by Гроф Тинторето » 03 Sep 2016, 01:26
Cekicar, ljudi imaju pravo na misljenje. Neki su ga potkrepili cinjenicama koje si ti nazvao potpuno nebitnim. Ti svoje iznosis kao jedino tacno, a odredjene "potpuno nebitne cinjenice" pokazuju da nije bas najtacnije.
Sto se tice onog danasnjeg poturanja recenica, lepo sam te pitao ima li smisla da tako nesto radis, a ti nastavio kao da sam ja budala.
Ne mozes da tvrdis sta sam ja hteo da kazem, jer valjda ja znam sta mislim, nisi ti u mojoj glavi. Te decacke provokacije "poredis sa Zvezdom" ili "ljut si sto je Dinamo najjaci na Balkanu" mislim jbt, sto bi mene boleo kurac i da je najjaci.
Cisto da ti objasnim kako funkcionise ono sto ja napisem. "ekipe se pamte po sramotnim rezultatima ili po osvajanju LS" - Dinamo nece pamtiti po osvajanju LS, to znaci da ce ga pamtiti po sramotnim rezultatima, sto je istina jer niko nece zaboraviti nakantavanje od strane Liona.
Kako si ti odatle izvukao moju zelju da poredim Dinamo sa Zvezdom, zaista mi nije jasno. Ako neko moze da mi to objasni, bio bih mu zahvalan do kraja zivota.
Raspravu mozemo prebaciti na PM ako ti volja posto ne moraju svi da citaju nasa sranja, ali te molim da ubuduce ne mislis umesto mene. Hvala
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.
Buzz' Beater wrote: Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu.

Zagreva se za Fener

Josep Pep Guardiola - GOAT