Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Engleska liga

Postby Ron Swanson » 24 Nov 2018, 16:41

Ron Swanson

Postby Ron Swanson » 24 Nov 2018, 17:28

Mitro još jednom. Ajmo do het trika.
Ron Swanson

Postby Гроф Тинторето » 24 Nov 2018, 18:27

Konacno proradila Murinjova odbrana
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Baxter Stockman » 24 Nov 2018, 18:47

Kepa hahahahahahahahahaha
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Kreanga » 24 Nov 2018, 18:59

Rone,pusti Mitra.Sta kazes na Palasovu nulu na OT ?
Kreanga

Postby Гроф Тинторето » 24 Nov 2018, 19:47

Celzi propao.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Ron Swanson » 24 Nov 2018, 19:47

Mislim da Matić i Lukaku imaju neke kompromitujuće materijale sa Murinjom, jer je to jedino smisleno obrazloženje za njihovo pojavljivanje u postavi.

Matić je postao besmislen igrač. Trčkara svojom polovinom, pruži poneki pas levo, desno i nazad, ne prati protivničke igrače u odbrani, nije agresivan, ne uklizava, ne kreira... Igra 90 minuta svake nedelje, plus LŠ, a učinak mu je katastrofalan. Junajted opet ne liči ni na šta, džabe silne ulupane pare i velike reči. Da li je samo do Murinja ili ga igrači bojkotuju, ne znam, ali gotovo ceo tim je zreo za prodaju nekim osrednjim klubovima.

Ne znam da li mi je veća muka da gledam Junajted ili Partizan.
Ron Swanson

Postby Kreanga » 24 Nov 2018, 19:55

Slazem se.Ja sam mislio da ce biti neki impuls posle realno srecne pobede u Torinu,a onda je dosao Siti i zajebavao se.
Bas je trulo,ja mislim u odnosima.Po kvalitetima,Aleksis je u top 3 igraca,a isto je i medju najboljim igracima lige,a ucinak mizeran i jos pocinje sa klupe.Mora da se sece pre praznicnog ludila,ako se prva 4 odvoje na 10+ bodova do januara,kraj sezone u PL.
Kreanga

Postby White Mamba » 24 Nov 2018, 20:04

Poketino srolo Sariju <3
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Ron Swanson » 24 Nov 2018, 20:28

Kreanga wrote:Slazem se.Ja sam mislio da ce biti neki impuls posle realno srecne pobede u Torinu,a onda je dosao Siti i zajebavao se.
Bas je trulo,ja mislim u odnosima.Po kvalitetima,Aleksis je u top 3 igraca,a isto je i medju najboljim igracima lige,a ucinak mizeran i jos pocinje sa klupe.Mora da se sece pre praznicnog ludila,ako se prva 4 odvoje na 10+ bodova do januara,kraj sezone u PL.

Ma to u Torinu je bila čista sreća. Glup faul na 18 metara, dobar slobodnjak i onda glupost odbrane Juventusa za drugi gol. Pre toga je Juve imao gomilu šansi, Junajted bio standardno kilav.

Moguće je da je i do odnosa, ali mislim da je više do samih igrača. Pomenuh Matića, pa evo njegovog kretanja po terenu:

Plus gol koji je Gundogan dao, ovde se lepo iz visine vidi šta Matić radi:

Ovo je sramotna igra. Ne verujem da li to kod njega bol u skrotumu, pošto mi ne deluje da je on takav čovek, već imam utisak da nema dovoljno snage da igra iz nedelje u nedelju 90 minuta, pa zbog toga gubi i koncentraciju. U svakom slučaju, treba da se preseli na klupu, a ne da i dalje igra na svakoj utakmici.

U sredini nema nikakve kreativnosti, osim što Pogba tu i tamo ume da uradi nešto, ali ni on nije igrač koji treba najviše vremena da provodi sa loptom. Njega vidim kao box-to-box igrača koji mora da igra sa nekim ko će zaista da kreira, kao što je igrao sa Pirlom i Pjanićem u Juventusu. Lik je cirkuzant koji ume da odradi fintu, da šutne kad mu neku pruži lepu loptu itd, ali nije u stanju da kontroliše tempo utakmice i igru svog tima. Može da bude dobar u timu kao što je Francuska reprezentacija, gde su svi izuzetno kvalitetni, ali ne može da vodi ovakav tim Mančestera onako kako bi to radio jedan Skols.

Odbranu ne želim ni da pominjem, osim što ću reći da Smoling i Džons nisu napredovali ni za milimetar u odnosu na to kakvi su bili kad su tek došli u klub.

Da nema De Hee, osmo mesto bi bilo uspeh.
Ron Swanson

Postby Bolkonski » 25 Nov 2018, 00:32

Mitrovic jos jednom pokazuje da ne moze da igra mocnu Premijer ligu :laugh:
Sedam komada u trinaest kola, deli drugo mesto sa Sterlingom, Azarom, Salahom, Obamejangom, Kejnom i Marijem.
Kako li treba da izgleda da jeste kalibar mocne Premijer lige ? Da u trinaest kola da petnaest golova :laugh: ?
Bolkonski

Postby Tegi » 25 Nov 2018, 00:51

Najgori spic u PL. I treci spic reprezentacije.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby White Mamba » 25 Nov 2018, 01:21

Bgm ja sam ga potcenio..
Ocekivao sam desetak, nesto preko do kraja sezone (ima i post al mrzi me da kopam :D ) ima brutalno prolazno vreme :okk:
sad sam bacio kletvu najopustenije :biggrin:
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Bolkonski » 25 Nov 2018, 01:52

Meni je desetak golova za napadaca koji igra u ekipi iz donjeg doma skroz ok brojka, a cenim da ce Mitrovic doci do 15, sto je za napadaca ekipe koja se bori za opstanak vrhunska cifra.
Jos kad se ima u vidu da decko 90 minuta rudari na terenu, onda je cifra jos bolja.
Ocekujem nesto slicno od Gejla i Rondona :biggrin:
Bolkonski

Postby Џејси Керол » 25 Nov 2018, 15:03

Bas je Lerma :D
proces.
Џејси Керол

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal