Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Liga šampiona

Re: Liga šampiona

Postby Inzaghi » 07 May 2025, 06:52

Slazem se sa Pitom. A sve i da je imao bolju ekipu nije bas da su tu Figo, Zuba, Rekoba itd a ostali nisu bas Lil, Lion i MArsej.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Houdini » 07 May 2025, 08:27

Pite Inzaghi je odlican za kup takmicenja, zato je i osvojio toliko kupova, pa i pre dve godine kada je Inter isao do finala, i pored lakog zreba, opet treba doci do finala.. ali jednostavno ima problem drugog dela sezone, jer ne zna da iskoristi ceo tim, ne zna da napravi od igraca rotacije korisne igrace.. cak ni od Zielinski mu nije ni delic onog iz Napolija.. onda mu starteri pregore..

kod Kontea je recimo slicna prica, samo sto on prvenstva przi, ali ima problem dvomeceva i kup takmicenja..

i te prve njegove sezone u Interu jesu mozda malo pali sa igrackim kvalitetom, ali od tada su definitivno iz sezone u sezonu igracki bolji i bolji.. a taj pad je posledica italijanskog fudbala, svi timovi prodaju da bi preziveli, pa pogledaj Napoli iz sampionske sezone fali mu 4 od 5 igraca.. Osimhen, Kvaratskhelia, Min-jae, Zielinski..

ali da bi titula sada sve kikseve od prethodnih sezona pomela, to je sigurno..

a sto se tice World Class timova, ne znam koliko bi njemu odgovarao pritisak da mora da se osvoji prvenstvo, plus da se stigne daleko u LS.. u Interu ima kredit da i pored slabijih rezultata nece biti sece preko kolena.. u Bajernu bi posle prvog loseg prvenstva bio na vratima..

Edit: e jbg sad avangardni Inzaghi, najbolje da ima igrace Reala i da igra protiv Flore i Rudara iz Ugljevika :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Starks » 07 May 2025, 08:50

Od moguće četiri titule u Seriji A osvojio je jednu. Uvažimo konstataciju o sjajnom Napoliju iz 2023. i opet ostaju dva ozbiljna kiksa na domaćem frontu. Lično, teže mi je pala Milanova titula 2022. godine, ne zbog rivalstva već što im je tim bio komičan. Otpisani Žiru riješio prvenstvo.

Kupovi i superkupovi su utješna takmičenja, Inter je top 10 klub u evropskim okvirima, šta sad treba da se veliča trofej u kojem pobjednik izbaci 2-3 osrednja prvoligaša i prije toga niželigaše?

Ove godine nije dobio nijedan derbi protiv Juventusa (iako je vodio 4:2 na Meaci), žalosnog Milana (0-2-3, jedan remi stigao u sudijskoj nadoknadi) i Napolija.

Nije sramota, ali jeste neuspjeh način na koji je Atletiko izbacio Inter lani u osmini finala.

Inzagi fakat ima štofa da bude veliki trener, ali nema mentalni sklop za to. Ne umije da nokautira protivnika, ne umije da zatvori utakmicu kad je u prednosti, nema instinkt predatora poput Murinja, Fergusona, Kapela, u manjoj mjeri Simeonea...
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Stefanm992 » 07 May 2025, 15:23

inter nije poput psg i bajerna jaci za 15ak bodova od konkurencije ali je ipak jaci i neuspeh je jedna od 4 moguce titule u trenucima kada je juve sagoreo a ostatak lige ima zesce ogranicena sredstva pa se pojacavaju ili otpadom premijer lige ili prospektima van liga petice

lepo je hudini primetio za kontea , na duze staze poput prvenstva je bog ali kupovi i taj skok na najveci nivo kakva je LS ili npr svetsko prvenstvo je uzasan i realno mali trener , da ne pricam da su mu utakmice negledljive i da ne stvara igrace

mnogo me zanima inace kako ce se ova mlada barselona nositi sa pritiskom ocekivanja sledece sezone , a pre toga hoce li psz uspeti da izbaci mini gvardiolu i smaranje od fudbala
Stefanm992

Postby Radonjaa » 07 May 2025, 16:29

Stefanm992 wrote:inter nije poput psg i bajerna jaci za 15ak bodova od konkurencije ali je ipak jaci i neuspeh je jedna od 4 moguce titule u trenucima kada je juve sagoreo a ostatak lige ima zesce ogranicena sredstva pa se pojacavaju ili otpadom premijer lige ili prospektima van liga petice

To je u jednu ruku tačno, ali je i preuveličano, tačno je da se ostali pojačavaju škartom iz jačih liga, ali konkretno Milan je godinama među najvećim trošadžijama i u Italiji i jedno vrijeme u Evropi, ali za sve to vrijeme (sem par godina Maldinijevog mandata) toliko glupo i na toliko osrednjih igrača troše te pare da to prolazi ispod radara. Inter u ovom momentu odvaja to što rade pametnije od ostalih, mada ova lista zanemaruje činjenicu da Inter najviše od svih troši na plate jer se često orijentišu na dovođenje slobodnih igrača koje privlače jačim ugovorima, ali je i to legitimna strategija koja im očigledno daje rezultate, makar u smislu da sklope jači tim od ostalih. :biggrin:

Image

Što se tiče Kontea, koliko sam ga cijenio prije 10 - 15 godina, toliko mi je kasnije dosadio :biggrin: Mada sam vremenom naučio opet da ga cijenim, odličan za kratkoročni rezultat, sezonu ili dvije u ligaškim sistemima i to idealno u ekipi koja ne igra Evropu, za duže od toga je i pretežak čovjek, i nema dovoljno štofa, a kad mora na više frontova obično kreće raspad.
Možda je tu reputaciju lošeg kup trenera mogao da razbije 2016. kad je radio odličan posao sa jednom izuzetno limitiranom Italijom, ko zna šta bi bilo da Zazin penal protiv Njemaca nije otišao nebu pod oblake, ali je i van toga imao dovoljno prilika da se pokaže.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby fontaneros » 07 May 2025, 19:10

Barkola u 11 umesto Ousmana

Spoiler: pokaži
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Sezione » 07 May 2025, 19:42

Kako njihova sluzba uvek progura dobre picokare u svetsku orbitu, ovim nasima je vrhunac da seru po njima u uae
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Nikola » 07 May 2025, 19:57

Dok nisam otvorio da vidim sliku i shvatio o cemu pricas, mislio sam da je "seru" upotrebljeno figurativno
Onda sam skontao :laugh:
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby fontaneros » 07 May 2025, 20:09

Kakva sutina Trosara, a tek obrana Djidjija :blue:
fontaneros

Postby Inzaghi » 07 May 2025, 20:09

Strasan igrac Trosar
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby NEDJA » 07 May 2025, 20:09

Odegarda. Cudesna odbrana
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby fontaneros » 07 May 2025, 20:17

Ijaoooo steta
fontaneros

Postby Dexi » 07 May 2025, 20:21

Za ove koji su bolje upuceni ,koji budzet ima Inter u Evropi?
Dexi

Postby fontaneros » 07 May 2025, 20:31

Kakva lepotica Ruiza :blue:

Mrtvi Barkola
fontaneros

Postby Starks » 07 May 2025, 20:32

Uvek dva štopera kod engleskih ekipa su dva buzdovana
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal