Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Liga šampiona

Re: Liga šampiona

Postby ekonom Gavran » 19 Apr 2023, 21:56

Italijansko polufinale, sudar posrnulih velikana. Veliki uspeh za Inter i ovog bezveznjaka Inzagija.
"Godina za godinom-sve ludji sam za tobom"...
ekonom Gavran

Postby fabricio » 19 Apr 2023, 21:58

Real Milan finale,
Dva najveca evropska kluba.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Rokanontas » 19 Apr 2023, 22:00

Znači Real Siti i Milan Inter.. ima da pršti ko da je gazirano..

Zbog nekog old school vajba voleo bih finale Real Milan.. a mislim da će biti Siti - Inter.. jedino ako se žabarski Ratko Dostanić samoubije , što je i više nego izgledno, pa Pioli sa mnjeh Milanom dodje do finala što bi bio uspeh ravan odlasku na Mesec..

Poslednji put kada su Inter i Milan igrali dvomeč u nokaut fazi, čini mi se da je isto bilo polufinale.. Milan je ako se ne varam prošao na golove u gostima, a gol za Milan je dao moj tadašnji miljenik Ševčenko..
Rokanontas

Postby Tileoleo » 19 Apr 2023, 22:08

Последњи пут је двомеч завршен за зеленим столом, 3-0 службено за Милан због дивљања Интерових Ултраса. Ваљда сад не буде такав завршетак. :biggrin: Мада Милан је тада већ прошао практично даље. А јесте Шева дао гол, бомба левицом. Дао је Интеру и у полуфиналу 2003. када су прошли после 1-1 у гостима.
Tileoleo

Postby ИлићКапитен22 » 19 Apr 2023, 22:29

ekonom Gavran wrote:Italijansko polufinale, sudar posrnulih velikana. Veliki uspeh za Inter i ovog bezveznjaka Inzagija.

Као да је 2005.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Vasilije 1980 » 20 Apr 2023, 09:51

I Bajern poseduje svog Megvajera.

Horor dvomeč Upamekana koji će se dugo dugo prepričavati kako ne treba da izgleda kršteni odbrambeni fudbaler.
Vasilije 1980

Postby Vasilije 1980 » 20 Apr 2023, 10:13

Sad čitam da je komentator "beINSportsa" u živom prenosu Upamekana prekrstio u Upamegvajer. Pa ovo je hit. Ni malo ne bi bio u cipelama Bajernovog štopera.
Vasilije 1980

Postby Dr. Thomas » 20 Apr 2023, 10:16

Сити игра финале са РМ. Ако њих прођу мислим да ће лагано у финалу са 'талијанима.
Мада мислим да им Анћелоти може помрсити рачуне и да им одузме снове о титули.
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby Radonjaa » 20 Apr 2023, 14:40

Rokanontas wrote:Zbog nekog old school vajba voleo bih finale Real Milan.. a mislim da će biti Siti - Inter.. jedino ako se žabarski Ratko Dostanić samoubije , što je i više nego izgledno, pa Pioli sa mnjeh Milanom dodje do finala što bi bio uspeh ravan odlasku na Mesec..

Briljirao si na poslednjih par strana, ali mi nije jasno zašto u trećoj - četvrtoj sezoni ovog Milanovog jezgra i dalje važi priča o gomili autsajdera od kojih Pioli pravi čudo. Milan je individualno makar u rangu sa Interom, s tim da su Leao i Manjan dva najkvalitetnija igrača u tom dvomeču, a da Inter ima veću širinu.
Da se razumijemo, bio sam optimističniji pred Napoli, jer su mali klub koji se očekivano raspao pod pritiskom toga što im se ukazala istorijska prilika da igraju finale LŠ. Čak sam ubijeđen da bi im lakše pao dvomeč sa Bajernom/Čelzijem/Sitijem. Inter je druga priča, pritom od Piolijevog dolaska protivnik koji najmanje leži Milanu (3 puta dobijali derbi sa 3:0), ali tu svakako nema izrazitog favorita, niti bi bilo čudo da bilo ko prođe, vjerujem da će jedan gol odlučiti dvomeč.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Гроф Тинторето » 20 Apr 2023, 15:45

Prejebace Karleto Djozepa opet i usrace ga da uzme LS.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Rokanontas » 20 Apr 2023, 17:06

Što se tiče Milana, sastav koji oni imaju je u totalnoj disproporciji sa mojim sećanjima (i očekivanjima) na omiljeni mi (uz Parmu) žabarski tim.. Jer ovo sada u odnosu na ono s početka 2000ih (ili ako hoćeš s kraja 80ih i 90ih) je kao tim Specije a ne ekipa drugog najvećeg kluba jevrope.. I u tom kontekstu treba uzeti moj mnjeh stav.. A i ako ćemo iskreno, "Milan u finalu LŠ" na tiket ne bi turio ni Berluskoni
između dva kokainska maglovenja, kada ga spuca flešbek na neka ranija vremena..

Inter sa druge strane je.. pa Inter... :beyond:
Rokanontas

Postby grobar_Zvornik » 20 Apr 2023, 18:42

Image
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Stefanm992 » 21 Apr 2023, 13:36

Tileoleo wrote:Последњи пут је двомеч завршен за зеленим столом, 3-0 службено за Милан због дивљања Интерових Ултраса. Ваљда сад не буде такав завршетак. :biggrin: Мада Милан је тада већ прошао практично даље. А јесте Шева дао гол, бомба левицом. Дао је Интеру и у полуфиналу 2003. када су прошли после 1-1 у гостима.

ako se ne varam to je ona sezona 2004/2005 meni licno omiljena , u svakoj rundi dvomec za dugo pamcenje , u osmini celsi barsa i onaj gol ronaldinja u , po meni , najboljoj utakmici koju sam gledao , pa onda 1/4 finale i taj duel milan inter gde didu pogadja baklja i mislim da na toj utakmici nastaje kultna slika materacija i mislim rui koste , pa polufinale i fantomski gol luisa garsije i onda finale milan liverpul gde je milan bio ko danas real a liverpul ko danas milan i stignu 3-0 i dobiju na penale
Stefanm992

Postby Tileoleo » 21 Apr 2023, 15:27

Ма да, било је пичвајза.

На текми Ливерпул Челси са Енфилда је егал са Гарсијиним голом по легендарности Гудјонсенов промашај у 90. минуту где је Дрогби фалило центиметар да чвакне лопту у гол.

И реванш ПСВ Милан је био шоу све до Амброзинијевог гола, замало ПСВ није прошао даље.
Tileoleo

Postby Veljkona22 » 21 Apr 2023, 20:33

Hajdukovi klinci u finalu LŠ.
I mi pričamo posle o nekom fudbalu...
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal