Rokanontas wrote:Zbog nekog old school vajba voleo bih finale Real Milan.. a mislim da će biti Siti - Inter.. jedino ako se žabarski Ratko Dostanić samoubije , što je i više nego izgledno, pa Pioli sa mnjeh Milanom dodje do finala što bi bio uspeh ravan odlasku na Mesec..
Briljirao si na poslednjih par strana, ali mi nije jasno zašto u trećoj - četvrtoj sezoni ovog Milanovog jezgra i dalje važi priča o gomili autsajdera od kojih Pioli pravi čudo. Milan je individualno makar u rangu sa Interom, s tim da su Leao i Manjan dva najkvalitetnija igrača u tom dvomeču, a da Inter ima veću širinu.
Da se razumijemo, bio sam optimističniji pred Napoli, jer su mali klub koji se očekivano raspao pod pritiskom toga što im se ukazala istorijska prilika da igraju finale LŠ. Čak sam ubijeđen da bi im lakše pao dvomeč sa Bajernom/Čelzijem/Sitijem. Inter je druga priča, pritom od Piolijevog dolaska protivnik koji najmanje leži Milanu (3 puta dobijali derbi sa 3:0), ali tu svakako nema izrazitog favorita, niti bi bilo čudo da bilo ko prođe, vjerujem da će jedan gol odlučiti dvomeč.