Na kraju dosta slabije drugo poluvreme i ostalo je 1:1...
Napoliju ovaj rezultat više ide na ruku jer će zadržati prednost od +4 u odnosu na Milan u borbi za direktan plasman u LŠ!
Ovaj rezultat, naravno, najviše odgovara Juventusu...sutra mogu i tačku na i da stave što se titule tiče...
Milan, posle onako lošeg starta sezone, mislim da može biti zadovoljan treći mestom! Naravno da još uvek imaju šanse da osvoje drugo, ali mislim da će Napoli ipak uspeti da sačuva ovu prednost u narednih 6 kola...
Što se Milana tiče, mislim da bi čak i uz bolji start sezone teško ugrozli titulu Juventusu.
Milan trenutno nema tim za Skudeto. Ono što njih trenutno vuče je napad! Mislim da trenutno imaju najbolji napad u Italiji...El Šaravi, Baloteli, Pazini, Boateng...pa i mali Niang, je po meni trenutno najbolji napad u Italiji!
Ali su im zato odbrana i vezni red dosta slabi...naročito sredina odbrane! Bekovi i nekako...i Abate i Konstan su sasvim solidni i mislim da bi uz ozbiljnije igrače u srcu odbrane bili sasvim ok. Ali centralni defanzivci nisu to što treba Milanu....
Jepes je već star, Mekses neviđena kiksara...slično je i sa Bonerom...jedino je Zapata donekle ok, ali mu treba neki igrač svetske klase...kao što je Tjago Silva imao Nestu pored sebe...ili pre toga što je bio Maldini...
U veznom redu osim Montoliva, ne vidim niti jednog kreativnog igrača...sve sami defanzivni vezni...Muntari, Flamini, Nocerino, De Jong...potrebno je tu još malo magije...
Sa jednim odličnim defanzivcem + još jednim ili dva igrača u veznom redu...može Milan da napravi ok tim za sledeću sezonu...