Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Španska liga

Re: Primera

Postby KKP » 15 Aug 2011, 00:27

Uzbudljiv meč sa četiri gola, mislim da pored sufijske pomoći (nisam gledao meč, a nisam ni morao da bi znao), Barsa kvalitetnija od Reala i da će ih dobiti na Kamp Nou...
KKP

Postby Tyrone Spong » 15 Aug 2011, 16:23

ovo dovodjenje Fabregasa u barsu , je za mene razlog vise da navijam za Real.
Tyrone Spong

Postby mali_buda » 15 Aug 2011, 16:38

Sta mislite, umesto koga ce i da li ce uopste upasti Fabregas u prvu postavu?
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Tyrone Spong » 15 Aug 2011, 16:46

u prvu postavu sigurno, a sad u mesto koga pitanje je veliko. mozda u mesto Keite
Tyrone Spong

Postby mali_buda » 15 Aug 2011, 16:52

Tyrone Spong wrote:u prvu postavu sigurno, a sad u mesto koga pitanje je veliko. mozda u mesto Keite

Kad sam postavio pitanje, mislio sam na proslogodisnju postavu, ne onu od sinoc. Keita je dosta igra, ali mi se cini da nije bio stalan clan prve postave.

Valdes - Alves, Pike, Pujol, Maksvel - Maskerano, Cavi, Iniesta - Pedro, Vilja, Mesi!

Da li moze Fabregas igrati umesto Maskerana?
mali_buda

Postby KKP » 15 Aug 2011, 17:19

Bilo je priče da će Barsa igrati u formaciji 3-4-3 ako dođe Fabregas, ali pitanje je to. Sad se probija sjajni Tijago Alkantara, ugušiće ga Fabregas skroz, a da ne pominjen Ćavija, Inijestu, Busketsa...
KKP

Postby Tyrone Spong » 15 Aug 2011, 20:47

ko zna sta je u Gvardolovoj glavi :D
Tyrone Spong

Postby Napredpartizan » 15 Aug 2011, 20:57

KKP wrote:Bilo je priče da će Barsa igrati u formaciji 3-4-3 ako dođe Fabregas, ali pitanje je to. Sad se probija sjajni Tijago Alkantara, ugušiće ga Fabregas skroz, a da ne pominjen Ćavija, Inijestu, Busketsa...

Meni je isto toalno nelogican potez dovodjenje Fabregasa... Prvo sto je stalno povredjen,drugo sto je vec sada mali Tiago bolji igrac...
Napredpartizan

Postby nolinjo » 15 Aug 2011, 21:01

Napredpartizan wrote:
KKP wrote:Bilo je priče da će Barsa igrati u formaciji 3-4-3 ako dođe Fabregas, ali pitanje je to. Sad se probija sjajni Tijago Alkantara, ugušiće ga Fabregas skroz, a da ne pominjen Ćavija, Inijestu, Busketsa...

Meni je isto toalno nelogican potez dovodjenje Fabregasa... Prvo sto je stalno povredjen,drugo sto je vec sada mali Tiago bolji igrac...

koji busket taj terena vise videti nece ...taman tu dolazi sesk -koji je i povredjen 3 put bolji od busketa :ajdejebote:
tiago je mnogo ofanzivniji ,on ce biti rezerva najverovatnije mesiju i igrace u kupu :)
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 15 Aug 2011, 21:31

Buskets je igrac koji trci, zatvara, prekida akcije protivnika, radi prljav posao, a takav je uvek potreban ekipi. Mislim da ce se on i Maskerano menjati na toj poziciji. Fabregas je "finiji" igrac, tehnicar, graditelj igre. IMO, ili ce se menjati taktika ili ce neko od "jacih" imena na klupu.

Iniesta - Cavi - Fabregas mi pretanko deluje u fazi odbrane. Mada, sto Harper lee napomenu na drugom topicu, Barsina odbrana pocinje od Mesija i ostalih napadaca, koji presing vrse vec na protivnickom sesnaestercu.
mali_buda

Postby lord_slawe_ » 15 Aug 2011, 21:33

mali_buda wrote:Buskets je igrac koji trci, zatvara, prekida akcije protivnika, radi prljav posao, a takav je uvek potreban ekipi. Mislim da ce se on i Maskerano menjati na toj poziciji. Fabregas je "finiji" igrac, tehnicar, graditelj igre. IMO, ili ce se menjati taktika ili ce neko od "jacih" imena na klupu.

Iniesta - Cavi - Fabregas mi pretanko deluje u fazi odbrane. Mada, sto Harper lee napomenu na drugom topicu, Barsina odbrana pocinje od Mesija i ostalih napadaca, koji presing vrse vec na protivnickom sesnaestercu.

a, daj :stani:

ni ne moraju da budu bog zna kakvi defanzivci, a daleko od toga da su losi - imace posed lopte u svoju korist 60-70% u proseku cele sezone.

edit - iskusno sam zaboravio da boldujem dokrajarecenice :biggrin:
lord_slawe_

Postby mali_buda » 15 Aug 2011, 21:35

Mislio sam samo na odbrambenu stranu njihove igre. Naveo sam posle da oni igraju visok presing i da brzo oduzimaju loptu. Ali, cini mi se da uz njih mora da igra neko poput Maskerana. Mozda (verovatno) gresim, ali jedva cekam da vidimo na delu.
mali_buda

Postby nolinjo » 15 Aug 2011, 21:42

vrlo moguce da ce gvardiola da povuce cavija malo nazad ,da fata na iskustvo ...a po meni fabergas igra istu odbranu kao cavi -a inijesta je malo tanji ...
i ta konstatacija da barca igra odbranu od mesija i dalje stoji (bas zato im vise nece ni trebati busket)
zato ni mascerano nije igrao vise prosle sezone ...jer njima treba dodavac a ni igrac koji kvari igru -njima treba igrac koji ce jos vise da unapredi dodavanje a ne neki "gatuzo" koji ce cim dobije loptu usporiti napad
a u odbrani se to nece osetiti jer igraju presing od spica i nevazno je koliko ofanzivaca imaju ako svi oni presinguju lopta ce sama doci ...pitanje posle koliko sekundi-da ne kazem minuta
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Kantona » 15 Aug 2011, 23:55

A kako komentarisete one dve situacije pred kraj, penal (?) nad Ronaldom i penal (?) za Barsu, da li nad Pedrom, ko li bese?
Kantona

Postby KKP » 16 Aug 2011, 00:03

U formaciji 3-4 (1-2-1)-3 i sastavu Valdes - Pujol, Pike, Abidal - Buskets - Ćavi, Inijesta - Fabregas - Mesi, Vilja, Sančes bi Barsa mogla da igra, to sam čitao pre nekog vremena, pišu španski mediji da navodno Gvardiola tako planira kad dođe Sesk...

Ali veliko je pitanje da li će stvarno ovako biti, onda Alves gubi mesto, a i Tijago nepravedno će biti u drugom planu...
KKP

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal