede. Sve u svemu Arsenalu je DMC rak rana zadnjih 15 godina i sa Toreirom smo najzad to resili. Toreira i pogotovo njegova supruga koja je valjda Italijanka bi da se vrate na apenine al nisu ni u Arsenalu toliko ludi, znaju da boljeg igraca za te pare nece naci. Sebaljos po meni fantastican igrac ali ne vidim poentu da ga razigravamo godinu dana za top klubove jer ce ga neko drugi capiti. Ono sto zabrinjava je da Arsenal se ne dovodi u vezu ni sa jednim stoperom a imamo trenutno Holdinga, Sokratisa i Mustafija. Opet ce da duva promaja pozadi ...
Felipao

Postby Lakerit » 23 Jul 2019, 14:01

Гудељ у Севиљи
Откуд то?
Lakerit

Postby Bolkonski » 23 Jul 2019, 14:32

Konte ce tacno da dozivi nervni slom :laugh:
Niti mogu da mu prodaju trulu jabuku, paramecijuma cijim zivotom upravlja parazitska starleta, niti mogu da mu dovedu jednog jedinog igraca koga je oznacio kao prvu opciju. Na kraju ce iz ocaja dovesti 3-4 igraca koji ce mu biti pete opcije i koji nece doneti nikakav kvalitet.
Tacno mu je bolje bilo da je otisao u Romu, mogli bi da mu ponude i bolju osnovu i da mu dovedu neka pojacanja.
Bolkonski

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal