Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Engleska liga

Postby Cvele » 23 Jan 2021, 00:21

Ovo kao naša dva političara u jednom restoranu u Zemunu skoro.

Tiha voda breg roni.
Cvele

Postby Џејси Керол » 23 Jan 2021, 00:29

Kakav klosar je Klop, jedan od razloga zasto navijam protiv Liverpula uvek, klovn klasican, samo histerise i protestuje, sta je hteo od Sona Dajsa?
Kakav isfrustrirani kompleksas, odlican trener u zadnjih 5.god najbolji mozda, ali uzasna njuska
proces.
Џејси Керол

Postby Cvele » 23 Jan 2021, 00:34

Slažem se.
Cvele

Postby Bolkonski » 23 Jan 2021, 00:39

Dare wrote:Image

Norveški vrač izvlači sreću iz Posebnog, 1433., kolorizovano

Posebni sa slabijim timom dobija Vilenjaka na Trafordu 1:6, ulje na platnu.

Obožavam kad se javi ovi pokušaji ironisanja, a sve više ljudi počinje da primećuje i da govori o sreći koja prati ovaj tim Junajteda, kao i to da bi isti ovi koji ironišu, da navijaju protiv Junajteda, kukali i zapomagali, pričali o kenjanju, sreći itd.
Ali, nije ni bitno, na kraju krajeva, sreća je nepouzdana, promenljiva i varljiva.

Bilo bi jako da prekosutra ispadne od Liverpula i ne da gol, onda bismo imali nestvaran uspeh i poduhvat:

Poraz od Totenhema
Poraz od Arsenala
Poraz od Sitija
Nerešeno sa Sitijem
Nerešeno sa Čelsijem
Nerešeno sa Liverpulom
Poraz od Liverpula

I još fascinantniji uspeh - jedan gol u 7 utakmica, i to iz penala :laugh:
Bolkonski

Postby Lakerit » 23 Jan 2021, 03:10

Bolkonski wrote:Džabe ta ironija, sve veći broj ljudi i na samom forumu počinje da pominje nenormalnu dozu sreće koju ima Junajted.
To je toliko očigledno.
Ljudi su uzeli jedno desetak bodova da ni sami ne znaju kako, a ponajmanje onaj vilenjak operisan od svake harizme.

Колега Болконски, само је делом иронија више на рачун моћног Олеа. Знате како кажу: у свакој шали пола истине.
Мени је делом јасно како Јединство из Манчестера побеђује у последње време иако мислим да не играју ни приближно добро колико резултати говоре. Кључну улогу је имао долазак феноменалног Бруна који је повукао екипу у распаду и сада су набили самопоуздање па и француски твор, који се распадао, сада убада. Да ли могу то да држе до краја, не знам, мислим да не. Делом јер ми се чини да Бруно полако пада што због противника који га боље снимају, што због умора.

Исто тако мислим да је повреда Жоте велики ударац за Ливерпул.
Lakerit

Postby Nikola » 23 Jan 2021, 09:08

Kreanga wrote:
Nikola wrote:Moze City cak i bez De Bruynea neko vreme, imaju najduzu klupu, ali naravno da je ozbiljan udarac. Leicester bez Vardyja potpuno drugi tim.
Prvi ozbiljan presek do kraja sezone bice na dan kada se zavrsi tekma izmedju Liverpoola i Cityja, pre toga City ima tri relativno lagane utakmice, a Liverpool mora da se vrati i proba da u tom mecu nadoknadi ove kikseve, dok United mora da ostane u igri do tada i ne dozvoli da posustane (City ipak ima i mec manje). Sto se Liverpoola tice, mislim da ce se ili vratiti u igru ili potpuno raspasti

Sto se Mancestera tice, preloman je kraj februara-pocetak marta.
Ali generalno ceo februar nece biti lak.

Kazem zato prvi presek. City posle ovoga o cemu sam pisao ima zajebaniji raspored - dolazi im Mourinho i odlaze Arsenalu, koji bez obzira na sve nije tim za zajebanciju - a krece i Evropa (mi u San Sebastijan idemo kasnije i nadam se saljemo neki miksovani tim), tu valja izdrzati. Ako budemo uz njih 6.3. kada dolaze na OT bice festa.

Sto se Bruna tice, njega sto se kretnje tice nije tesko procitati, on igra NFL recnikom u dzepu, odakle dalje salje lopte i reaguje u odnosu na situaciju. Ima slobodu da pokusa da doda iz prve cim vidi potencijalnu sansu i to je OGS objasnio odavno, kao i da sutne kad se protivnici zeznu i daju mu priliku (tako smo i dali gol pre neki dan).
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Nikola » 23 Jan 2021, 09:40

@Bolk. Nisam na vreme video tvoj odgovor. I Mourinho i Ole i United i Yidsi i skupljaci lopti su deo Premier lige, ali ne mozes svaki drugi post pisati isto i vaditi statistiku ko je kad i gde promasio sansu jer je to klasicno trolovanje, narocito kad povuces deset postova posle tebe. To nema veze sa klubastvom, jednostavno je istina i vazi za svakog. Sto se mene tice, meni je dato da cistim teme od takvih stvari, ali forum nije moj, tako da se to lako resava. Dakle, svako trolovanje se kaznjava i tu zavrsavam pricu.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Kreanga » 23 Jan 2021, 11:07

Nikola wrote:Kazem zato prvi presek. City posle ovoga o cemu sam pisao ima zajebaniji raspored - dolazi im Mourinho i odlaze Arsenalu, koji bez obzira na sve nije tim za zajebanciju - a krece i Evropa (mi u San Sebastijan idemo kasnije i nadam se saljemo neki miksovani tim), tu valja izdrzati. Ako budemo uz njih 6.3. kada dolaze na OT bice festa.

Sto se Bruna tice, njega sto se kretnje tice nije tesko procitati, on igra NFL recnikom u dzepu, odakle dalje salje lopte i reaguje u odnosu na situaciju. Ima slobodu da pokusa da doda iz prve cim vidi potencijalnu sansu i to je OGS objasnio odavno, kao i da sutne kad se protivnici zeznu i daju mu priliku (tako smo i dali gol pre neki dan).

Sto se tice LE, zaista sam stava da tu igra kombinovani sastav i da se ne juri nista.
Otvorilo se u PL posle dosta vremena, neka daju sve od sebe da iskoriste. Bez obzira na snagu Sitijeve klupe, Gvardiola nema pravu zamenu za KDB-a i Kuna. Bukvalno jedina dva coveka koja ne moze da pokrije.
Videcemo, Liverpul je u kanalu, Siti samo sto se podigao desilo mu se ovo. Kolo po kolo, mec po mec bice feste :okk:
Kreanga

Postby Nikola » 23 Jan 2021, 17:47

Nekog kombinovanja će biti, ali ako se ode daleko nema sumnje da će Ole ubaciti sve što ima da uzme ovo. PL je naravno prioritet. Inače niko nije više menjao startnu postavu od nas u PL. Ostaje VDB. kao pitanje, ali ja po prvi put verujemo u tim i stručni štab od 2013. Verujem da znaju zašto ima ovoliko malo minuta
Btw. Pelistri izgleda ide na pozajmicu

Nikola

Postby murinjo80 » 23 Jan 2021, 18:08

Pa da,to je ta zvaka ili ti vadjenje prica.Sve neka ide ne mora nista da juri osim Pl.Iz svakog takmicenja neka ga izduva renesansa ce da traje.
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Bolkonski » 23 Jan 2021, 18:30

Uspeće da i kroz ovakvu kenjačinu plus jedno 6 sudijskih bodova ne osvoji ništa. Siguran sam u to. Jednom se dešava Di Mateo scenario.
Bolkonski

Postby Kreanga » 23 Jan 2021, 18:35

murinjo80 wrote:Pa da,to je ta zvaka ili ti vadjenje prica.Sve neka ide ne mora nista da juri osim Pl.Iz svakog takmicenja neka ga izduva renesansa ce da traje.

Vadjenje prica da treba da baci karte na PL ?
Daleko je to od vadjenja, nego samo svest da tim nema duzinu klupe dovoljnu da se bori na vise frontova i da bi forsiranje svega dovelo do kolapsa.
Kreanga

Postby Nikola » 23 Jan 2021, 20:42

Shitty progleda u 80. minutu. I dalje se drzi Cheltenham koliko moze ovim remijem u 90
Ne moze, dalje...

Nikola

Postby Stefanm992 » 23 Jan 2021, 22:05

Koliko sam uživao u Njukaslu pre 15ak godina a koliko je to negledljivo vec godinama... ubi ih vila
Stefanm992

Postby AirBall » 23 Jan 2021, 23:41

Newcastle je trenutno najslabiji tim lige...

Ono sto igraju Shefield United, Fulham i WBA trenutno je za njih visa matematika...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal