killchrome wrote:ne pije vodu taj rojkinovski pristup odavno. danasnjim igracima moras da titras jaja i pazis da im ne povredis krhka osecanja, ili si najebo. pogba, lingard i ekipica pozera
murinjo nazalos se tu ne snalazi vec neko vreme, tako da mu ostaje ili da menja pristup ili da vodi opet porto/slican klub, ili penzija.
pepu (koga ne podnosim) zato treba podici spomenik, jer ume sa tim retardima...od totalnog idiota za koga sam kaze da mu fale osnovni elementi fudbalske igre je napravio jednog od najboljih igraca lige, podatak za divljenje. mada mozda to govori nesto i o samoj epl
Bas tako Murinju su potrebni ratnici koji su u stanju svih 90 minuta pune koncentracije da iapunjavaju njegove takticke zamisli .. U Interu je imao Stankovica,Zanetija,Materacija ,Milita ozbiljne igrace u taktickom smislu koji pre svega razumeju sta on zeli od njih .m Tu je samo Snajder imao slobodu i igrao klasicnu 10 tku ..
United ima veliki potencijal ali je ekipa nekako disfunkcionalna , cini mi se da je napravljena jako losa selekcija odlicnih igraca koji se zajedno ne uklapaju .. Lukaku,Matic i Pogba su igraci za takticki ojacan sistem igre u sporijem ritmu Martial ,Rasford imaju ogroman potencijal ali iza sebe moraju da imaju Matu , Kutinja ili slicne igrace a ne Matica i Felainija..
Mislim da je njima u ovom trenutku najbolje da rasprodaju celu ekipu jer sa ovako loso selektiranim timom nece niko nista uraditi .. Ostaviti samo Martiala-Rasforda i Sanceza i na tom trojcu praviti igru .. sve ostalo rasprodati Matic,Lukaku,Pogba,Felaini itd...
Ova trojica ne mogu da dodju do izrazaja u ovakvom timu mancestera da stavis Salaha da igra pored Lukakua ,Matica i Pogbe delovao bi jalovo jel bi uvek imao aituaciju da ispred sebe ima 2-3 igraca ..
Murinju je najbolje da se vrati u Italiju jer tu jos uvek igraju takticki pismeni igraci sa fizickim kapacitetom da iznesu ono sto on zeli .. Inter bi mu svakako odlicno legao Ikardi je bas ono sto on voli takticki pismen igrac koji ima izvanredan osecaj za gol nesto slicno Militu .. Ima krila koja au odgovorna u odbrani an sredini ratnike..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.