Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby Houdini » 06 Aug 2011, 15:37

Dobro prvo poluvreme Intera, lose drugo. Sto zbog fizicke spreme, sto zbog izostanka bitnih igraca. Iskreno se bojim sezone pod Gasperinijem, ova odbrana sa tri centralna odbrambena mi ne uliva poverenje.

Snajder :thankyou: za sve. Kud plovi ovaj brod Snajder ode za 36 miliona a Pastore za 43 :facepalm:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby mali_buda » 06 Aug 2011, 15:47

Kad god prikazu Gasperinija, ja pomislim da je u pitanju Anceloti :)
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Burke » 06 Aug 2011, 15:59

Houdini wrote:Snajder :thankyou: za sve. Kud plovi ovaj brod Snajder ode za 36 miliona a Pastore za 43 :facepalm:

Слажем се да је Снајдер доста бољи играч од Пастореа, али на висину трансфера значајно утичу и године играча. Наиме, ПСЖ ће за 4 године моћи да прода Пастореа, који ће тада имати 26, за много веће новце него што ће Сити моћи да прода Снајдера, који ће тада имати 31.
Burke

Postby Napredpartizan » 06 Aug 2011, 16:04

Nadam se da ce Snajder ipak ostati u Interu posto je Siti negirao danas da je uopste poslao ponudu...
Napredpartizan

Postby 71:70 » 06 Aug 2011, 19:42

Nastavljamo da dominiramo u gradskim duelima! Odlicno!!! :hatman:
71:70

Postby Houdini » 06 Aug 2011, 22:05

Burke wrote:Слажем се да је Снајдер доста бољи играч од Пастореа, али на висину трансфера значајно утичу и године играча. Наиме, ПСЖ ће за 4 године моћи да прода Пастореа, који ће тада имати 26, за много веће новце него што ће Сити моћи да прода Снајдера, који ће тада имати 31.

Mislim da je Pastore odlican igrac, ali medijski prenaduvan. Kada se tome doda zelja PSZ-a da dovede sve sto moze da dovede ( obzirom na nizak rejting kluba), plus italijanski Mamic - Zamperini (ili je ovaj hrvatski Zamperini) dobije se ova cifra.

Snajder nazalost 99% odlazi iz kluba u narednih par dana.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby irriducibili » 06 Aug 2011, 22:28

Houdini wrote:Snajder nazalost 99% odlazi iz kluba u narednih par dana.

I treba da ode, Snajder je isuvise dobar igrac za ovaj Inter
irriducibili

Postby Houdini » 06 Aug 2011, 22:31

Iako navijam za Inter sa ovim se slazem, jer je nakon Murinja sve krenulo nizbrdo. Benitez, pa Leonardo (koji ode zbog PSZ-a), sada Gasperini. Sve ovo vraca u devedesete, samo sto je sad seria A ocajna pa ce i ovakav Inter biti konkurent za scudetto.

Edit: Ocekivao sam da ce Junajted uzeti Snajdera, iznenadio me je Siti. Mada kada je u pitanju Siti nista me ne iznenadjuje.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Felipao » 07 Aug 2011, 02:15

Atalanta krece sezonu sa 7 poena minusa,a u Parmu je stigao levi bek Mateo Rubin.NIkad cuo...
Felipao

Postby Tumbas » 07 Aug 2011, 09:11

Felipao wrote:Atalanta krece sezonu sa 7 poena minusa,a u Parmu je stigao levi bek Mateo Rubin.NIkad cuo...

Druga Ligo, eve nas!!! :trtmilojka: Jos nismo ni poceli takmicenje, vec mozemo da se pakujemo za povratak u Seriju B!
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby Felipao » 09 Aug 2011, 16:21

Prevario sam se,6 poena minusa...Kazne popili Sinjori,Doni,MAnfredini.

Former Italy international Giuseppe Signori handed five-year ban while Atalanta docked six points for role in betting scandal
The Italian FA has docked the Serie A club points for their involvement in the summer betting scandal, while their captain Cristiano Doni has been banned for three-and-a-half years
Ex-ltaly star Giuseppe Signori has been banned for five years while Atalanta will start the 2011-12 Serie A season with a six-point deduction after the FIGC's disciplinary commission announced their sentences following an investigation into the 'Last Bet' scandal.
Last week federal prosecutor Stefano Palazzi advised the Italian FA over the punishment that should be handed out based on the alleged involvement of those implicated in the scandal.

And the FA has now returned their verdicts. Signori was slapped with a five-year ban and will be excluded from holding any football-related role for life while Atalanta have been deducted six points.

Atalanta captain Cristiano Doni received a three-and-a-half year ban from football and Thomas Manfredini has been suspended for three years.

The sanctions all relate to a criminal case brought forward by prosecutors at the tribunal of Cremona who uncovered an illegal betting ring involving a number of footballers and officials back in June.

Atalanta, Doni, Manfredini and Signori have denied any wrongdoing despite the sentences handed out by the FIGC.
Felipao

Postby losmi » 10 Aug 2011, 20:29

Inter navodno prihvatio ponudu Anzija za Etoa. Prodaja Snajdera i Etoa bi bilo potpuno samoubistvo za INter, koliko god para da dobiju, bolesno je prodati ih u jednom prelaznom roku. Ako ne dovedu dobra zamene, a takvih je malo, tesko ce biti konkurentni za titulu
losmi

Postby Stoxan » 10 Aug 2011, 21:49

A ko da zabrani igraču za one pare. Četiri godine po 20 miliona evra. :bliss: To je meni veće samoubistvo nego što je Inter ostao bez Etoa.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby mali_buda » 10 Aug 2011, 22:40

Stoxan wrote:A ko da zabrani igraču za one pare. Četiri godine po 20 miliona evra. :bliss: To je meni veće samoubistvo nego što je Inter ostao bez Etoa.

I ponovo postaje jasno, da niko, ma koliko bogat da je, nije imun na "nepristojne" ponude.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Houdini » 11 Aug 2011, 12:10

Ukoliko Eto ode Snajder najverovatnije ostaje. Snajder je bio pred izlazom, ali se pojavio ludi Anzi i ponudio to sto je ponudio :facepalm: Inter smanjuje budzet, jer pojedini igraci imaju prevelika primanja. Na pragu odlaska su i Muntari, Pandev, Mariga i Santon (opet glupost velika po meni). A sve to navodno jer zele da pocnu graditi svoj stadion.

Navodna zamena za Etoa se pominje Laveci, mada bih ja iskreno pre dao sansu Kastanjosu.
Studenti u saopštenju
Houdini

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal