Ako pobede kriv je do njega je bilo .Ako izgube opet je do njega, mnogo ih je uništio. Ovo sto sam gledao prvo poluvreme sparsi odlični, nisu imali sreće.Vidi se boljitak .
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
Okrenuše ipak, nije ovo bilo loše, naprotiv. Imaju solidan raspored do kraja, LŠ nije blizu ali možda ima neke šanse za to, za LE je izvesnija borba za to 5-6 mesto u ligi, mislim da bi i sa time bili (pre)zadovoljni jer tu se ide pravo u grupe, nema kvalifikacija. A LK bi im stvarno bila balast plus morali bi da prođu jedno kolo kvalifikacija za to.
Ne mogu opisati koliko sam ga, pored tolikih sjajnih igraca koji su prodefilovali kroz United, voleo. Prvi Unitedov dres koji sam kupio je bio sa njegovim imenom, tamo pre 20 godina... sad kad ovo citam osecanja su mi bas pomesana
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion
"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević