Razlika u odnosu igrača prema treneru i terenu je očigledna, ali Murinju se to već treći put desilo. I meni je odvratan moderni fudbal i ne vezujem se za igrače kao ranije (sigurno je i do godina i zasićenja), ali to je nešto protiv čega jedan trener u klubu kao što je Junajted ne može da se bori, posebno zato što se radi o igračima koje je sam doveo i onima koji su ponikli u klubu. Žao mi ga je, smatram ga jednim od najboljih trenera u istoriji fudbala, ali jednostavno odbija da se prilagodi modernim vremenima. Sad bih sve ove kaznio oduzimanjem barem dve plate, ali to je druga priča... To je što je, ne vredi sad napadati igrače koji su tu, jer ne može ceo tim da se najuri usred sezone, ali ne treba ni pljuvati Murinja.
Što se tiče utakmice - dobra partija, ali bi bila drugačija da je sudija svirao čist penal i crveni karton Baiju za onaj đon u grudi i da su spustili na 3:2. Još posle gol iz čistog ofsajda, to sudijama zaista nije trebalo.
Rečenica se produžava, sada glasi: "I dalje su to samo Kardif, Hadersfild i Bornmut."

Sledi Njukasl, pa fina pauza do utakmice sa Totenhemom. Ostajem pri tvrdnji da to treba da se pusti da bi Sparsi kidisali na onu đubrad.