Meni nije problem da kazem da po mom misljenju nije penal ili jeste. Prvi sam protiv Brajtona rekao sramota, kao sto sam i sinoc rekao da je penal za Liverpul.
Ali eto Zlaja misli da nije i tu dolazimo opet do toga kako ko gleda.
I opet ti kazem, ne mozes izigravati apostola istine posto se nisi oglasio kad nisu svirana 2 penala protiv Vulfsa ili kad je za isti start kao nad Pogbom sviran penal za Arsenal protiv tog istog Mancestera.
Dalje, ne mozes glumiti apostola posto si ovde dozivljavao orgazme dok je Real sa sudijama terorisao evropu i kad tvoj omiljeni igrac postigne milion golova iz penala pa se onda lozis na njegove rekorde.
Vrhunac je bio kad kazes da ne volis ni Real ni Murinja,.ali eto ti si "objektivni" ljubitelj fudbala
I da, ide ti tezak period koji ces moci da prebrodis u piskaranju iznova i iznova, ali ja zaista ne mogu da ucestvujem u tome. Ko hoce da vidi, vidi. Imam vec toliki staz na forumu da ne moram da dokazujem sta mislim iznova i iznova.
Nisi izigravao apostola ni prosle sezone kada je Liverpul imao protekciju u milion situacija. I ovo sto Klop kaze, nije slucajno. Veliko je ime, aktuelni sampion i njegov pritisak znaci, a sad mu je Mancester vec ozbiljan konkurent i tek ce sad poceti igre. Videcemo da li je Ole dorastao, da je Murinjo na njegovom mestu ne bih brinuo sto se toga tice.