Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Specijalni vs ostatak sveta

Re: Specijalni vs ostatak sveta

Postby murinjo80 » 12 May 2021, 21:16

Ne znam kakav je status Dzeka.Dobar je ,ali ima dosta godina i dobru platu čini mi se.Pet miliona godišnje.Mislim da će se dosta vrteti oko Zaniola.Samo da ga posluži zdravlje.Bas ima dosta matoraca i krša.
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby DeniBer » 12 May 2021, 21:32

Može li anketa ovde da vidimo procene forumaša kada Murinjo dobija sledeći otkaz?
DeniBer

Postby Bolkonski » 12 May 2021, 21:34

I sa sto otkaza ostaje sa više LŠ-a nego ceo tvoj klub i više trofeja u 21. veku nego Arsenal :lollol:

Idi gledaj vizionara s desetog mesta.
Bolkonski

Postby Гроф Тинторето » 12 May 2021, 22:10

Vizionar je upravo oprao onog sto ce osvojiti Ligu sampiona.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Bolkonski » 12 May 2021, 22:22

Nema vremena da se zamara malim klubovima s desetog mesta, Doktora čeka treće ovosezonsko rešavanje Djozepa.
Bolkonski

Postby Гроф Тинторето » 12 May 2021, 22:33

Plasim se da ces prokleti Doktora kao sto si i Specijalisa.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Stefanm992 » 12 May 2021, 22:59

Bolkonski wrote:I drago mi je, i nije mi drago što sam pogodio sa prognozom da veliki Žoze Murinjo preuzima Romu.
Sa jedne strane, omiljeni trener u jedinom timu koji simpatišem od stranih timova.
Sa druge strane, još jedan tim kome je potreban zaokret u mentalitetu i kulturi, pa tek onda ozbiljna igračka rekonstrukcija ovog tima koji kao da je sastavljen po principu nasumičnog zahvatanja šakom u vreći.
Za to su potrebni vreme i novac, a videćemo koliko će biti i jednog i drugog.

Žoze je trener koji je dobijao najmanje strpljenja i vremena od svih vrhunskih stručnjaka.
Tako je bilo još u Čelsiju. Čovek uzeo dve uzastopne Premijer lige, igrao dva polufinala LŠ-a i bio smenjen treće sezone.
Na drugoj strani imamo trenera koji prve sezone ne osvoji ništa i ispadne od Monaka, blamira se četiri godine, prošle godine pukne titulu sa minus 20, ispadne od Liona, potroši milijardu i po i ulazak u finale se tumači kao nesvakidašnji uspeh.
Da je imao takvo poverenje i zaledjinu, Master bi bio vlasnik još nekih desetak trofeja i bar još jedne Lige šampiona.

U poslednja dva kluba je sabotiran i od strane vodećih ljudi, pa su mu tako umesto Škrinijara, Dijaša, Botmana, Zume, uvalili Rodona od 8 miliona, umesto Kastanja i Čelika, Doertija, umesto Bejlija, Bejla, desetku nisu ni pokušali da dovedu.

Sa onim grobljem od zatečenog tima Junajteda bio viceprvak i uzeo LE, ali nije bilo Ćikija Begiristajna da mu izboksuje još 600 miliona za dalju rekonstrukciju.

Imam sumnju i u vezi Rome.
Video sam da nagoveštavaju budžet od 70 miliona, što je dovoljno jedva za tri igrača.
Mada se kaže da će i sve od prodaje biti usmereno na pojačanja.

Najpre se treba rešiti nepotrebnih: Lopes, Santon, Peres, Smoling, Facio, Dijavara ili Kristante, Pastore, Under ili Klajvert, Mihtarjan, Pedro, Karles Peres.
Sve to treba rasprodati.

Traži se štoper, i prve opcije su Zuma i Bleki, a ne Dajer.
( A da je Levi doveo Škrinijara i taj Dajer bi delovao drugačije i imao je dobre utakmice, svakako je daleko manje loš nego kao desni bek i zadnji vezni, ali šta zna ovaj koji trpi teške murinjofobije.)

Potrebna su oba beka. Za desnog se pominju Pereira iz Lestera, Semedo i Čelik.
Za levog još nema imena, mada mislim da je Spinacola igrač kakve Mou voli.

Potrebni su zadnji vezni i box to box igrač, a kao prve opcije se nameću Matić i Renato Sančes.

Bar jedno krilo. Za sada se govori o Trinkau.

Od napadača, Vlahović, što je nerealno i Beloti, što je realnije.

Kruna bi mogao da bude Van de Beek, ukoliko želi da izbegne da ga najgori trener top10 liga masakrira.

Ostaje da se vidi da li će jedan od najvećih svih vremena konačno dobiti vreme i strpljenje koje zaslužuje i da li će projekat finansijski biti ispraćen na pravi način.

Za početak, povratak u LŠ.

Pozitivna stvar su navijači, Murinja inspiriše takva publika, a i on publiku.
Inače, u Italiji je i Interov Skudeto pao u senku Murinjovog dolaska, a akcije Rome prvog dana po potpisu skočile za 26%.
Veliki, veliki Žoze Murinjo.

Nemam sta da dodam , slazem se osim za mikija , ostavio bih ga jos jednu godinu i van de bek i zaniolo su mi guzva , tesko da ce obojica biti tu iako ih obožavam obojicu
Stefanm992

Postby Bolkonski » 13 May 2021, 14:35

Objavio Romano da nema nikakvog interesovanja Rome i Murinja za Erika Dajera.
A zaleteli ste se :biggrin:

Mislim da bi Zaniolo igrao poludesno, a VDB iza klasičnog centralnog.

Koko Lamela izrazio želju da se pridruži Žozeu, mali problem je u želji sa druge strane.
Bolkonski

Postby Radlirez88 » 14 May 2021, 01:02

@ Bolk
Ja bas nesto mislim da nece puno dirati odbranu nego da ce u prvoj sezoni gledati da skroz promeni igrace koji su na napadackim pozicijama. Od ovih pozadi mislim da ce samo golmana da menja posto tu gori. Nije Roma toliko los tim kojim ga neki prikazuju ima sigurno potencijala i solidnih igraca i sa dobrom transfer politikom ce moci da budu konkurentni za top4 iako su trenutno slabija ekipa od svih ostalih iz top7. Oni imaju nerealno mnogo igraca i po meni najbitniji zadatak im je sad da se otarase svih ovih matoraca koji ne mogu da igraju ozbiljan fubal vise, a samim tim ce i budzet dopuniti za pojacanja. Jos im se vracaju sa pozajmica> Florenci, Cegiz Under, Nzonzi Klajver, treba njima bas dorba cistka.
Radlirez88

Postby Bolkonski » 14 May 2021, 07:32

Ne znam baš ...
Ibanjez i Manćini me nisu baš ubedili da su potencijalno visoka klasa, Kumbulu nisam dovoljno gledao.

Mislim da dolaze štoper i bek.

Ali, da, ovom timu je potrebna najveća rekonstrukcija od svih timova Serije A koji gadjaju LŠ.
Možda će i veća muka biti osloboditi se nepotrebnih.
Tu mislim na Smolinga, Pedra, Mikija, Peresa, Karlesa, jednog od dvojca Dijavara/Kristante, Pastorea, Nzonzija videti šta će se raditi sa Florencijem, Underom, Klajvertom, Santonom, Ibanjezom, Majoralom, Džekom (šta je sve natrpao onaj Monći).
Samo za taj posao je potreban ceo prelazni rok, pa tek onda da se dovedu pojačanja.

Kad se oslobode svih škartova, obavezni su štoper, zadnji vezni, box to box, krilni igrač, napadač.
Ostalo može da sačeka i naredno leto.
Bolkonski

Postby Dare » 17 May 2021, 21:08

Pa što kad je tako sjajan trener ne napravi nešto sa tim igračima. Najbolje da ima neke top igrače u timu tipa Kejn, Son, lako bi mu bilo tako da dominira.

Oh, wait..
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Bolkonski » 17 May 2021, 21:12

Osvojio LŠ sa Nunom Valenteom, Fereirom, Koštinjom, Manišom, Rikardom Kostom, Alenjičevim, Derleiem i Benijem Mekartijem :laugh:

Čuveni Totenhem koji se naosvajao trofeja u poslednjih jedno 50 godina :lollol:
Bolkonski

Postby Sezione » 17 May 2021, 21:15

Pola reprezentacije finaliste EP te godine igralo kod njega u ekipi :biggrin:
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Pit Bull » 17 May 2021, 21:18

I opet se previse glorifikuje ta titula sa Portom.

Ogroman poduhvat, ali jedini ozbiljan rival u nokaut fazi Junajted koga si prosao golom iz slobodnjaka u revansu u nadoknadi...

Poslije Deportivo, Lion i Monako.

Ozbiljniji uspjeh ispadne ona LS sa Interom koji je bio do tada sinonim za luzeraj u LS sa Mancinijem i redovno ispadanje u osmini finala.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Dare » 17 May 2021, 21:22

Bolkonski wrote:Osvojio LŠ sa Nunom Valenteom, Fereirom, Koštinjom, Manišom, Rikardom Kostom, Alenjičevim, Derleiem i Benijem Mekartijem :laugh:

Čuveni Totenhem koji se naosvajao trofeja u poslednjih jedno 50 godina :lollol:

Sezione wrote:Pola reprezentacije finaliste EP te godine igralo kod njega u ekipi :biggrin:

Nećemo o tome. Jedan Deco mu igrao, R.Karvaljo, Bosingva. Strašan tim imao.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal