Bogun wrote:Samo nam Španci "begaju", mislim da bi moralo da se ide do 80ih ili 90ih, znam da je Zvezda dobila Barselonu ili Real (možda i obe ekipe) tada, ali ne znam da li je bilo malo pre Barija ili posle toga.
Било је текми са њима и у 20. веку ал ко ће сад да попамти све. Имају по нету архиве само треба пронаћи.
Звезда је тукла Реал на пенале седамдесетих у Купу победника купова ваљда, на пенале када је Оља Петровић издоминирао у пенал серији, скинуо пенал и један дао.

После смо играли са Реалом и осамдесетих у КЕШ-у па смо испали на више примљених голова код куће а иначе убили смо их на Маракани игром.
Са Барсом знам онај реми 1-1 1996. на пуној Маракани у КПК, повели 1-0 и минут касније изједначење. Роналдо и Стоичков у нападу, Гвардиола и Луис Енрике средина, Надалов стриц у одбрани, Баија голман... А на клупи легендарни Боби Робсон и његов преводилац неки Мурињо.

Пре тога смо пукли 1-3 тамо.
За Партизан знам наравно оно финале КЕШ-а ал бога питај колико је ту било текми.
Репка се крљала са њима у неким квалификацијама да ли за СП или ЕП тамо негде седамдесетих, знам да је публика на Маракани попиздела јер су Шпанци симулирали стално а требала нам победа за пласман, нисмо победили а Шпанци су једва живи изашли са терена. 82. су нас окренули на СП 2-1 и наравно меч 1990. и Пиксијев докторат.