Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Liga šampiona

Re: Liga šampiona

Postby Hajzenberg » 29 Aug 2023, 21:04

E ovo mladići iz Berna prosuti neće.
Hajzenberg

Postby Rokanontas » 29 Aug 2023, 21:37

Ajde braćo Norvežani..
Rokanontas

Postby Hajzenberg » 29 Aug 2023, 21:41

Ovo kako igraju Molde i Bodo u Evropi je čista poezija. Kvalitet plus puna takmičarska forma izazvana činjenicom da im je prvenstvo prošlo već pola i više puta.
Hajzenberg

Postby Stefanm992 » 29 Aug 2023, 21:44

sa druge strane pao juri gol zaostatka protiv LE ekipe kod kuce i onaj sporar i u prvom joanidis usamljeni napred , jovanovic je jedan od onih cije je utakmice bas tesko gledati

e tako , sad igraj oprezno dokle hoces
Stefanm992

Postby Rokanontas » 29 Aug 2023, 21:48

Galata se kući pred punim stadionom besramno brani.. Turci se bore za goli život.. protiv Moldea..

E sad zamišljam kakva bi pljuvačina bila ovde da se Zvezda/Partizan brani kući protiv Moldea.. išla bi priča kako smo cave koje veze nemaju, sramota , bednici i ljudske amebe..
Rokanontas

Postby Hajzenberg » 29 Aug 2023, 21:49

Na kraju će sve tri atinske ekipe u LE. Za PAO je to stvarno dosta imajući u vidu dugogodišnju apstinenciju iz Evrope plus teško izvlačenje u Marselju.

Molde se provukao kroz iglene uši i protiv Helsinkija i protiv Klaksvika ali ove dve utakmice su odigrali predobro. A naš je problem što poslovično ''potcenjujemo'' te timove pa ti se posle desi neki Nordsjeland npr.
Last edited by Hajzenberg on 29 Aug 2023, 21:52, edited 1 time in total.
Hajzenberg

Postby Baxter Stockman » 29 Aug 2023, 21:50

Kad vidim na šta liče Šporar i Đuričić možda je i dobro što su nas zaobišli.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Hajzenberg » 31 Aug 2023, 17:58

PSŽ-Milan-Borusija D.-Njukasl, ala će da pršti.

Odoše grupe u istoriju, a sutra će i ove u LE/LK. Od naredne sezone švajcarski sistem kao u šahu što se najviše koristi, jedna tabela, kompjutersko izvlačenje verovatno pa šta kome zapadne. 8 mečeva u LŠ/LE i 6 u LK, sa 4/3 tima kod kuće i sa isto toliko u gostima, naravno sve sa različitim timovima, jednostruki bod sistem.

Zvezda može da se bori za treće mesto i prelazak u LE a od naredne sezone ni tog prelaska preko zime nema iz jednog u drugi ''rang'' ali zato ekipe koje budu ekvivalentne ovim sada trećeplasiranim ostaju u takmičenju koje su i započele.
Hajzenberg

Postby White Mamba » 31 Aug 2023, 18:55

Radonja, F?
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Radonjaa » 31 Aug 2023, 19:18

F, F. Odeljenje :biggrin: Bukvalno jedina želja koju sam imao za žrijeb je da izbjegnemo vas iz četvrtog, čak sam bio dosta zadovoljan Dortmundom, ali sad mi se već ništa ne sviđa. Još u istom danu propao Taremi :laugh:

Tek ćemo vidjeti raspored (pogotovo vaš ligaški u odnosu na LŠ), formu, povrede, pošto će u ovoj grupi izvjesno odlučivati nijanse, ali sam prilično siguran da će Enrike sa PSŽ-om izaći iz grupe, a iznenadio bih se da Borusija bude među 2. Milanu poslednjih godina ne leže Englezi, teško fizički pariraju, a i Njukasl je na papiru vjerovatno kvalitetniji, ali sa druge strane Edi nema nikakvo iskustvo balansiranja na ovoliko frontova, klubovi povratnici posle dugih pauza su uvijek znak pitanja, recimo da mi je to 55/45 u korist Njukasla, nadam se da će se odlučivati u direktnom duelu
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby White Mamba » 31 Aug 2023, 20:03

:okk:
Bice zanimljivo :D :okk:
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Гроф Тинторето » 31 Aug 2023, 20:42

Bilo bi dobro da plastikaneri zavrse iza Milana i Borusije
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Grande Alessandro » 31 Aug 2023, 21:10

Radonjaa wrote:Još u istom danu propao Taremi :laugh:

Ladno ste mu ponudili 1.5M po sezoni, a agent trazio 5M... :laugh:

A ako sam dobro ispratio, neki levi igrac kod vas ima 1.3M...zaboravih koji...
Grande Alessandro

Postby Radonjaa » 31 Aug 2023, 21:19

Treći golman :biggrin: Ali nije to baš čitava priča, isto kao što je juče bilo 5 ili 6 različitih informacija o tome koliko je ponuda, danas je isto toliko teorija o tome zašto je dogovor propao. Pogotovo jer je jedino oko čega su svi bili usaglašeni juče da je Taremi dogovorio platu od 3 miliona + 1 milion u bonusima.

Najbliže istini zvuči ovo što pišu da je Taremi vlasnik 15% svog ugovora, i da je na lične uslove pristao još odavno (pošto je aktuelan nedeljama ako ne i mjesecima), kad se sa Portom pregovaralo o cijeni od 25-30 miliona, a pošto je sinoć dogovorena cijena u rangu od 15 miliona, on je u tome ostao kratak 1,5 - 2 miliona i prirodno je očekivao da mu Milan to nadomjesti kroz platu, jer je cijena dijelom pala i jer je on vršio pritisak na Porto. A koliko sam ispratio, početkom ljeta je odbio ponudu iz S. Arabije od 35 miliona godišnje, znači da definitivno nije problem u jednom ili dva miliona, nego u nastupu ovih klošara koji vode Milan. :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Grande Alessandro » 19 Sep 2023, 11:14

Ko vam deluje kao glavni kandidat da uzme LŠ ove sezone...i zašto opet Siti? :biggrin:

Trenutno ne vidim ozbiljniju ekipu od njih...

Bajern mi je sa Tuhelom baš loš...i tu su napravili grešku što nisu ostavili Najgelsmana...
Real jeste Real...ali nema Benze i biće teško bez njega...
PSG mi deluje da je tek u nekom procesu stvaranja tima...a i Enrike mi je možda ok za selektorsko mesto, ali ne baš i kao trener...
Barsa možda može da dogura daleko? Mislim da će im to i biti primarni cilj ove sezone...mislim na LŠ...
Italijani su imali dobru prolu sezonu, ove već ne verujem u neki ozbiljan rezultat...
Neko još od Engleza, pored Sitija? Arsenal tu deluje najozbiljnije...mada je i Njuka ok...za Man. Utd. već nema nade...
Grande Alessandro

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal