Ovo ce biti moj jedini post u vezi sa ovim. Glup sam sto i odgovaram na maliciozne postove, ali evo, necu jos dugo biti ovde. Znam istoriju jedinog kluba koji volim na svetu u prste, vise od bilo koga ovde.
United je pre Velikog rata bio na rubu bankrota, ali ni blizu kao posle istog, da nije bilo velikog Jamiea Gibsona, klub bi se izmedju dva rata bukvalno ugasio
Onda ide Minhen, generacija koju je Sir Matt predvodio je imala prosek 23 godine i Real danas ne bi imao 13 titula prvaka Evrope, a mi bismo imali barem 6. Prvi smo engleski klub koji se posle uzdigao i uzeo Kup Sampiona. Inace, kada se oporavio Sir Matt je zvao Santjaga Bernabeua i pitao ga da organizuje prijateljsku tekmu da se prikupe neke pare, ovaj nije bio prezadovoljan, ali je pristao i to se ponovilo jos par puta. Barcelona o kojoj pricate kao o velikom klubu je prvi uzela 94'.
Posle Minhena, Zvezda je trazila da se prekine takmicenje i dodeli titulu nama. Zvezdu naravno ne volim, ali im na tome svaka cast. Sekularac je izjavio godinama kasnije kako je imao zicer da izbaci United, ali je promasio i kako je tada zapamtio da se ona utakmica ne bi ni odigrala.
Poredjenje Hitlera i Beckhama je zrelo za ban, samo sto se ovog foruma tice ja pevam labudovu pesmu, pa necu. Beckhamov privatni zivot frizure, Victoria i razlog sto ga se SAF odrekao ne precrtavaju cinjenicu da je u svom primeu bio najbolje desno krilo sveta (posebno 1999.)
Ni Liverpool nije imao titulu 30 godina , pa sta? Ogroman su klub. Ne volim ih, niti ih mrzim, jednostavno su veliki klub, medju najvecima.
Kada je Fergie dosao, njegov cilj je bio "to knock the Scousers off their perch" i cesto je zrtvovao CL kako bi to postigao. I, da, usrali smo dva polufinala - pre svega protiv Dormunda i Leverkusena - i do neke 2011, to bih morao proveriti, imali smo najvise polufinala u istoriji CL, vise i od Reala i Barce
Tako da, da - jesmo medju najvecim klubovima na svetu, uvek bili i bicemo.
Ako su vam SAF i Dule unistili dobar deo zivota, ko sto rece neko, zao mi je
Inace, mislim da sam pisao to, Sir Mattu je svestenik dvaput dolazio da ocita poslednju molitvu. Kad se oporavio, hteo je da batali fudbal i samo ga je supruga ubedila da nastavi...
Ti, prijatelju koje su otresli kao slinu, proveri koje godine je to bilo.
I da, prica o tome da bi samo Scholes i Rooney imali mesta u "velikom klubu" je smesna. Giggs je imao malo manje ponuda od Scholesa da ode gde hoce, Beckham je bio ubica, a o Vidicu i Riju da ne pricam