by ExEr » 13 Aug 2023, 09:28
Stoji da su ga jurili da ga biju...ali ga nisu ubili...
Mozda bi posle batina i preziveo, posle skoka ,ne guranja, nije preziveo
To moze jedino da se tretira kao tuca sa smrtnim ishodom u najgorem slučaju, nikako kao ubistvo
Bio je neki slucaj u makedoniji na Ohridu, u to vreme, gde je poginuo neki nas u tuci, i gde je direktno u tuci stradao, pa su osudjeni ali je tretirano kao tuca sa smrtnim ishodom
Jeste da je recimo njegov izbor skoka u direktnoj vezi sa opasnoscu koja mu preti, jer da je nije bilo ne bi ni doslo do izbora, ali takodje je njegov izbor nosenja majice indians tuluz i pevanja pesama i provociranja je deo reakcije koju je svesno izazivao, da ih nije bilo ne bi bilo tuce, ne bi bilo jurenja ne bi bilo skoka
Uzrocno posledicne reakcije
Da se vratimo na prvotno stono bi rekli, dakle ubistvo nije
To ako meni sud kaze da je danas petak, ne mora da znaci da jeste, iako ima sve instrumente da bude iznad mene i da se potvrdi da je
Iza sebe imam tri presude u kojima sam popusio sa sve argumentima na mojoj strani, al posle odluke apelacionog da vrati na sudjenje opet zbog manjkavosti ,udari se ista presuda bez obzira na sve manjkavosti, bez ijedne provere, izmene , dokaza koji nisu pribavljeni itd, jer se zna da nema apelacije 2 i da ostaje na snazi i sistem bole nas kita mi smo sud i drzava
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan