Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Engleska liga

Postby Bolkonski » 21 Mar 2021, 18:32

Rutiniraće Vila onu bandu, nego ajde da se ložimo do večeras da možemo da preteknemo Hem.
Zagreb nije smeo da se desi.
Bolkonski

Postby DeniBer » 21 Mar 2021, 18:44

Dao im Mikel previše fore. Mada su morali da daju i četvrti, a boga mi i peti. To je bre trener, nema čuvanja guze na 3-0 da ne primiš slučajno 5 nego svi u napad.
DeniBer

Postby Bolkonski » 21 Mar 2021, 18:53

Strategija koja mu je donela ogromnih uspeha u trenerskoj karijeri :lollol:

A i Mikel je veoma uspešan na stabilnom desetom mestu, a nije da se ne sećam da je dobar deo ljudi pre početka sezone prognozirao lagan ulazak u top4, a najhrabriji i borbu za titulu :lollol:
Bolkonski

Postby murinjo80 » 21 Mar 2021, 20:03

Gledam United i slušam voditelja .Svaki gol koji primi united uvek igrac kriv.Jako interesantno.
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Bolkonski » 21 Mar 2021, 20:07

Kakva postava, šta je ovo :laugh:

Nije mi jasno zašto je Tobi platio glavom kad čovek nije ni igrao protiv Dinama...
Jedino ako se nešto pročulo po svlačionici.

Rodon i Sančez...
Ovi neće dati tri komada samo ako ne žele.
Bolkonski

Postby Bolkonski » 21 Mar 2021, 21:13

Zanimljiv ovaj Mings

Drago mi je zbog Vinija.
Retko pošten momak. Cele sezone je na klupi, ulazi na pet minuta ili ne ulazi, ali svaki meč u kome je dobio šansu odigrao je pošteno, nezavisno od imena protivnika.
Bolkonski

Postby murinjo80 » 21 Mar 2021, 22:22

Mrtva tema .svi zakljucani.Policijski cas.
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Bolkonski » 21 Mar 2021, 23:13

Jedna od najboljih utakmica Totenhema u sezoni.
Da je ovakav pristup bio protiv Dinama, bilo bi laganih 0:3.

Fokusirano, koncentrisano, disciplinovano. Vili nije dozvoljena nijedna šansa za 94 minuta, a sa druge strane, Totenhem je imao loptu i vrlo dobre, direktne napade i dosta solidnih šansi.

Rodon je odigrao odlično i mislim da on i mali Tanganga treba da budu starteri do kraja sezone.

Ima u ovom timu dosta poštenih i korektnih momaka i ostaje žal za nekim potpuno nesrećnim slučajevima koji su se dešavali u obe utakmice protiv Liverpula, protiv Vulvsa, Vest Hema, Njukasla, Lestera, Fulama i Palasa u gostima.
To su bile nesreće, a protiv Arsenala je falilo sreće, jer je Totenhem uprkos jednoj od najgorih utakmica, vrlo lako mogao da iščupa važan bod.
Primljen gol u poslednjem minutu poluvremena, idiotski penal Sančeza, stativa Kejna i vadjenje lopte iz gola od strane Magaljaeša.
Da je bilo samo malo više sreće ili da u nekim utakmicama nije dolazilo do čistih nesreća, Sparsi bi trenutno bili gotovo sigurni u prve četiri ekipe.

Žao mi je zbog momaka kao što su Regilon, Hojbjerg, Kejn, Son, Lukas, Vini, Rodon.
Izuzetno pošteni momci koji sa maksimalnom željom, motivacijom i fokusom pristupaju svakoj utakmici.
Danas se Hari, posle 120 minuta u Zagrebu, u jednoj situaciji vratio maltene do desnog beka da zatvori izletanje Tangange i onemogućio je protivnika da napravi višak po toj strani.

Šteta je za njih što je Totenhem defanzivno osakaćen i gde je jedno 12 bodova bukvalno bačeno zbog direktnih početničkih grešaka i katastrofičnih padova koncentracije Orijea, Sančeza, Dajera, Doertija, pa i Aldervejleda.
Da pomenemo samo, verovatno, najgluplji potez ove PL sezone, kad je Dajer napravio penal protiv direktnog konkurenta Čelsija, koji je izgledao bukvalno kao da ga namerno pravi.
Da je letos došao kvalitetan štoper, Sparsi bi bili sigurni u prve četiri ekipe, već zato što bi se poništile bar neke od debilnosti ovog kvinteta. Samo je toliko falilo.

Zato do kraja sezone treba da igraju Tanganga i Rodon. Tanganga možda nema ofanzivne mogućnosti Orijea, ali nije glup kao ovaj i nije potencijalna katastrofa po svoj tim u svakom napadu protivnika.
Već Doerti je igrač manje na terenu, što se pokazalo i protiv Arsenala.
Isto kao što Rodon može da bude jedino bolji od Dajera.

Na kraju krajeva, Totenhem ima samo tri boda manje od Čelsija koji je na četvrtoj poziciji. Iskreno, sumnjam da mogu da završe sezonu ispred Čelsija, ali mislim da postoji vrlo realna šansa da ove sezone i peto mesto vodi u LŠ.
Ironija je da bi Totenhem sada bio četvrti samo da se nisu desile epske nesreće protiv Njukasla i Vest Hema. Samo to.
Bolkonski

Postby Lakerit » 21 Mar 2021, 23:16

ЗнаЋи динамо шок терпаија или стара Мамићева намештњак са жидовима из Лоднона да изађе из творза?
Вечна мистерија. Колико су оно жидови платили Модрића Мамићу?
Lakerit

Postby Bolkonski » 21 Mar 2021, 23:26

Dinamo je produkt potcenjivanja i sramotnog pristupa pojedinih igrača.
Onaj gol kad se igrač Dinama šeta kroz petoricu igrača Totenhema je pokazatelj tog bezobraznog pristupa pojedinaca koji bio bezobrazan do te mere da je stvarno ličio na neke nečasne radnje.

Mislim da je bilo oko dvadesetak miliona za Modrića.
Bolkonski

Postby DeniBer » 22 Mar 2021, 00:00

murinjo80 wrote:Mrtva tema .svi zakljucani.Policijski cas.

Misliš zbog pobede Totenhema? Pa nema se puno šta komentarisati. Na poluvremenu sam hteo da napišem da bi mogao ceo tim sa trenerom da trkne do crkve na brzinu i za svaki slučaj zapali sveću. Protiv Arsenala 1-1 poluvreme, a trebao da gube 4-1 i danas vode 0-1 a da ni sami ne znaju kako. Ali to je fudbal, nekad te hoće malo više, nekad te neće... U svakom slučaju bitna 3 boda za Totenhem koji može da se nada nastupu u Evropi sledeće sezone mada lično mislim da od toga nema ništa. Cenim da završavaju na solidnom sedmom mestu.
DeniBer

Postby Bolkonski » 22 Mar 2021, 00:09

Meni je jasno da ti nemaš blage veze o fudbalu, da ti je Murinjo nabio žestoke komplekse onim višegodišnjim ponižavanjem Arsenala i Vengera i da si za kratko vreme nalupetao više gluposti nego neko ko ima 10,000 postova, ali da mi je da znam koju si ti utakmicu gledao ?

Totenhem je razbio Vilu, ljudi nisu imali jednu krštenu priliku za 94 minuta, Sparsi su dali prvi gol posle greške Martineza, odličnog presinga i brze, tačne, direktne timske egzekucije. U drugom poluvremenu je trebalo da reše meč i pre Kejnovog penala.

Na kraju krajeva, Totenhem je opet na plus 6 u odnosu na tvoj tim i opet će završiti sezonu ispred Arsenala, uz bolji medjusobni skor.
Što se tiče same te utakmice, isto tako je mogao da udje Kejnov šut, mogao je Magaljaeš da ne izvadi loptu iz gola, mogao je Doerti da ne ispadne na amaterski način kod prvog gola u poslednjem minutu poluvremena.
Bolkonski

Postby Sezione » 22 Mar 2021, 00:14

Bolkonski wrote:
Sezione wrote:Bravo Brajtone, vrlo vazna pobeda

Brat navija za Brajton ...
Mada, izgleda je i to bolje nego navijati za Murinja.

Sto brat moj, sta fali Brajtonu?
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Domingoo » 22 Mar 2021, 02:13

Lakerit wrote:ЗнаЋи динамо шок терпаија или стара Мамићева намештњак са жидовима из Лоднона да изађе из творза?
Вечна мистерија. Колико су оно жидови платили Модрића Мамићу?

Mozda su samo pustili LE niz vodu plus potcenili proticnika.. Za Atletiko se vieelo recimo da su se protiv Celsija predali i da im je titula u LA Ligi prioritet i da kvalitet za guranje na oba fronta nemaju.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Bolkonski » 22 Mar 2021, 11:48

Ipak, sve i da Junajted uzme LE, opet ostaje da u LŠ idu prva četiri.
Tako da mi propade kombinatorika, a skroz je nerealno biti ispred Tuhelove mašine.
Koštaće one tragedije protiv Njukasla, Vest Hema, Liverpula i recimo Fulama. Sa potpuno zasluženih i nemogućim okolnostima nedobijenih 6 bodova, bili bismo 3 ispred Čelsija.
Šteta.
Bolkonski

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal