by Pit Bull » 06 Aug 2024, 23:10
Uspjeli slepci da utjeraju za dvoznak. Ponisten im gol za 2-1, ali nisu ni zasluzili pobjedu. Ovaj Olajinka sto je usao zivotinja. Taj bi za Partizan dao 30 golova u JSL.
Elem, ocekivani rezultati danas.
Ludogorec je dva puta igrao LS i to oba puta sa istim trenerom u dva razlicita mandata. Pogadjate ko im je sada trener? Isti covjek, Dermendziev. I uopste me ne bi iznenadilo da i treci mandat zapecati sa LS. Vise od pola posla uradjeno danas, a nisam siguran da je Dinamo Bog zna kakav favorit protiv njih. A i dodju im za onu eliminaciju Vidinom golom prije 10 i kusur godina.
Midtjiland odradio Ferencvaros. Taj par ukrsta sa Slovan-Apoel, tako da mislim da ce Danci da prodju do kraja ako se ne raspadnu u Budimpesti. Fradi za trenera uzeli covjeka koji je prokockao 0-3 protiv Zrinjskog... Ne znam sta su ocekivali drugo nego ovo.
PAOK realan iks, imaju cistu stiuaciju i ne vjerujem da ce sebi priustiti da na Tumbi ispadnu od Malmea.
U ovom ligaskom dijelu sam gledao Salzburg skoro citav mec. Zasluzili su 2+ pobjedu i onda naravno prime idiotski gol u nadoknadi. Opet, sumnjam da ovaj Tvente moze da ih izbaci, ali kad je mogla Zvezda onomad sto ne bi mogao Tvente. Kahveci iz Fenera pogodio brutalan slobodnjak sa 17 metara, samo 2-3 minuta nakon sto je Lil iz iste pozicije imao slobodnjak na drugoj strani koji je otisao par centi pored gola. Golman nije ni krenuo. Steta za poraz Fenera, ali mislim da ce dobiti u revansu. Rendzers se isto u nadoknadi iscupao.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒