Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Engleska liga

Postby Stefanm992 » 26 Jul 2022, 09:22

Arsenal je trenutno bolje popunjen od Celsija , a Junajted je velika nepoznanica da li ce to sa Hagom da klikne ili da se urusi - ima Arsenal ozbiljnu sansu samo da sami sebe ne pobede kao one sezone pod Emerijem ili prosle sezone
Stefanm992

Postby DeniBer » 26 Jul 2022, 11:18

Produzenisamlekom wrote:Ako si mene pitao.
Naravno da imaju,ali ima 5 ekipa koje imaju bolji i širi sastav od njih. Ako računamo da su City i Liverpul zakucani,tu su još po meni tu UTD,Čelsi,Totenhem.

Tebe bre, koga drugog? :biggrin:

Vest Hem isto ima ozbiljan tim, Aston Vila je napravila ozbiljan tim... Pola lige ima preozbiljne timove. Ja mislim da Arsenal ulazi u top 4. Ne znam ko ispada, ali Arsenal je tu. Naravno, ako opet neki bitan igrač ispadne zbog otvorenog preloma noge onda jbg.
DeniBer

Postby Baxter Stockman » 26 Jul 2022, 12:38

Ko je ostao Čelsiju od napadača, nisam ispratio?
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Vasilije 1980 » 26 Jul 2022, 13:02

Verner je i dalje tu mada pitanje još koliko vremena. Juve se nešto raspituje za njega al sam mišljenja da Nemac neće napuštati London.

Tu su Haverc, Zijeh, pridošlica Sterling svi oni mogu igrati lažne "devetke" ali bez napadača razbijača tipa Žiru-Lukaku nemaju šta tražiti.
Vasilije 1980

Postby Gerzovo » 26 Jul 2022, 13:13

Šta je Totenhem uradio u prelaznom roku? Od njih očekujem dobru sezonu, top 4.
Gerzovo

Postby Produzenisamlekom » 26 Jul 2022, 15:04

Stefanm992 wrote:Arsenal je trenutno bolje popunjen od Celsija , a Junajted je velika nepoznanica da li ce to sa Hagom da klikne ili da se urusi - ima Arsenal ozbiljnu sansu samo da sami sebe ne pobede kao one sezone pod Emerijem ili prosle sezone

Teška priča. Čelsi i dalje ima izuzetan kvalitet ,Haverc,Maunt,Kulibali,Kante,Zorzinjo,Džejms,Mendi,Silva pa i Verner. A verovatno će probati da dovedu napadača,pare im nisu problem....
Totenhem je pametno kupovao,po meni,ali nikada ne možeš da budes siguran sa Konteom jer može u svakom trenutku da poludi i posvadja se sa Kejnom ili tako nekim bitnim igračem.
Definitivno bi mogla da bude izuzetna trka za prva 4 mesta. Jedino mi je tu City siguran. Liverpul ,otišao Mane,došao Darvin. Ako ode Firmino... Ne znam šta da mislim...
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Bolkonski » 26 Jul 2022, 15:42

Siti i Liverpul su sigurni. S tim što Liverpul ne može da izdrži borbu za titulu, Djozep je ostvario prvi princip osvajanja trofeja, a to je da ima bar trećinu jači tim od protivnika. A u ovom prelaznom roku je toliko nabildovao tim da bi se eventualno neosvajanje Lige Šampiona, moglo tumačiti blamažom. Do sada su blamaže bile što je redovno gubio od autsajdera.

Što se tiče preostala dva mesta, Čelsi će sigurno dovesti još dva fudbalera, štopera i napadača. Deluje da su za štopera prvi favoriti Kimpembe ( koga i mislim da će dovesti ) Tores i Škrinijar. Otprilike, to su možda i jedina tri štopera koja Čelsi može da dovede, a koji ispunjavaju uslov da su trenutno vrhunske klase. Sumnjam da će se odlučiti na neku varijantu potencijalnog rasta i kvaliteta, tipa Joška Gvardiola.

Veći problem je napadač. Tu se uklapaju jedino Osimen i eventualno Deivid. Postoji mogućnost pokušaja sa nekim ko može iznenaditi i postati vrhunski igrač, poput Kalajdžića, Votkinsa, Beta. Ili da probaju neku iskusnu kajlu, koja može doći i ima u nogama još neku kvalitetnu sezonu, u osnovi je bekap, ali može eksplodirati na sistem, uklopljenost i kvalitet saigrača, kao što bi bio Zapata.

Svakako će dovesti ozbiljnog štopera, i već sa njim im dajem prednost u odnosu na Arsenal, jer je Tuhel fudbalski guru za Artetu.

Takodje, i Junajted vidim u četiri pre Pajaca i Arsenala, pogotovo ako ostane Kristina Penaldo. Siguran sam da će dovesti još dva vrhunska fudbalera. Lepo bi bilo da jedan od njih bude SMS.
Bolkonski

Postby Stefanm992 » 26 Jul 2022, 16:03

Produzenisamlekom wrote:
Stefanm992 wrote:Arsenal je trenutno bolje popunjen od Celsija , a Junajted je velika nepoznanica da li ce to sa Hagom da klikne ili da se urusi - ima Arsenal ozbiljnu sansu samo da sami sebe ne pobede kao one sezone pod Emerijem ili prosle sezone

Teška priča. Čelsi i dalje ima izuzetan kvalitet ,Haverc,Maunt,Kulibali,Kante,Zorzinjo,Džejms,Mendi,Silva pa i Verner. A verovatno će probati da dovedu napadača,pare im nisu problem....
Totenhem je pametno kupovao,po meni,ali nikada ne možeš da budes siguran sa Konteom jer može u svakom trenutku da poludi i posvadja se sa Kejnom ili tako nekim bitnim igračem.
Definitivno bi mogla da bude izuzetna trka za prva 4 mesta. Jedino mi je tu City siguran. Liverpul ,otišao Mane,došao Darvin. Ako ode Firmino... Ne znam šta da mislim...

celsijeva odbrana je kriticna ( pod uslovom da odu alonso i aspilikueta ) posto je to potpuno nov tim onda i nova odbrana koju moras da uigravas , napad takodje potpuni reset sa odlaskom lukakua , i maltene teranjem zijeha i vernera , vezni red im je najjaci deo tima i tu nemaju brigu
jedino gde od ta 4 tima ( celsi totenhem junajted arsenal ) arsenal mnogo kaska je pozicija trenera , mada i arteta moze da raste ( nije neko ko je u silaznoj putanji ) pa je i to pitanje koliko ce u sledeceoj sezoni on licno napredovati
a sto se tice sastava nista slabiji nije arsenal od celsija pa mozda cak i od junajteda ako ronaldo ne bude na svom nivou i ako ten hag ne ozivi van de beka , marsijala i slicne koji bas tonu
Stefanm992

Postby Produzenisamlekom » 26 Jul 2022, 16:47

Jeste Liverpul siguranrniji od drugih,ali mislim da ove sezone neće tako lako osigurati top4 kao prethodnih, jednostavno mislim da tom timu treba neka promena ,vezni red im je već godinama manje više isti,odbrana takodje,pitanje je koliko mogu,dolazi do zasićenja.
Po meni Arsenal nije ni blizu Čelsiju i UTD-u. Jednostavno ovi imaju igrače kao što su Haverc,Mount,Kante,Varan,De Gea,Bruno i td. Arsenal igrače tog kvaliteta makar po meni nema. Jbg,njima je Gabriel Zesus najveće ime tamo. Kada vidim onog Džaku znam da od te ekipe nema ništa.
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Foksi F. » 29 Jul 2022, 12:49

Сви мечеви ПЛ на АС наравно од првог кола, три меча директно са лица места преносе (да ако среде звук) а ту је и мултипренос, има се може се.
Foksi F.

Postby Inzaghi » 30 Jul 2022, 12:39

Kako plesu Artetini momci :blue:

Zesus ima bude kao Riki

:blue: :blue:
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Џејси Керол » 30 Jul 2022, 16:50

Gde je prenos jebo im pas mater
proces.
Џејси Керол

Postby Rajs » 30 Jul 2022, 16:50

Sad i ja trazim

Pise da ima na sk1, ali djoka
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby Rajs » 30 Jul 2022, 16:52

Zato na sk 2 Botev-Lokomotiva Plovdiv

Ovi iz Plovdiva imaju ista dresove kao i mi

Bila provala oblaka

Mlade Bugarke na tribinama

Zanimljiba tekma :D
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby Џејси Керол » 30 Jul 2022, 16:55

Eee klosari jedni bedni pih

Poceloo
proces.
Џејси Керол

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal