Fića wrote:Desno krilo? Ako mislimo na istog, strasan potencijal.. Protiv nas sad u rumuniji je unistavao sve redom
Da, taj mali.
Ja nisam gledao U19, čak ni naše mečeve, al' je sinoć spomenuo komentator Al Džazire sport da je razbio na tom prvenstvu.
Ono je strašno kako mali koristi brisani prostor.
Primer:kreće akcija Barse B, golman dodaje loptu desnom beku, igrači Espanjola odmah krenu u presing (tzv. dijagonalu na njega), samim tim im poslednja linija stoji na 40 metara od gola, bek pod opterećenjem šalje dubinsku loptu po aut liniji koja pada na nekih 10-ak metara od korner zastavice i kotrlja se lagano ka gol autu. Delofeu, iako je bio otprilike na polovini terena kreće punim sprintom ka njoj, mislim da je tih 50-ak metara preleteo za 5 sekundi

, i stiže loptu pre nego što je otišla u gol aut, usmeravajući je ka golu uz sopstvenu neverovatnu promenu pravca iz punog sprinta(pola igrača bi se u toj brzini zakucalo u reklamne panoe).
Veoma lako rešava situacije 1na1, sa svojih 1.8m i finom građom jako ga je teško izbaciti iz duela, ma za svoje godine deluje i više nego dominantno. Još da poradi malo na završnici i realizaciji, biće on bomba od igrača...
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.