Kreanga wrote:Nije osvojio SP,cak ni finale nije igrao.Tu se diskusija zavrsava
Pogba u ovom modu je u 5 veznjaka na svetu,a slazem se da ne moze da pridje Ronaldu.Starletan mislim u smislu te frizure,ega,manekenisanja itd.Ronaldo je manijak sto se toga tice,ali to ne osporava njegovo fudbalsko znanje.
LS>SP, a CR7 ih ima pet
Uz to, nerealno je osvojiti SP sa Portugalom, samo osvajanje EP-a je ogroman uspeh.
Frizura

Sad sto covek ima zalizanu kosu znaci da je starletan, odnosno da ne bi bio starletan mora da ima neku zapustenu frizuru, kao Mario Kempes
Ego nema nikakve veze sa “ starletanstvom “. Dzordan i Kobi su verovatno dva najludja i najjaca ega u istoriji sporta, a ne bih rekao da su starletani.
Sto se tice “ manekenisanja “ ne znam na sta mislis, ali da li je manekenisanje sto covek vodi racuna o telu koje je glavno orudje njegovog posla ? Bez brige o telu nikada ne bi bio ovako dobar sa 33 godine. Slicno kao LBJ.
Da li je i Mesi starletan sa onom seljackom blajhanom kosom i onim rukavom kao definicijom seljacizma ?
Meni je od ovakvog Pogbe i Zorzinjo korisniji, da ne pricam o De Brujneu, Modricu, Krosu, Silvi, Eriksenu, Kokeu.
Mada, izgleda je naprasno ponovo naucio da igra fudbal