Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
5
11%
Mančester Siti
16
34%
Mančester Junajted
8
17%
Arsenal
11
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
15%

Total votes : 47

Re: Engleska liga

Postby Bolkonski » 10 Jun 2021, 20:45

Obojica znamo da su Mastera samo malo manje nesrećnih slučajeva i manje škrtarenja Levija delili od bar jednog trofeja i povratka u LŠ, a onda bi ove sezone usledila glazura, ali niko im nije kriv što je Žoze veći trener nego oni klub i što nisu mogli da ga isprate.
Sada, umesto trenera kraljevske klase, imaju trenera solidne b produkcije.

Fonseka može da bude solidan, da ima zanimljive utakmice, ali će Totenhem biti ekipa za uveseljavanje narodnih masa.
Murinjo je želeo da im promeni kulturu i mentalitet, da od cirkuskog kluba napravi takmičarski klub koji ne slavi poraz u nekom finalu jednom u 20 godina, i drugo mesto iza moćnog Lestera, već bude klub u kome se neguje i u kome živi kultura pobedjivanja, samopoštovanje i vera u uspeh.
Za to su potrebni vreme, strpljenje, podrška i vera u viziju vodećih ljudi, a toga nema u klubu palanačkog identiteta.
Nije ni čudo da je Kejn kroz redove provukao da je bio spreman da ostane da je ostao i Murinjo, a intenzivirao želju za odlaskom kad je shvatio da Murinjo ide, odnosno da će taj klub ostati klub sitne duše i gubitničkog, vašarskog mentaliteta.

Isto kao što bi Junajted napravio čuda da su imali sluha za Murinja koji im je i doneo dva trofeja sa onom olupinom od ekipe, a ovako su uprosečen klub kome je uspešna sezona u kojoj nemaju trofej i iz LŠ-a ispadaju u grupi.
Samo da nisu imali od fudbala operisanog Vudvorda, već neke ljude koji treneru kalibra Murinja žele da daju šansu i strpljenje, da su prodali dva starletana i onog guzonju, doveli tada Megvajera, Bruna i još jednog top igrača, uzeli bi PL i LŠ.

Ali šta da se radi, nemaju svi svog Ćikija Begiristajna.
Bolkonski

Postby Гроф Тинторето » 10 Jun 2021, 21:38

Jedva cekam da Fonseku pocne da kenja kao sto Ole Gunara kenja, a da Specijalis opet bude isutiran usled spleta nesrecnih okolnosti i gubitaka bodova od Torina, Bolonje i ostalih
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Bolkonski » 10 Jun 2021, 21:48

Ole Gunaru džabe i toliko kenjanje, sa duplo jačim timom od Masterovog ima:

1. Drugo mesto
2. Ispadanje iz grupa LŠ-a
3. Ispadanje iz oba engleska kupa
4. Poraz u finalu Lige Evrope

Master sa duplo slabijim timom: drugo mesto, prolazak grupe LŠ-a, dva trofeja.
Bolkonski

Postby Baxter Stockman » 10 Jun 2021, 22:44

Master ima 3 trofeja sa Junajtedom.

LE, EFL kup (to je valjda Liga kup :D) i Komjuniti Šild.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Bolkonski » 10 Jun 2021, 23:01

Da, mrzelo me da editujem.

Da je bilo sluha ...
Bolkonski

Postby Vasilije 1980 » 13 Jun 2021, 12:12

Skoro pa sigurno imenovanje Paula Fonseke kao budućeg menadžera Totenhema meni je pod velom magle šta se može očekivati od Spursa sledeće sezone. Dolazak bivšeg kouča Rome skoro sigurno znači kako je rastanak sa Kejnom neminovan, te zbog toga mnogo veća trenerska imena nisu pristala na ponudu Levija.

Svetlost na kraju tunela za klub iz Londona mogao bi biti dolazak Fabija Paratićija, sportskog direktora, koji je 11 godina radio sjajan posao u Juventusu. Sigurno bi Talijan bio dobra polazna stanica ne bi li se u Totenhemu obrelo neko veliko fudbalsko ime. Ako neko ima znanje i moć ubediti potencijalne novajlije da se odluče za Totenhem svakako je Paratići jedan od najboljih.

Son gotovo sigurno dobija novi ugovor. Videćemo dalju sudbinu Dele Alija i Bejla. Velšanina "žulja" masna plata u Madridu, ne želi je se odreći, te su čelnicima Spursa u startu vezane ruke ne bi li se s njim dogovorili o trajnom otkupu.

Hari Kejn gotovo sigurno napušta London. Sam igrač je čvrsto rešio napustiti ekipu, već je obavestio i gazdu Levija, ostaje da vidimo hoće li se "ljubav" mirno privesti kraju ili će biti trzavica i prejakih reči. Kejn je po svemu zadužio klub što bi morali ceniti i dati mu mogućnost za nesmetano tražiti nove sredine, negde gde će biti punopravni učesnik za velike stvari i trofeje.

Sve što sa sadašnjim Totenhemom i Fonsekom na čelunije moguće učiniti.
Vasilije 1980

Postby Grande Alessandro » 13 Jun 2021, 13:06

Paratici i sjajan posao ne idu u istu recenicu...bar ne za ulogu spprtskog direktora :okk:
On je pre svega dobar posao radio dok je bio sef skaut sluzbe, a Marota bio sportski direktor. Na Paraticijevu preporuku su dovedeni Pogba i Koman, npr.
Ali kada je Marota otisao, a Paratici preuzeo mesto sd-a, ocajan je bio...zato mu i ove godine nisu produzili ugovor...
Grande Alessandro

Postby Angus Young » 29 Jun 2021, 13:24

Patrik Vijera blizu trenerskog mesta Kristal Palasa
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Kirilov » 30 Jun 2021, 16:28

Rafa zvanicno u Evertonu, Espirito navodno blizu Totenhema.
Kirilov

Postby Hajzenberg » 08 Jul 2021, 12:28

Može se vrlo lako desiti da predstojeća sezona PL bude i poslednja emitovana na SK kanalima. Arena ne žali para, isti slučaj kao za NBA što su uzeli, ima ozbiljnih indicija da je posao već dobrano započet i da je stvar daleko otišla tako da nema čuđenja ako od sezone 22/23 UM ostane bez svog zaštitnog znaka.

Ako tako bude onda slobodno mogu da se ugase što se tiče fudbala jer ostaće im samo Bundes sa kojom uskoro kreću i reprezentativne kvalifikacije (ne i SP koji će biti na RTS), a sve ostalo što se tiče najpopularnijeg sporta će ići na AS kanalima.
Hajzenberg

Postby baketa96 » 08 Jul 2021, 12:33

Hajzenberg wrote:Može se vrlo lako desiti da predstojeća sezona PL bude i poslednja emitovana na SK kanalima. Arena ne žali para, isti slučaj kao za NBA što su uzeli, ima ozbiljnih indicija da je posao već dobrano započet i da je stvar daleko otišla tako da nema čuđenja ako od sezone 22/23 UM ostane bez svog zaštitnog znaka.

Ako tako bude onda slobodno mogu da se ugase što se tiče fudbala jer ostaće im samo Bundes sa kojom uskoro kreću i reprezentativne kvalifikacije (ne i SP koji će biti na RTS), a sve ostalo što se tiče najpopularnijeg sporta će ići na AS kanalima.

:colera: :colera: :colera:

Mnogo vise volim SK od Arene, nadam se da do ovoga nece doci.
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby Hajzenberg » 08 Jul 2021, 12:38

baketa96 wrote:
Hajzenberg wrote:Može se vrlo lako desiti da predstojeća sezona PL bude i poslednja emitovana na SK kanalima. Arena ne žali para, isti slučaj kao za NBA što su uzeli, ima ozbiljnih indicija da je posao već dobrano započet i da je stvar daleko otišla tako da nema čuđenja ako od sezone 22/23 UM ostane bez svog zaštitnog znaka.

:colera: :colera: :colera:

Mnogo vise volim SK od Arene, nadam se da do ovoga nece doci.

Znaš kako, država Srbija, odnosno Telekom kao vlasnik Arene bukvalno ne žale para da se to desi, PL je vrh vrhova i nisu tu samo pare u pitanju nego žele da Šolaka i UM jednostavno ponize. Na više mesta i foruma se piše to ali ja ne smatram takva mesta relevantnim, međutim jedan od direktora Telekoma, Lučić se preziva, pre par dana je najavio nešto bombastično i senzacionalno a to može biti samo PL jer sve drugo od fudbala imaju. Znaće se sve za par nedelja ili meseci, najkasnije do kraja godine. Zakon tržišta je takav da ko plati više njegovo je, isto kao što je UM ''otela'' EURO ispred nosa televizijama sa nacionalnim frekvencijama sada to isto pokušava i Telekom i Arene, dali su basnoslovnu sumu za NBA, a za PL će dati i sve ako treba, budžet neograničen, državni, a posle mogu da nabiju cene pretplate samo tako. Mi smo samo nemi posmatrači.
Hajzenberg

Postby baketa96 » 08 Jul 2021, 12:41

Znam razumijem ja to sve, sto se gledanja tice ja problem nemam imam IPTV listu i ona mi zavrsava sve. Ali cu vjerovatno morati za roditelje da mijenjam provajdera.

Ali bas mi je krivo, propasce ovo malo solidnih novinara na SK, trude se dosta ljudi.
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby Hajzenberg » 08 Jul 2021, 12:44

baketa96 wrote:Znam razumijem ja to sve, sto se gledanja tice ja problem nemam imam IPTV listu i ona mi zavrsava sve. Ali cu vjerovatno morati za roditelje da mijenjam provajdera.

Ali bas mi je krivo, propasce ovo malo solidnih novinara na SK, trude se dosta ljudi.

Taman i kada je Stenli postao deo SK ekipe :lollol:
Hajzenberg

Postby Џејси Керол » 10 Jul 2021, 14:08

Koji bedak, kakvi god da su novinari sa SK, mnogo su bolji od indijanaca sa Arene
Meni je svejedno gde ce biti jer sam zbog njihovih ratova uzeo i IPTV I Total TV, ali inace bas losa vest
proces.
Џејси Керол

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal